ewikS Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ja też chciałam jechać ale mogę tylko rano :) Quote
AMIGA Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Tak szczerze mówiąc ja też wolałabym jechać do południa Quote
AgaG Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 czy ktoś może przyjechać do programu Kundel około 20? mamy sunię z krzyczek do weta zawieźć i mam nadzieję przyda się autko do rozwizienia piesków? mój numer 501 801 553 teraz znikam z dogo. Quote
AgaG Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Podaję rozliczenie, ponieważ wciąż nie mam czasu jechac do hotelu długi jeszcze nie popłacone :mad: i w tej chwili jest tak: 126 które zostało z poprzednich wplat 334 zwrot z Afn-u za "starą" fakturę z kliniki Piłsudskiego 100 wpłata prof. Leji 200 dostałam wczoraj w programie czyli razem 760 a wydatki: 66 złotych: 3 szelki (dla Ponka niewidomego _Bruna, Cygaro na tymczasie, dla Kory z Krzyczek), 2 smycze łańcuszkowe dla Ponka _Bruna), 13 złotych szampon jodofosf. dla Ponka, 50 złotych wczorajsza wizyta u doktora Słowińskiego w tym: zastrzyki dla Kory z krzyczek, tabletki dla Cygaro, leki na zapalenie pęcherza dla Cygaro czyli 631 jest u mnie. w czwartek postaram się uregulować długi hotelowe. Wybieramy się po kundlu z AniąB jeszcze nie płaciłam za odrobaczenie, odpchlenie, antybiotyki dla Ponka u Małgosi. Quote
AniaB Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [B]AgaG[/B] - zaraz przelewam Ci 40 zł na Skipa ze skotnik oraz 274 zł które zostało na Kore z Krzyczek od [B]Han&Dom[/B].. Z tego trzeba bedzie zwrócic jeszcze [B]kiwi[/B] za wizyte czwartkowa u wet. Wysyłam dzisiaj do [B]Tweety[/B] poczta fakture na AFN na 365 zł od dr Słowińskiego.. Tweety przeleje na Twoje konto te pieniazki ze skarpety Psy Krk.. Quote
AgaG Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='AniaB'][B]AgaG[/B] - zaraz przelewam Ci 40 zł na Skipa ze skotnik oraz 274 zł które zostało na Kore z Krzyczek od [B]Han&Dom[/B].. Z tego trzeba bedzie zwrócic jeszcze [B]kiwi[/B] za wizyte czwartkowa u wet. Wysyłam dzisiaj do [B]Tweety[/B] poczta fakture na AFN na 365 zł od dr Słowińskiego.. Tweety przeleje na Twoje konto te pieniazki ze skarpety Psy Krk..[/quote] dzieki. Pieniądze na Korę, która ma juz dom będę czekać aż malutka będzie mogła mieć sterylkę. Za około 2-3 tygodnie trzeba będzie ją zawieźć do doktora. jest tylko problem czy w miedzyczasie nie dostanie cieczki, bo się bardzo nią psy interesują i wtedy trzeba bedzie czekać jeszcze.. Quote
maggie1971 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A jakie pieski znalazły wczoraj domki w "KUNDLU" ?:loveu: Quote
AgaG Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='maggie1971']A jakie pieski znalazły wczoraj domki w "KUNDLU" ?:loveu:[/quote] maggie1971 wielkie dzieki za tranport psiaków, a domek znbalazła maleńka Kora z krzyczek: Maleńka Kora z krzyczek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103983[/URL] niestety oba psy z Harbutowic wróciły, nie wiem co z ta sunią czarną, czy znalazła dom czy nie. Cygaro wrócił do domu tymczasowego Quote
AgaG Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 podaję rozliczenie: własnie zapłaciłam u małgosi 150 za leczenie, zastrzyki, odpchlenie, odrobaczenie itd Ponka niewidomego. tak więc było: 631 jest u mnie - 150 = 481 długi hotelowe są na pewno większe... w czwartek popłacę tylle ile zostanie po badaniu oczu Ponka niewidomego w Arce o 10. __________________ Quote
maggie1971 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Jeśli chodzi o transport , to nie ma za co, polecam się na przyszłość.:cool3: Szkoda ,że tylko jedna sunia znalazła domek, chociaż to zawsze już coś. A Cygaro taki jest kochany, gdybym mogła to bym go na pewno wzięła:placz:. czemu go nikt nie chce?, taki wspaniały pies, musi znaleźć domek, no zresztą te suczki słodkie z Harbutowic też. Quote
