karusiap Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Yorija moze trzeba zorganizowac jakies masowe poszukiwania?np bardzo wczesnie rano by nie bylo jeszcze duzo ludzi,moze wyjdzie z ukrycia?jest nas troche osob w tej okolicy,mozna sie zebrac... gdzie ona dokladnie uciekla?wiesz w ktora str pobiegla?moze byc juz np na azorach...kurcze nie wiadomo gdzie tu isc:( Quote
Yorija Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 W tym własnie problem że nie wiem w którą stronę iść. Ostanio widziała ja kobieta jak przeszła ulice i weszła do parku, który znajduje się pomiędzy ulicami Łokietka a Batalionu Skała AK. to jest ten otwarty park. Co dalej nie wiem. Mogła przejśc Opolską i pójść w stronę Toń. Mogła dojść do Azorów. Mogła pojść w Pachońskiego i na Łokietka. Mogła pojśc w stronę tego zamkniętego parku i działek. Jeżdziłam w nocy z piatku na sobote o 4 nad ranem w tych okolicach i jej nie widziałam. Chętnie bym taką grupę zorganizowała tylko naprawdę nie wiem w którą stronę i w jakich godzinach. Obszar jest ogromny. Quote
karusiap Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ja na pewno bede miala na oku moje okolice czyli za Opolska w prawo przeciwny kierunek do Ton,chociaz nie wiem czy dobrze pamietam,ze spacerowalyscie tam czasem na lakach w str Toń?mogla zapamietac... tez nie wiem od ktorej str zaczac,ale mysle,ze warto sie zorganizowac Quote
karusiap Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 czy ktos moze podrukowac plakaty??trzeba oplakatowac cale okolice Quote
Yorija Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Na Toniach spacerowałyśmy. Ja obecnie mam na stanie 200 plakatów ale wysiadła drukara. Jak będzie potrzeba to jutro postaram się więcej wydrukować. Dam trochę do agamika. Jak by ktoś chciał coś z tego co mam to prosze na info gdzie podwieźć. Quote
Asior Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 mam koleżanke na Opolskiej. Napewno się rozglądnie.... Quote
Yorija Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [SIZE=4][COLOR=blue][B]AGAMIKA dziękuję za pomoc w rozwieszaniu plakatów :lol:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Yorija Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Asior']mam koleżanke na Opolskiej. Napewno się rozglądnie....[/quote] Dziękuję. Każde oczy się przydadzą. Quote
kiwi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dzisiaj na osiedlu podwawelskim znalezniono [B]duzego, starego kulawego psa[/B] pies jest [B]zaniedbany[/B], [B]WYKASTROWANY - moze pochodzic z krakowskiego schroniska[/B] bo takich zaniedbanych, duzych psow ludzie nie kastruja. ma [B]ogromnego guza w pachwinie[/B], je tak łapczywie ze od razu wymiotuje to co zjadł i je od nowa.... zostal znaleziony o 1 w nocy, noc spedza u mnie ale niestety [U][B]musi znalezc inna przystan[/B][/U] bo ja przez najbliższy miesiac wychodze z domu codziennie na 13 godzin. I tak musze prosic o pomoc w wyprowadzaniu psów pod moja nieobecność, bo nie wtrzymaja tyle czasu a nikt nie zgodzi sie pomagac przy czworce... :( zrobie mu jutro foty i zaloze watek, prosze Was o pomoc, studiuje teraz dwa kierunki, i nie daje rady sama z czworka psów, które od siebie bezustannie izoluje... Quote
AgaG Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Kiwi trzeba go do hoteliku.. [B]dziś przyszło 50 złoty od Foksi i Dzekusia dla zagłodzonego Kasztanka dziękujemy , [/B]zaraz podam rozliczenie. Quote
AgaG Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [SIZE=3][COLOR=#ff0000]podaję rozliczenie: było tak: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#0000ff]564 + 35 od Gosiapk= 599[/COLOR][/SIZE] dziś wydatki na psy krakowskie: [COLOR=red]po rabacie od pana Tomka (50 złotych nam podarował:loveu: :loveu::loveu:) zamiast 210 zaplaciłam 160 [/COLOR](zapłacony jest Dzeki i Bobik) pan Tomak martwi się o kota, ze tyle siedzi, będzie katastrofa finansowa tym bardziej że kot był chory u pan Tomak mówił że go leczyli... ech... [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue]599-160 =439 do do tego doszło 75 z bazarku Weszki i 200 (100 na Pegaza od jotpeg przekazane przez Anię B oraz 100 od pani Kamyka również przekazane za posrednictwem Ani B) razem jest 439 + 75 + 200 = [B]714. [/B]długi mamy jednak w hotelu duże..bardzo duże...:-([/COLOR][/SIZE] [COLOR=red]teraz : 714 + 50 od foksi i dzekusia dla zagłodzonego kasztanka czyli mamy 764. [/COLOR] [COLOR=#ff0000] kiwi wiesz już ile mamy długu za koty? zadzwoń prosze do pana Tomka ...[/COLOR] Quote
