Tofikowa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jest jeszcze piesek z chorą łapką, nie mogę znaleźć wątku. Quote
paulinken Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Tu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207606-Pi%C4%99kny-czarnulek-z-%C5%82ap%C4%85-w-kiepskim-stanieSchroniskowe-warunki-mog%C4%85-jedynie-zaszkodzi%C4%87?p=16997131#post16997131"]http://www.dogomania.pl/threads/207606-Pi%C4%99kny-czarnulek-z-%C5%82ap%C4%85-w-kiepskim-stanieSchroniskowe-warunki-mog%C4%85-jedynie-zaszkodzi%C4%87?p=16997131#post16997131[/URL] Quote
BUDRYSEK Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='ihabe']jesli tam jest jeszcze jakas wielka bida to do 20 czerca moge przetrzymac u siebie , jakies maleństwo:-([/QUOTE] dzieki, bede pamietac Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Ja już myślałam żeby napisać do TVN UWAGA i ich zainteresować tematem schroniska w Mysłowicach, ale trzeba to znać w miarę dobrze, żeby im opisać, a może akurat coś udałoby się zdziałać. Bo jednego jestem pewna nie powinny tego robić ani Klaudus, ani Budrysek. To musiałby być ktoś inny i napisać w taki sposób żeby nikomu nie przyszło na myśl, że to one. Zastanawiam się kogo moznaby prosić o pomoc w tej sprawie. Bo mam tego dość. Przyszła mi do głowy szalona myśl, a może dowiedzieć się jaki stosunek do zwierząt, co sądzą o zwierzętach członkowie zespołu Myslovitz, gdyby byli przyjaźnie nastawieni może z ich pomocą udało by się coś zdziałać. Wiem wariackie pomysły, ale w takich sytuacjach pojawiają się właśnie takie pomysły. Tylko najlepiej gdyby osoba która chciałaby do nich pisać znała ich muzykę itd. Poprostu żeby miała jakieś pojęcie o zespole. Quote
ewunian Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Myslowitz.... pogadam z kolegą z roku - jest kuzynem Wojciecha Powagi - gitarzysty tego zespołu... niestety, "dostęp" do kolegi będę mieć dopiero 10.06... ps. czy Punkt ma swój wątek na pies.slask.pl/index.php ? Quote
Iljova Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='ewunian']Myslowitz.... pogadam z kolegą z roku - jest kuzynem Wojciecha Powagi - gitarzysty tego zespołu... niestety, "dostęp" do kolegi będę mieć dopiero 10.06... ps. czy Punkt ma swój wątek na pies.slask.pl/index.php ?[/QUOTE] Może teraz się nie zdąży, ale na przyszłość żeby nie było takich sytuacji jakie mają miejsce teraz. Bo to nie jest schronisko tylko... Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 kto moze wplacic pare groszy na wykup? trzeba to wszystko zgrac logistycznie Quote
Tofikowa Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='BUDRYSEK']kto moze wplacic pare groszy na wykup? trzeba to wszystko zgrac logistycznie[/QUOTE] paróweczki mają w razie czego kaskę z bazarku parowkowego. Quote
BUDRYSEK Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 [quote name='Tofikowa']paróweczki mają w razie czego kaskę z bazarku parowkowego.[/QUOTE] oki, [B]Paroweczki maja - 80 zl na wykup[/B] Quote
paulinken Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Ja mogę dać 40 zł na jakiegoś innego psiaka też. Quote
BUDRYSEK Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='paulinken']Ja mogę dać 40 zł na jakiegoś innego psiaka też.[/QUOTE] juz Cie przypisalam :) [INDENT][B]pieniadze na wykup zapewnione maja[/B] [B]wszystkie psiaki...bardzo dziekuję :)[/B] Fifi - asia-s Manius -paulinken Paroweczki - bazarek Harris - Isiak Brutus -kasa z konta Ramba Jamniczek -Jamnicza skarpeta nowy Onek -paulinken Rufusek - wystraszony psiak - haliza chory psiak - Malgorzata G. Beniu - Malgorzata G. astka - Malgorzata G. [B]propozycje dt:[/B] Teresa Borcz - Fifi, wystraszony psiak i chory psiak na bdt ihabe - Jamniczek - [COLOR=red]tylko do 20.6 na bdt[/COLOR] Bambino - Paroweczki - transport ? beta ata - Rufusek i Harris - byc moze transport w pt do Wrocka....potem? [B][COLOR=red]nie mamy nic dla reszty psiakow :([/COLOR][/B] [B][COLOR=red]wykupimy je i co dalej?