AgaG Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Cygara weźmiemy jeszcze raz w najbliższy czwartek i Roksę która 9 lat była w schronie Quote
AgaG Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='AgaG']podaję rozliczenie: własnie zapłaciłam u małgosi 150 za leczenie, zastrzyki, odpchlenie, odrobaczenie itd Ponka niewidomego. tak więc było: 631 jest u mnie - 150 = 481 długi hotelowe są na pewno większe... w czwartek popłacę tylle ile zostanie po badaniu oczu Ponka niewidomego w Arce o 10. __________________[/quote] teraz nadeszło 20 złotych od kam z dogo na niewidomego Ponka Bruna:loveu: dziekujęmy, stan kasy zbiorczej 501 Quote
AgaG Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 [quote name='AniaB'][B]AgaG[/B] - zaraz przelewam Ci 40 zł na Skipa ze skotnik oraz 274 zł które zostało na Kore z Krzyczek od [B]Han&Dom[/B].. Z tego trzeba bedzie zwrócic jeszcze [B]kiwi[/B] za wizyte czwartkowa u wet. Wysyłam dzisiaj do [B]Tweety[/B] poczta fakture na AFN na 365 zł od dr Słowińskiego.. Tweety przeleje na Twoje konto te pieniazki ze skarpety Psy Krk..[/quote] już przyszły na konto razem 314 zaraz podam stan ogolny Quote
AgaG Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Podaję rozliczenie: teraz nadeszło 20 złotych od kam z dogo na niewidomego Ponka Bruna:loveu: dziekujęmy, stan kasy zbiorczej 501 oraz nadeszło 314 razem jest 815_______________ ___ Quote
agamika Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 CZy jutro wyjazd do hotelu aktualny ? :oops: Jak tak do czy bedą u kogos dwa miejsca w samochodzie ? I jak tak to gdzie trzebaby podjechac zeby na transport sie załapać ? Quote
Jagienka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='agamika']CZy jutro wyjazd do hotelu aktualny ? :oops: Jak tak do czy bedą u kogos dwa miejsca w samochodzie ? I jak tak to gdzie trzebaby podjechac zeby na transport sie załapać ?[/quote] agamika my jedziemy z karusiap z Amigą, bo jeszcze po Pogo i sie mamy na miejscu spotkac z ewikS, więc podejrzewam, ze ewikS ma jeszcze miejsca... ale fajnie jak tak duzo osób chętnych jest do pomocy :loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 CZyli na Mateczyny pewnie rano musliebyśmy podjechać. A o której jestescie umówione ? bo teraz jzu chyba za puzno na smsa do EwikS , a tak tobym rano napisała moze Quote
Jagienka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='agamika']CZyli na Mateczyny pewnie rano musliebyśmy podjechać. A o której jestescie umówione ? bo teraz jzu chyba za puzno na smsa do EwikS , a tak tobym rano napisała moze[/quote] tak tak z ewikS to na mateczne, my na 9 w hucie u Amigi masz nr do ewikS, żeby napisac, czy Ci podać? Quote
agamika Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Mam nr , dziekuje :loveu: , czyli jak o 8mej napisze smsa to nie za puzno bedzie ? (no przed 8mą odrobine) Quote
Jagienka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='agamika']Mam nr , dziekuje :loveu: , czyli jak o 8mej napisze smsa to nie za puzno bedzie ? (no przed 8mą odrobine)[/quote] zazwyczaj sie umawiałysmy o 8:30, więc zależy w ile zdarzysz dojechac na matecze ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 [quote name='maggie1971']Jeśli chodzi o transport , to nie ma za co, polecam się na przyszłość.:cool3: Szkoda ,że tylko jedna sunia znalazła domek, chociaż to zawsze już coś. A Cygaro taki jest kochany, gdybym mogła to bym go na pewno wzięła:placz:. czemu go nikt nie chce?, taki wspaniały pies, musi znaleźć domek, no zresztą te suczki słodkie z Harbutowic też.[/quote] Znalazla domek tez oglaszana ze zdjęcia sunia Ruda ,ktora w piatek ze schroniska pojechala do wadowic. Quote
Recommended Posts