AgaG Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 do mnie też dzwoniono z lecznicy w sprawie tego psa z uszkodzonym kręgosłupem, ale no niestety nie udało się nic załatwić...:shake: Quote
AgaG Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 [quote name='monita']Skończył się mój bazarek na nasze długi - jakie podać konto wygranemu ?? Narazie nie jest to wielka kwota, bo 15 złotych, ale po niedzieli wystawiam nowy z kartkami świątecznymi ( własnej roboty ) :p[/quote] Monita super, podam Ci numer konta na pw. Wpłaty są aktualizoiwane i rozaliczane na stronie aktualnej i pierwszej po wpłynięciu. :loveu: Quote
AgaG Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 podaję rozliczenie: [B][COLOR=#ff0000]było tak: [/COLOR][COLOR=#800080] przekazałam na ręce Paulusa by dał w ARtwecie w Wiwliczce gdzie mamy długi 250 za operację Larsa oraz 206 za kotkę która jest na tymczasie u Pati 206.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]ale z AFN powinno się to na kotkę zebrać, to wtedy wpiszę jesli powróci na konto moje u zyczane dla psów. [/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000][B][COLOR=red]teraz u mnie jest 689- 250-206= 233złote... jejku tylko!!! a długo rosną..[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Faktury Paulus weźmie jutro, bo zawiezie Larsa na wyjęcie szwów i badania. lars musi miec rtg płuc i badania krwi bo ten nowotwór był ggantyczny i wetka mówi, że tak trzeba. [/COLOR][/B] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=red]jest tak: jedna pani wpłaciła 150 na Łatka (po obejrzeniu go w Kundku) i przyszła wpłata 100 od profesor leji: u mnie jest więc 233 + 1oo + 150 = 483..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]długi psów w hotelu są niepopłacone w ogóle... nawet tego nie liczę na razie bo to katastrofa:-(:-([/COLOR][/SIZE] Quote
miniulka91 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ktos ma moze tymczas dla kotki z kociętami ,dziś się dowiedzialam od pani która sprzata w naszym bloku że z 1 piętra któs wyzucił kotke z młodymi mieszkają teraz w takiej altance jak są smietniki na polu Quote
t_kasiek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 nio przeciez one zamarzna :( jak mozna wyrzucic kotke z kocientami na takie zimno ??????????? wogole jak mozna wyrzucic ????????????? Quote
Jagienka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Czy ktoś ma może ochotę wybrać sie jutro do hotelu wieczorem na spacer z psiakami i ze mną i z karusiap?? :oops: Quote
Jagienka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Czy ktoś ma może ochotę wybrać sie jutro do hotelu wieczorem na spacer z psiakami i ze mną i z karusiap?? :oops: Quote
ewikS Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 a o której jedziecie? Czy mogłabym pojechać z Wami? Quote
Jagienka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 [quote name='ewikS']a o której jedziecie? Czy mogłabym pojechać z Wami?[/quote] Chciałyśmy wieczorkiem, jasne, że byś mogła :) tylko nie ma właśnie transportu... :oops: Quote
t_kasiek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ja sie caly czas zastanawiam....chcialabym namowic meza zebysmy jezdzili razem....sobota i niedziela to dni kiedy mamy dla siebie wiecej czasu i nie chce zeby siedzial sam w domu...... :( Quote
Brucio Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Bazarki na krakowskie dlugi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8886046#post8886046[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99966[/URL] Quote
Jagienka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='ewikS']a ja właśnie mam transport... :)[/quote] umówiłyśmy się z ewikS :loveu: na matecznym o 16:30 jakby ktoś miał jeszcze ochotę :) Quote
Tweety Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='miniulka91']Ktos ma moze tymczas dla kotki z kociętami ,dziś się dowiedzialam od pani która sprzata w naszym bloku że z 1 piętra któs wyzucił kotke z młodymi mieszkają teraz w takiej altance jak są smietniki na polu[/quote] gdzie to jest i ile sztuk ich jest? w jakim wieku? dadzą się załapać bez problemu czy to były może dziczki z piwnicy? Quote
miniulka91 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 to sa domowe ktos je wyzócil albo cala gromadke albo matke w ciaży nie dopytałam się ale mysle ze się dowiem jak tą panią zobacze są dokarmiane przez dozorczynie i poprosiła mnie żebym cos znalazła dla nic są chyba 3 maluchy i matka już takie podrostki mysle ze do wydania. Są na wzgorzach Krzelawickich za moim blokiem ,blok mam ogrodzony mają tam stara wyżucona wersalke,mysle ze by się dało jej złapac ,dozorczyni mowiła mojej mamie że wyzucili Quote
