Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior! ....!!!
Czy ktoś jak będzie w schronie mógłby zapytać!?
[B][COLOR=#ff0000]Czy ten wyżeł jest jeszcze w schronisku[/COLOR][/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46592[/URL]

Posted

Czy jest to ktoś z Woli Duchackiej , widziano tam zaginionego pieska z tego wątku:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34056[/URL]

Posted

jutro dzien placenia u weta, zrobie aktualne rozliczenie
poza tym po ostatnim programie w tv, nie tylko psiaki znalazy domki :)
ale tez Pewni Panstwo podarowali 300 zl z przeznaczeniem na zakup kolorowej druarki laserowej, zebysmy mialy jak drukowac plakaty :)
:loveu:

Posted

dziewczyny zrobcie zbiorke

paulus, 300 nie wystarczy, ale my sie z dziewczynami moze poskładamy jakos na 200, to braknie jeszcze 200...
bo 700 zl liczylam ze trzeba miec.

Posted

[quote name='Asior']Pani Beata, tak jak i inne 3 osoby powiedziały, ze schronisko ma zawsze 1 psa a Wy macie dwa...
Kuźwa ja niewiem....niby chcemy pomagać a jeden mówi co innego co drugi.....
Co do Trawisa mam załatwione, z e gdyby było miejsce w programie, to schonisko by go wydało...........
ehhhh wszędzie układy i układziki trzeba mieć....nawet zeby upchnąć psa w programie...czy nie zależy nam żeby właśnie takie psiaki znajdowały dom......
Kuźwa on ma 14 lat...pozostało mu może w najlepszym wypadku 2 lata życia :placz:......
no nic trudno...pozostaje nam allegro i inne ogłoszenia...ale ja już powoli zaczynam tracić nadzieje, ze to tym najbiedniejszym chcemy pomagać :/[/quote]

asior co ty mowisz?
układy, układziki :mdleje:
mnie madga powiedziala ze w tym tygodniu schronisko ma 2 miejsca, wiec ci mowie co wiem.
i beata ustala z kierownikiem ktore psy jada do hotelu - niech wiec ustali twojego trawisa,
no matko co w tym wszystkim takiego skaplikowanego, nie rozumiem
ja w tym tygodniu juz obiecalam berni agaty.

Posted

kiwi, nie dziw mi się...wszędzie wokoło słyszę,z e Wy macie zawsze zagwarantowane dwa miejsca w programie...O Trawisa proszę już ze dwa miesiace.....o Yoko też....nikt na razie nie zaproponował mi miejsca....w sobote mam zamiar sterylizować małą a każdy dzień u mnie to kolejny dzień w którym ona się do mnie przyzwyczaja ;(
Ale Trawis pilniejszy!!!!!!!! On ma 14 lat!!!!!!!

Posted

Kiwi dziekuje bardzo za miejsce, ale Trawis rzeczywiscie bardziej go potrzebuje. Berni jest mlodziutkim rozkosznym pieskiem, wiec wczesniej, czy pozniej na pewno znajdzie dom (to tylko kwestia czasu), a Trawis niekoniecznie...

Posted

bezdomny psiak pilnie potrzeba DT kocha ludzi, dzieci, śpi na ulicy :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4434697#post4434697[/URL]