Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karusiap']Beatko to dzieki Tobie od poczatku do konca Sonia dostala szanse na nowe zycie.
Nie wiem jak Ci sie odwdziecze!!!!!:*'

prosimy o wpsarcie na sterylke i zabki[/QUOTE]Karolinko nie tak od początku, do końca. Wszystkie po części przyczyniłyśmy się do tego. Bardzo się ciesze, że mogłam pomóc.

Posted

[quote name='BeataDz']Karolinko nie tak od początku, do końca. Wszystkie po części przyczyniłyśmy się do tego. Bardzo się ciesze, że mogłam pomóc.[/QUOTE]
Wlasnie,ze tak.Ja przy 8 psach w hotelu nie wiem czy bym sie odwazyla. A Ty nie masz mniej a nie mialas watpliwosci,by mala sprowadzac.
Jesli tylko bede mogla pomoc,zawsze mozesz na mnie liczyc.

Posted

[quote name='karusiap']Wlasnie,ze tak.Ja przy 8 psach w hotelu nie wiem czy bym sie odwazyla. A Ty nie masz mniej a nie mialas watpliwosci,by mala sprowadzac.
Jesli tylko bede mogla pomoc,zawsze mozesz na mnie liczyc.[/QUOTE]Dzięki Karolinko, wiem, że mogę na Ciebie zawsze liczyć tak jak i na Iwonkę. Dobrze mieć takie osoby koło siebie. Bardzo brakuje mi też Irenki, ale już chyba niedługo wróci z tego wygnania.

Posted

Nasza kochana Sonusia niezbyt spokojnie przespała całą nockę. Jest troszkę rozżalona i ciepiąca. Pani Monika bardzo troskliwie opiekuję się Sonią, jest niesamowita jak na osobę która po raz pierwszy ma psiaka. Sonia oprócz sterylki miała też czyszczone zęby i chyba tutaj jest największe rozżalenie, ale teraz jak otworzy pyszczek to wygląda jak szczeniaczek. Wieczorkiem mam dostać następne wieści to napiszę.

Posted

[quote name='BeataDz']Nasza kochana Sonusia niezbyt spokojnie przespała całą nockę. Jest troszkę rozżalona i ciepiąca. Pani Monika bardzo troskliwie opiekuję się Sonią, jest niesamowita jak na osobę która po raz pierwszy ma psiaka. Sonia oprócz sterylki miała też czyszczone zęby i chyba tutaj jest największe rozżalenie, ale teraz jak otworzy pyszczek to wygląda jak szczeniaczek. Wieczorkiem mam dostać następne wieści to napiszę.[/QUOTE]
Tyle zmian u malenkiej....ale teraz to byla ostatnia.Juz ma swoja Pancie i bedzie tylko lepiej.Strasznie mi przykro,ze bida cierpi nie wiedzac,ze to dla jej dobra.

Posted

[quote name='karusiap']Tyle zmian u malenkiej....ale teraz to byla ostatnia.Juz ma swoja Pancie i bedzie tylko lepiej.Strasznie mi przykro,ze bida cierpi nie wiedzac,ze to dla jej dobra.[/QUOTE]Dokładnie, ale Pani Monika dwoi się i troi aby Maleńkiej pomóc.

Posted

Sonia czuje się coraz lepiej, apetyt wraca. Bardziej jej dokuczają dziąsła niż rana na brzuszku po sterylizacji. Jest bardzo dzielna, na spacerek wychodzi tylko przed blok i szybciutko wraca do domku do cieplutkiego łóżeczka.

Posted

[quote name='BeataDz']Sonia czuje się coraz lepiej, apetyt wraca. Bardziej jej dokuczają dziąsła niż rana na brzuszku po sterylizacji. Jest bardzo dzielna, na spacerek wychodzi tylko przed blok i szybciutko wraca do domku do cieplutkiego łóżeczka.[/QUOTE]
Cudowne wiesci:)

Posted

Sonia była dzisiaj do kontroli. Czuje się coraz lepiej, na mój widok machała radośnie ogonkiem.

Mam super wieści :multi:. Pani, która chce pozostać anonimowa zapłaciła za Soni sterylizacje i czyszczenie ząbków. Bardzo dziękujemy:Rose::Rose::Rose:.

Posted

[quote name='BeataDz']Sonia była dzisiaj do kontroli. Czuje się coraz lepiej, na mój widok machała radośnie ogonkiem.

Mam super wieści :multi:. Pani, która chce pozostać anonimowa zapłaciła za Soni sterylizacje i czyszczenie ząbków. Bardzo dziękujemy:Rose::Rose::Rose:.[/QUOTE]
ufff ale cudnie!!!:)

• 2 weeks later...
Posted

Mnie ciekawi jak się ze świnką się dogadała? :)

ehh BeataDz myśle ze to dlatego cisza, że psiaków bez pomocy coraz więcej i juz czasem nie wiem jak pomoc...

Posted

Masz racje, jest tyle psiaków którym trzeba pomóc, że czasami ogarnia mnie czarna ropacz i mam dolinę, jak ostatnio nazwała ten stan ducha jedna z polskich aktorek. Ostanio znowu przybyła mi psina, a z adopcjami totalna rozpacz. Psiak, którego wziełam w zeszłym roku z Olkusza jeszcze jako szczeniaka jest już dorosłym psiakiem i na tyle ogłoszeń cisza.

Ale teraz może coś bardziej wesołowego i ponoszącego na duchu.
Nasza kochana Sonieczka czuje się świetnie. Rana po sterylce już zagojona. Dziąsła i ząbki pomału przestają małej dokuczać, no i odech staje się inny nie taki powalający.

Pani w Soni bardzo zakochana a Sonia w Pani. Na spacerkach bawi się z innymi pieskami, ale bardzo pilnuje Pani. Jeśli chodzi o świnke to wszystko ok. Nie ma dużego zainteresowania, jak pani Monika sprząta klatkę, świnka spokojnie chodzi sobie po pokoju a Sonieczka idzie spać do sypialni na łóżeczko.

Jeszcze raz Paoiii dziękuję Ci za ogłoszenie psinki, Sonieczka ma super domek.

Posted

karusiap napisał(a):
Jejku jak ja sie ciesze!!:)Musze sie wybrac jakos w odwiedziny.
A czy jest szansa na zdjecia?:)
Pani Monika i Sonia czekają na Ciebie. Narazie nie mam kiedy podjechać do psinki, ale może jak będziesz to zrobisz jej zdjęcia ;).

• 3 weeks later...