Tweety Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='miniulka91']to sa domowe ktos je wyzócil albo cala gromadke albo matke w ciaży nie dopytałam się ale mysle ze się dowiem jak tą panią zobacze są dokarmiane przez dozorczynie i poprosiła mnie żebym cos znalazła dla nic są chyba 3 maluchy i matka już takie podrostki mysle ze do wydania. Są na wzgorzach Krzelawickich za moim blokiem ,blok mam ogrodzony mają tam stara wyżucona wersalke,mysle ze by się dało jej złapac ,dozorczyni mowiła mojej mamie że wyzucili[/quote] jest upiornie zimno:shake:, trzeba je złapać. maluchy mogą zaraz rozchorować się i później trudno będzie je gdzieś przechować między zdrowymi, o kosztach leczenia nie wspominając. Miejsce awaryjne dla maluchów mamy ale kto może wziąć mamusię? Kićka do ciachnięcia i do wydania do normalnego domu. Możemy to załatwić dzisiaj? Quote
Tweety Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='miniulka91']to sa domowe ktos je wyzócil albo cala gromadke albo matke w ciaży nie dopytałam się ale mysle ze się dowiem jak tą panią zobacze są dokarmiane przez dozorczynie i poprosiła mnie żebym cos znalazła dla nic są chyba 3 maluchy i matka już takie podrostki mysle ze do wydania. Są na wzgorzach Krzelawickich za moim blokiem ,blok mam ogrodzony mają tam stara wyżucona wersalke,mysle ze by się dało jej złapac ,dozorczyni mowiła mojej mamie że wyzucili[/quote] jest upiornie zimno:shake:, trzeba je złapać. maluchy mogą zaraz rozchorować się i później trudno będzie je gdzieś przechować między zdrowymi, o kosztach leczenia nie wspominając. Miejsce awaryjne dla maluchów mamy ale kto może wziąć mamusię? Kićka do ciachnięcia i do wydania do normalnego domu. Możemy to załatwić dzisiaj? Quote
Tweety Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ok, gorące podziękowania dla mar.gajko za pomoc dla mamuśki:loveu: Teraz tylko dajcie znać gdzie podjechać aby móc je dzisiaj połapać. One są oswojone, podejdą czy trzeba będzie się pogimnastykować? Quote
BeataSabra Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Tweety niedługo zjawi się na Dogo. Miniulka daj znać jak się dowiesz gdzie są kotki i czy można po nie jechać. Quote
Tweety Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 dobra, Beatka zbieraj się, jedziemy po kociuchy Quote
miniulka91 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 i jak tam dzikusek,ja mam całą ręke podrapaną ,za godzine pujde zobaczyc czy sa pozostałe kociaki Quote
AgaG Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 podaję rozliczenie: było taK: podaję rozliczenie: [B][COLOR=#ff0000]było tak: [/COLOR][COLOR=#800080]przekazałam na ręce Paulusa by dał w ARtwecie w Wiwliczce gdzie mamy długi 250 za operację Larsa oraz 206 za kotkę która jest na tymczasie u Pati 206.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]ale z AFN powinno się to na kotkę zebrać, to wtedy wpiszę jesli powróci na konto moje u zyczane dla psów. [/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000][B][COLOR=red]teraz u mnie jest 689- 250-206= 233złote... jejku tylko!!! a długo rosną..[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Faktury Paulus weźmie jutro, bo zawiezie Larsa na wyjęcie szwów i badania. lars musi miec rtg płuc i badania krwi bo ten nowotwór był ggantyczny i wetka mówi, że tak trzeba. [/COLOR][/B] [/COLOR] [SIZE=5][COLOR=red]jest tak: jedna pani wpłaciła 150 na Łatka (po obejrzeniu go w Kundku) i przyszła wpłata 100 od profesor leji: u mnie jest więc 233 + 1oo + 150 = 483..[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000]długi psów w hotelu są niepopłacone w ogóle... nawet tego nie liczę na razie bo to katastrofa:-(:-([/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=purple]JEST TAk dziś 18 listopada: 483-34O ZA HOTEL łATKA (DOSTALISMY RABat 50 złotych!!!, bo do zapłacenia było 390 bardzo dziekujemy paNU Tomkowi) = 143 złote.. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#800080]dług misia który opuścił hotel i ma dom wynosi 390 (był bramy ze schronu w tym samym dniu) dług larsa jest znaczenie większy, jesZcse nie liczyłam..:-([/COLOR][/SIZE] __________________ Quote
BeataSabra Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 [quote name='miniulka91']i jak tam dzikusek,ja mam całą ręke podrapaną ,za godzine pujde zobaczyc czy sa pozostałe kociaki[/quote] Dzikuska:loveu:. Śliczna wystraszona kociczka. Zaraz jej założę wątek Quote
miniulka91 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 to fajnie jeszcze 2 do złapania zaraz pujde zobaczyc czy sa :lol: to tamte chyba samce bo ona była najłagodniejsza nie mam nawet ryski po jej pazurkach:p Quote
Recommended Posts