Naklejka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Jak to bez śniegu? Jetsan tego nie przeżyje, a saneczki też miał ciągnąc.... :D Quote
kalyna Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Naklejka']Jak to bez śniegu? Jetsan tego nie przeżyje, a saneczki też miał ciągnąc.... :D[/QUOTE] mama mnie wystraszyła :( Quote
taxelina Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Stalke mam od roku i to moj ukochany obiektyw :loveu: ale lubie tez moje tele sigmy albo canona lepsze jak akurat Tz nie uzywa :loveu: Quote
Talucha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='Naklejka']Ten 550d znajoma też polecała, ale obiektyw.. hymm... Nie wiem jaki :lol: przydałby się dwa co najmniej, szkoda, ze to tyle kosztuje :P Mi lampa też się długo ładuje- to normalne. Ładne te szeleczki![/QUOTE] To co się zastanawiasz, bierz 550D :diabloti: Wszystko co fajne kosztuje xD Dzięki ;) [quote name='kalyna']Tak, jestem Alina :) mi się marzyła D90, ale po pierwsze aż takiego nie potrzebuję, bo ja 100% amator i tak zostanie :) a po drugi był zbyt drogi, jakby nie było to tysiąc więcej kosztował... no i najważniejsze sa obiektywy a nie samo pudło... a mi się marzy jakiś dłuższy obiektyw, ale z tym musze poczekać.... no to Lasti gotowy do ciągnięcie sań, ino słyszałam, że śniegu ma nie być tej zimy :( :( :([/QUOTE] O, to mogę zaprosic do znajomych bez obaw :lol: Jesli Ci wystarczy tańszy sprzęt to racja, po co przepłacac ;) Obiektywy to moja zmora :P Też słyszałam, że śniegu ma nie byc :shake: Ja chcę, chociaż trochę na święta. A Lasti tak czy tak będzie ciągnął, brak śniegu nie przeszkadza :) [quote name='Naklejka']Jak to bez śniegu? Jetsan tego nie przeżyje, a saneczki też miał ciągnąc.... :D[/QUOTE] Lasti też nie przeżyje :P [quote name='kalyna']mama mnie wystraszyła :([/QUOTE] Wszędzie mówią, że albo śniegu nie będzie a jeśli będzie to późno... :( Quote
Talucha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='deer_1987']Stalke mam od roku i to moj ukochany obiektyw :loveu: ale lubie tez moje tele sigmy albo canona lepsze jak akurat Tz nie uzywa :loveu:[/QUOTE] Jakbym miała kupowac obiektywy to właśnie wybierałabym między sigmą a canonem :) Quote
taxelina Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Roznica cenowa jest ale mi sie na przyklad duzo lepiej z "gorsza" sigma pracuje. pracowalam z tele tamrona wczesniej poki nie padl po 3 latach i tez calkiem calkiem! Quote
omry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Talucha']Dziękujemy za głosik :loveu: Ale już i tak nie dostanę nagrody, którą chciałam :shake: :P Liczyłam po cichu, że może uda się upolowac obrożę i smycz activdoga ale niestety... Wygrywa ją ten kto ma najwięcej 'lubię to' i dzisiaj zostało dodane zdjęcie, które już na wstępie ma 71 'lubię to' a my mamy zaledwie dwadzieścia pare :shake: ale jeszcze jest szansa na frisbee ;)[/QUOTE] O raany, faktycznie. Ktoś chyba ma kody :evil_lol: A w szeleczkach pięknie wygląda. Będzie ciągnął sanki, czy może bike joring? :) Quote
Talucha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='deer_1987']Roznica cenowa jest ale mi sie na przyklad duzo lepiej z "gorsza" sigma pracuje. pracowalam z tele tamrona wczesniej poki nie padl po 3 latach i tez calkiem calkiem![/QUOTE] Kiedyś też myślałam o tamronach ale później słyszałam, że lubią nawalac i średnio pracują z canonami, więc zdecydowałam się miedzy sigmą i canonem :) [quote name='omry']O raany, faktycznie. Ktoś chyba ma kody :evil_lol: A w szeleczkach pięknie wygląda. Będzie ciągnął sanki, czy może bike joring? :)[/QUOTE] Jak to dzisiaj zobaczyłam to myślałam, że tylko mi się wydaje :lol: A tu proszę, jednak nie. I jedno i drugie :) +bieganie ale to bardziej na wiosnę i jak już będę miała pas biodrowy. Teraz nie mogę biegac, bo nie mam gdzie. Chodnikiem nie, bo padną nam stawy a na polach jak wracam ze szkoły już jest ciemno jak.... :shake: Quote
taxelina Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wiesz co placisz za to co masz :razz: tamron jest najtanszy ale calkiem okej sie z nim pracowalo :) Quote
