pumcia02 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 a ja dzisiaj jade, z tego powodu się cieszze bardzo, ale... Piwko jest sam w boksie... bez Diany :-( Aśka wioze rybony dla ciebie! nie spoznil sie na busa~! Quote
siekowa Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 a ja nie :( ale rybony już z przystanku odebrałam :) Quote
pumcia02 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 hyhy no i byłaś Kostek :) Asiek wiesz jak od razu tak pusto w moim akwa... zpstalo mi 5 rybonów tylkio Quote
Kostek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='mariolka']hyhy no i byłaś Kostek :)[/quote] bylam bylam i bardzo Ci dziekuje ze posweicilas mi troche czasu ;) Quote
pumcia02 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jak przyjedziesz to cie zagonimy do roboty i nadrobisz ten czas kiedy nie byłas, nie martw sie :) Quote
siekowa Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 bez przesady! :) ja raczej chce się bardziej zająć azylem od innej strony a normalnie jak się przyjeżdża to nie wyrabia się na to... Quote
Kostek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 baby bo ja Was tu zasiekam za te gadanie mi tu u psow:P dopiero do odmu dotarlaam i mam "pienkny" slad na tylku od psiego szczypania :D ladne? [img]http://images14.fotosik.pl/32/c618b3fa7fecf666.gif[/img] made in gucio rzecz jasna ja takich cudow nie umiem Quote
siekowa Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 hihi ja to moje gadanko niedługo usune no bo przecież trzeba było jakoś podnieść :) a banerek jest super!a które psiury tak Cię uszczypały hihi i jak wrażenia? Quote
Kostek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 wiesz co ten kudlaty taki fajny z pierwszej klatki nie pamietam jeszcze imienia Misiek chyba ale no zabij nie pamietam,ale on tak wszystkich szczypie podobno...zmeczona jestem jak nie wiem dupsko mi przewialo juz czuje ze jutro recami nie rusze,ale jak sie tyle na dupsku siedzialo to teraz trzeba kilka dni pocierpiec ;) wrazenia hehe no coz ja moge powiedziec no na razie ok,zobaczymy jak dalej,wazne ze sa pomysly aby pomoc azylowi no i kurcze wiecie co ide spac;) a gadanko usuwac juz myk myk bo to juz 19 stron,a psiakow nie widac wcale a wcale,ja was tu bede pilnowac teraz hihi wredna geriatryczka bede...a co do hopek to robcie tak ze poprzednia hopke kasujcie a piszcie nowa wtedy liczba postow sie nie zmieni a temat zostanie podniesiony(tzn wiecie to pewnie ale ja to sobie lubie tak pogadac jak juz sie do komputera dorwalam) no no to ja ide pogadac ze szczurami i wygrzac kosci,a Ty Mariolka do szkoly sie nie spozniaj:P Quote
siekowa Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 no tak ten nasz Puszek tak łobuzuje :) a pilnowanie się przyda hihi,no cóż nie pozostaje mi nic innego jak życzyć kolorowych snów! Quote
pumcia02 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 nooo Puszek... :/ nie moja wina ze zaspałam :) hyhy ja przyjezdzam na 9 godzin do azylu i trza dodac po półtorej godziny drogi w jedna strone... to mam prawo pozniej zaspac nie? :) Quote
pumcia02 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 a no i dajta mi cos zebym wstawila banerek sobie (ja o tym nie mam zielonego pojęcia) Quote
siekowa Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Kostek już ma w podpisie to teraz wystarczy,że skopiujesz od niej :) Quote
pumcia02 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 a ja mam juz banerek :) Kostek co Ty jeszcze w azylu siedzisz? wiesz może czy cuś adoptowane ? Quote
Kostek Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 kostek sie dzisiaj zmyla o 15 jutro niestety musze zmyc sie wczesniej...Gutek wyadoptowany,troche pomieszalysmy psiaki tzn tak Puzon z Gizia w biurze w gornej klatce,na dole Psotka,Samir w kontenerze na jego miejscu jest sunia(imienia jeszcze nie pamietam)zabrana od Ponga,Pongo siedzi sam,no to to chyba tyle newsow... edit juz wiem o Kati mi chodzilo:D no wiec kati jest na miejscu Samira a Samir na miejscu Puzona Quote
pumcia02 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 <hahaha> Puzon z Gizą nie Gizią i Summer a nie Samir :) oj długa droga przed Tobą kobieto Quote
Kostek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 e tam dluga,tak uslyszalam starym uchem to tak gadam,wazne ze reszte juz pamietam :D kozak ze mnie hehe ps.ja nie wiem gdzie te psy to mieszcza ale te ich kupy...masakrycznie ciezkie;) Quote
pumcia02 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hyhy ba no ciężkie jak tyle jedzą :D Kostek a kiedy wstawisz psiaki na allegro? <wstydniś> Quote
Kostek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 nie ma co sie wstydac tylko poganiac geriatryczke ale w piatek chyba bo troszke trwa to wystawianie a ja tak z doskoku tu wlatuje bo egzaminy mam na glowie,wsio pamietam nie boj zaby "swoim" psiakom nie dam krzywdy zrobic ;) zaraz tez zerkne kiedy te aukcje sie koncza ktore wisza... Quote
pumcia02 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nie ma sprawy będę Cię gnębić, tzn chciałam powiedzieć poganiać hyhy :lol: Quote
pumcia02 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 boję się co będzie po dzisiejszej podobno huraganowej nocy... Quote
Kostek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ale sie wyspalam...teraz tylko ksiazeczki egzaminki i od poniedzialku znowu...no i do tego jeszcze zima ma przyjsc:( Quote
pumcia02 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 na jutro zapowiadaja snieg... na niedziele tez.... aaaaaaaaaaaaaa! Quote
Recommended Posts