Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Funiu nie dajesz sobie szanasy:-( , przez to ze gryziesz psy nie mam dla ciebie tymczasu:placz:
W srode bedzie ogloszenie w gazecie, mam nadziej ze pomoze...spoznilam sie 2 dni, mialabys juz cudny dom ,ale pani wziela suczke z sosnowieckiego schronu, wszystko nie tak:shake:

Dzieki za allegro!

Prosimy o tymczas!!!

Posted

Robie co moge,aby jej nieoddac to tego schroniska,Nawet przekupilam Pania Gienie kawka i ciastem.uprosilam jescze pare dni. A 30 minut temu zadzwonili domnie Panstwo z BEDZINA wsprawie Funi.......mam taka cichna nadzieje ze sie w niej zakochają:roll:

Posted

to musi byc dom, gdzie nie bedą jej zostawiać samej w mieszkaniu, moze w jakimś domku z ogródkiem, żeby ją zostawiać na zewnątrz...
Biedna Funia.... Tyle razy zmieniała juz dom w ciągu tak krótkiego czasu, wszystkie tyczmasy zwiedziła, i domki stałe ją oddają... Bidulka pewnie panikuje żeby znów domu nie stracić ...
ja sie nad nią zastanawiałam - i ode mnie też by wróciła:shake:
bardzo mnie niepokoi ta jej agresja do innych psów, do szczeniaka szczególnie - i taki nagły atak .....

Posted

odezwal sie Dom w Bedzinie,starsza emerytka i doroslym synem,Wydaje mi sie ze spelniaja warunki, sporo wolnego czasu,zadnych zwierzat,i dom z ogrodem.
Musza sie dobrze zastanowic,a jutro maja podjechac zobaczyc FUNIE.....oby to byl ten ostatni dom na zawsze.