noemik Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Aga, z bazarku będzie 59 zł (na razie tyle, ale zawsze coś...) Quote
AgaG Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 dzieki noemik. [SIZE=4][COLOR=red]Dostałam telefon że pod insytutem pediatrii, naprzeciwko wjazdu towarowego do tesco koczuje zamęczony tulaczką biedny czarny pies dość spory...jedzie już yam paulus do którego dzwoniłam. Hotel zawiadomiony. trzymajcie kciuki by paulus go złapał i szcześciliwie dowiózł do hotelu.. jesli ktos jest z oklicy niech podejdzie i potrzyma psa, az paweł nie przyjedzie.[/COLOR][/SIZE] __________________ Quote
AgaG Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 dzwoniłam do schronu prosząc by tam nie posyłali nikogo jeśli ktos dzwonił. mówili że wczoraj tam byli, ale pies uciekł. mam nadzieję, że palusowi sie uda... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=7666881[/URL] Quote
Yorija Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='AgaG']dzieki noemik. [SIZE=4][COLOR=red]Dostałam telefon że pod insytutem pediatrii, naprzeciwko wjazdu towarowego do tesco koczuje zamęczony tulaczką biedny czarny pies dość spory...jedzie już yam paulus do którego dzwoniłam. Hotel zawiadomiony. trzymajcie kciuki by paulus go złapał i szcześciliwie dowiózł do hotelu.. jesli ktos jest z oklicy niech podejdzie i potrzyma psa, az paweł nie przyjedzie.[/COLOR][/SIZE] __________________[/quote] Czy jest jakaś szansa, że to może być moja stara suczka Dusia? Czy możecie przekazać osobie, ktora tam pojechała mój telefon 603 717988, albo dać mi do niej kontakt? Nie wiem co oznacza spory ale Dusia jest tak pod kolana i też jest czarna - nie licząc łap. Proszę o jakiś kontakt. Quote
AgaG Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 pies jest czarny, trzymają go na linewce o co błagałam. Paulus tam jedzie. Quote
Yorija Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Juz rozmawiałam z ta Panią. To jest wg niej samiec, ma jasne łapy z białym i zardzewiała, brązową obrożę. Chyba jednak to nie Dusia. Gdyby się jednak okazało, że to sunia to proszę o kontakt. Dzięki AgaG za sms. Quote
paulus Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 to nie jest Dusia bo to pies, już w hotelu Quote
paulus Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Aga coś z tym linkiem nie tak tutaj prawidłowy: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87926[/URL] Quote
weszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [URL]http://www.eukanuba-eu.com/DNA/pl/pl/[/URL] - można zamówić bezpłatną wyprawkę dla szczeniaka. Ja już zamówiłam :) Może się przydać! Quote
AgaG Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 podaję kolejne rozliczenie: [COLOR=#ff0000]było dziś tak : 714 + 50 od foksi i dzekusia dla zagłodzonego kasztanka czyli 764. do tego doszło 40 złotych od państwa rudego pieska, którego zawoziła Foksia na rzecz zagłodzonego Kasztanka[/COLOR] [COLOR=#ff0000]czyli mamy: 804 [/COLOR] [COLOR=#ff0000]za leczenie i operacja kasztanka zapłaciłam dziś 270. czyli 804-270= 534 [/COLOR] Quote
karusiap Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 wlasnie odwiozlam do hotelu nowy nabytek,pies mlody,znaleziony Wola Luborzycka k/Kocmyrzowa,mieszkal na polu,przeganiany az w koncyu ktos przetracil mu lapke:(jutro zaloze watek,sliczny szary pudelko-terierek czy cos takiego;) Quote
Toska Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Aga , zrobiłam mały przelew na spłatę długu Kasztanka [*] powinnaś już mieć na koncie Quote
AgaG Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 dzięki Toska... ten tydzień to jakaś katastrofa... a w hotelu niedługo nie starczy boksów, jak w tym tempie bedziemy znajdować psy... Kiwi ma dwa u siebie jeszcze i tez jutro chyba jadą do hotelu... :placz::placz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='karusiap']wlasnie odwiozlam do hotelu nowy nabytek,pies mlody,znaleziony Wola Luborzycka k/Kocmyrzowa,mieszkal na polu,przeganiany az w koncyu ktos przetracil mu lapke:(jutro zaloze watek,sliczny szary pudelko-terierek czy cos takiego;)[/quote] Czy on w takim razie jest szorstkowosy i czy jest mlody bo miala bym chetna (ale do 2 lat gora) Quote
Recommended Posts