Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baby bo ja Was tu zasiekam za te gadanie mi tu u psow:P

dopiero do odmu dotarlaam i mam "pienkny" slad na tylku od psiego szczypania :D

ladne?
[img]http://images14.fotosik.pl/32/c618b3fa7fecf666.gif[/img]
made in gucio rzecz jasna ja takich cudow nie umiem

Posted

hihi ja to moje gadanko niedługo usune no bo przecież trzeba było jakoś podnieść :) a banerek jest super!a które psiury tak Cię uszczypały hihi i jak wrażenia?

Posted

wiesz co ten kudlaty taki fajny z pierwszej klatki nie pamietam jeszcze imienia Misiek chyba ale no zabij nie pamietam,ale on tak wszystkich szczypie podobno...zmeczona jestem jak nie wiem dupsko mi przewialo juz czuje ze jutro recami nie rusze,ale jak sie tyle na dupsku siedzialo to teraz trzeba kilka dni pocierpiec ;)

wrazenia hehe no coz ja moge powiedziec no na razie ok,zobaczymy jak dalej,wazne ze sa pomysly aby pomoc azylowi no i kurcze wiecie co ide spac;)

a gadanko usuwac juz myk myk bo to juz 19 stron,a psiakow nie widac wcale a wcale,ja was tu bede pilnowac teraz hihi wredna geriatryczka bede...a co do hopek to robcie tak ze poprzednia hopke kasujcie a piszcie nowa wtedy liczba postow sie nie zmieni a temat zostanie podniesiony(tzn wiecie to pewnie ale ja to sobie lubie tak pogadac jak juz sie do komputera dorwalam) no no to ja ide pogadac ze szczurami i wygrzac kosci,a Ty Mariolka do szkoly sie nie spozniaj:P

Posted

nooo Puszek... :/ nie moja wina ze zaspałam :) hyhy ja przyjezdzam na 9 godzin do azylu i trza dodac po półtorej godziny drogi w jedna strone... to mam prawo pozniej zaspac nie? :)

Posted

kostek sie dzisiaj zmyla o 15 jutro niestety musze zmyc sie wczesniej...Gutek wyadoptowany,troche pomieszalysmy psiaki tzn tak Puzon z Gizia w biurze w gornej klatce,na dole Psotka,Samir w kontenerze na jego miejscu jest sunia(imienia jeszcze nie pamietam)zabrana od Ponga,Pongo siedzi sam,no to to chyba tyle newsow...

edit juz wiem o Kati mi chodzilo:D no wiec kati jest na miejscu Samira a Samir na miejscu Puzona

Posted

e tam dluga,tak uslyszalam starym uchem to tak gadam,wazne ze reszte juz pamietam :D kozak ze mnie hehe

ps.ja nie wiem gdzie te psy to mieszcza ale te ich kupy...masakrycznie ciezkie;)

Posted

nie ma co sie wstydac tylko poganiac geriatryczke ale w piatek chyba bo troszke trwa to wystawianie a ja tak z doskoku tu wlatuje bo egzaminy mam na glowie,wsio pamietam nie boj zaby "swoim" psiakom nie dam krzywdy zrobic ;)
zaraz tez zerkne kiedy te aukcje sie koncza ktore wisza...