efra Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Miałem dom, kochających ludzi, czułem się członkiem rodziny wierząc,że każdy dzień przybliża mnie do pełni szczęścia.Nie przeczuwając złego, wsiadłem z panem do samochodu i odjechaliśmy daleko poza znajome obszary. Samochód gwałtownie zatrzymał się a Pan otworzył drzwi i kazał wyskakiwać.Posłuszny i zalękniony wykonałem komendę, zostając samotnie na mało ruchliwej szosie.Sam w obcym miejscu zgubiłem drogę do domu, domu,który przestał dla mnie być ostoja bezpieczeństwa i ciepła.Dlaczego?...Błąkałem się wśród nieznajomych ale zostałem zabrany do azylu.Tutaj dostałem schronienie ale czekam na miłość, czekam na gest dobroci i łaskawości, dla wyrzuconego, niepotrzebnego psa,który był tylko balastem.Potrafię kochać ale przychodzą dni, kiedy nie mam siły wyjść z budy, kładę cięzko głowę na łapach i zapadam w nicość...Kiedy jednak zaświeci słońce, podchodzę nieśmiało do siatki i wypatruję przyjaciela.Może dzisiaj?...Pozwól mi uwierzyć... Quote
tisane Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jaki biedny :sad: http://www.zsok.tarnow.pl/?759,boks-nr-xvi to jest ten pies? Quote
Noelle Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jaki biedny :( szczęścia piesku... oby Ci się udało, trzymam kciuki! Quote
Renata N Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ... bo jeśli znajdzie się już ten domek, to czekam gotowy z miseczką w pyszczku ... Quote
_Aga_ Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Poz. ewidencji 74/2011 Samiec około 4-5 lat, duży, czarny podpalany, długowłosy. Czyli jest niedługo w azylu... Biedny... Quote
Trisza Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Piękny, mądry pies, to widać po nim...Czy ktoś pomoże w ogłoszeniach?.... Quote
Felka z Bagien Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='efra'] Jestem już spakowany i gotowy do drogi!:cool1:Z której strony nadjedzie domek?:roll: Quote
Trisza Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Felko dzięki za przybycie.Rozsyłasz pozytywną energię:).Biedaku nasz szukaj domu... Quote
Felka z Bagien Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Trisza napisał(a):Felko dzięki za przybycie.Rozsyłasz pozytywną energię:).Biedaku nasz szukaj domu... Jak dostanę tego "z-dychulca" co został po Czarnym Prince, to go odeślę dla tej Waszej schroniskowej ślicznoty.Może i jemu się poszczęści.On taki "Jaś Wędrowniczek" A jak tam "pies z Budy"- ten podobny do Princa,bo mi z głowy wyjść nie może? Dziękuję za powitanie, choć sama się tu wprosiłam. Quote
tisane Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Jestem już spakowany i gotowy do drogi!:cool1:Z której strony nadjedzie domek?:roll: To by bylo dobre ogloszenie,zaraz sie za nie zabieram ;) Quote
tisane Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Jak dostanę tego "z-dychulca" co został po Czarnym Prince, to go odeślę dla tej Waszej schroniskowej ślicznoty.Może i jemu się poszczęści.On taki "Jaś Wędrowniczek" A jak tam "pies z Budy"- ten podobny do Princa,bo mi z głowy wyjść nie może? Dziękuję za powitanie, choć sama się tu wprosiłam. Ten pies z budy to ten pies z miska w pyszczku powyzej :) Quote
Felka z Bagien Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A jak ma na imię nasz przystojniak?:lol: Quote
Felka z Bagien Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 tisane napisał(a):Moze Teo? ;) Tak,Teo pasuje do niego.Zaraz będzie z niego Teoś,potem Tosiek.Chyba brat Van Gogha miał na imię Teo, ale jak zwykle mogę się mylić....? Quote
Renata N Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Felka z Bagien']Jak dostanę tego "z-dychulca" co został po Czarnym Prince, to go odeślę dla tej Waszej schroniskowej ślicznoty.Może i jemu się poszczęści.On taki "Jaś Wędrowniczek" A jak tam "pies z Budy"- ten podobny do Princa,bo mi z głowy wyjść nie może? Dziękuję za powitanie, choć sama się tu wprosiłam. Czy chodzi Ci o tego psiaka? Ja tez nie przestaję o nim myśleć :-( Z taką rezygnacją patrzył z tej budy, uznał, że nawet nie warto wychodzić, bo i tak pewnie nikomu nie zabije żywiej serce na jego widok.Chciałabym, żeby i jemu się poszczęściło. Quote
Felka z Bagien Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Tak o tego,ja też nie mogę o nim przestać myśleć:placz:.Może komuś jeszcze zapadnie głęboko w serce:-( Quote
Trisza Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 http://www.zsok.tarnow.pl/?779,boks-nr-vii Popatrzcie to jest bardzo biedny pies..bardzo wystraszony....ok. 10 lat..Boże ja się załamię!!!!!!!!! Quote
Felka z Bagien Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 matko, ja zwariuję,skąd wy bierzecie te pięknoty?.On taki trochę Flat coated retriever.Mieszka taki koło mnie,też już wiekowy,ale ciągle skory do zabawy. Quote
Recommended Posts