[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Benio[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Brutus - moze jechac do Leszna - tylko transport potrzebny[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]nowy Onek[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Manius[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]astka[/COLOR][/B] moze ktos je przetrzymac chociaz kilka dni? [/INDENT] Quote
Bambino Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Czyli rozumiem, że paróweczki i inne psy są bezpieczne od wywozu ??? Jeśli by się znalazł transport Brutusa do Leszna i dałoby się dołączyć do tego paróweczki, to ja je mogę z Leszna ( rozumiem, że Leszno w Wielkopolsce, a nie koło Warszawy ?) odebrać. Dziewczyny wiem, że nie ma na razie pomysłu gdzie umieścić pozostałe wykupione psy, ale ja już naprawdę nie dam rady więcej. A czy Rufusek ma pieniądze na wykup - bo przy jego imieniu nie ma żadnego sponsora. Quote
Tofikowa Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Bambino']Czyli rozumiem, że paróweczki i inne psy są bezpieczne od wywozu ??? Jeśli by się znalazł transport Brutusa do Leszna i dałoby się dołączyć do tego paróweczki, to ja je mogę z Leszna ( rozumiem, że Leszno w Wielkopolsce, a nie koło Warszawy ?) odebrać. Dziewczyny wiem, że nie ma na razie pomysłu gdzie umieścić pozostałe wykupione psy, ale ja już naprawdę nie dam rady więcej. A czy Rufusek ma pieniądze na wykup - bo przy jego imieniu nie ma żadnego sponsora.[/QUOTE] wszystkie pieski mają kaskę na wykup, za Rufuska chyba beta ata zapłaciła. Brutus musi jechać sam, Bambino a z Wrocławia dałabyś radę odebrac parówki? Czy to za daleko? Z Wrocławia będą odbierani Rufusek i Haris, może pojechałaby cała czwórka? No chyba że coś pokręciłam. Quote
Bambino Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Hm, szkoda. Do Leszna mam bliżej. Do Wrocławia mam jakieś 220 km. Dałabym radę ale tylko sobota albo niedziela i niestety nie sam Wrocław - mimo 10 lat prawa jazdy nie jestem takim kierowcą, żeby jeździć po Wrocławiu. Coś na obrzeżach, żeby nie trzeba było się pchać do Wrocławia. Quote
Tofikowa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='moca35']deklaracja stała na paróweczki - 25,00zł[/QUOTE] moca DZIĘKUJĘ BARDZO, mamy już 135 zł stałych. Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 bezpieczne sa tylko te psiaki ktore ida do Tersy Borcz i ihabe reszty nie wyciagniemy bo nie ma gdzie ich przetrzymac Quote
ihabe Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 no a paróweczki? :-( Jak by co to wezmę i je aż do czasu transportu. Ale to juz bedzie młyn niesamowity, moje 4, dodatkowy jeden do 20 i dwie parówki:-( a ja w robocie :-) Parówki jednak musza być wyciagniete, prawda?"-) Quote
BUDRYSEK Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='ihabe']no a paróweczki? :-( Jak by co to wezmę i je aż do czasu transportu. Ale to juz bedzie młyn niesamowity, moje 4, dodatkowy jeden do 20 i dwie parówki:-( a ja w robocie :-) Parówki jednak musza być wyciagniete, prawda?"-)[/QUOTE] tymczas jest tylko kasy na transport nie ma Quote
ihabe Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='BUDRYSEK']tymczas jest tylko kasy na transport nie ma[/QUOTE] a dokad transport? i ile za transport? Quote
paulinken Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Przypominam, że parówki mają trochę "swoich" pieniędzy. Quote
Recommended Posts