omry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Talucha']Jak to dzisiaj zobaczyłam to myślałam, że tylko mi się wydaje :lol: A tu proszę, jednak nie. I jedno i drugie :) +bieganie ale to bardziej na wiosnę i jak już będę miała pas biodrowy. Teraz nie mogę biegac, bo nie mam gdzie. Chodnikiem nie, bo padną nam stawy a na polach jak wracam ze szkoły już jest ciemno jak.... :shake:[/QUOTE] Ja się jaram bike joringiem i zaprzęgami :) Ale na razie mogę sobie tylko poczytać i pooglądać. Quote
Talucha Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='deer_1987']Wiesz co placisz za to co masz :razz: tamron jest najtanszy ale calkiem okej sie z nim pracowalo :)[/QUOTE] Racja ;) Dlatego wolę zainwestowac w coś co ma lepsze opinie :) [quote name='omry']Ja się jaram bike joringiem i zaprzęgami :) Ale na razie mogę sobie tylko poczytać i pooglądać.[/QUOTE] bikejoring jest zarą*isty :D Ten wiatr we włosach, prędkośc :loveu: Kiedyś już trenowaliśmy ale musiałam młodemu sledy wymienic bo tamte były za duże ;) i jakoś tak się zebrało, że dopiero zamówiłam. No ale teraz znowu zabieramy się do roboty :D Quote
omry Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Talucha']bikejoring jest zarą*isty :D Ten wiatr we włosach, prędkośc :loveu: Kiedyś już trenowaliśmy ale musiałam młodemu sledy wymienic bo tamte były za duże ;) i jakoś tak się zebrało, że dopiero zamówiłam. No ale teraz znowu zabieramy się do roboty :D[/QUOTE] Zazdroszczę i liczę na duuuużo fot i filmików, jak się da :) Quote
Amber Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Super szelki, profeska ;). Tak sobie pomyślałam, że w tym roku Jari jest już wystarczająco dorosły, żeby pociągnąć saneczki... Hehe szykuje się niezła zabawa... Jednak duże psy rządzą :grins: Quote
agamer Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ja juz w zeszłym roku próbowałam ciągania na śniegu :) niestety moj głuptasek nie wie co ma robić i mój chłopak musiał się nabiegać, żeby miał kogo gonić:) Quote
omry Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='agamer']Ja juz w zeszłym roku próbowałam ciągania na śniegu :) niestety moj głuptasek nie wie co ma robić i mój chłopak musiał się nabiegać, żeby miał kogo gonić:)[/QUOTE] Musisz zacząć od podstaw :) Najpierw ciągnięcie małego ciężaru, np. małej opony. Później stopniowo zwiększasz ciężar i pies jest przyzwyczajony do ciągnięcia :) [quote name='Amber']Jednak duże psy rządzą :grins:[/QUOTE] Wiadomo :) Quote
Talucha Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='omry']Zazdroszczę i liczę na duuuużo fot i filmików, jak się da :)[/QUOTE] Będzie ciężko bo na treningi nie biorę sprzętu, za duże ryzyko :P [quote name='Amber']Super szelki, profeska ;). Tak sobie pomyślałam, że w tym roku Jari jest już wystarczająco dorosły, żeby pociągnąć saneczki... Hehe szykuje się niezła zabawa... Jednak duże psy rządzą :grins:[/QUOTE] Oj tak, duże psy rządzą :D :evil_lol: [quote name='agamer']Ja juz w zeszłym roku próbowałam ciągania na śniegu :) niestety moj głuptasek nie wie co ma robić i mój chłopak musiał się nabiegać, żeby miał kogo gonić:)[/QUOTE] Lasti też na początku nie wiedział o co chodzi :P [quote name='omry']Musisz zacząć od podstaw :) Najpierw ciągnięcie małego ciężaru, np. małej opony. Później stopniowo zwiększasz ciężar i pies jest przyzwyczajony do ciągnięcia :) Wiadomo :)[/QUOTE] Dokładnie :) My jesteśmy właśnie po pierwszym treningu BJ i jestem zła. Lasti panicz biegł całą drogę truchcikiem, co tam on się będzie przemęczał... :roll: A ja jak głupia musiałam pedałowac i harowac jak wół :angryy: Chyba mu wyparowała wiedza, że to trzeba ciągnąc. Chyba będę musiała zaczynac od podstaw.... A to kubrak dla Łatka :lol: Bardzo proszę się nie śmiac, gdyż zupełnie nie mam zdolności o szycia, wszystko zszyte ręcznie tylko aby się trzymało, a maszyny do szycia też nie mam. Kubrak nie ma byc ładny, a ciepły dla psa do budy. Od góry: [IMG]http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/kubrakatkaisledyLastiego001.jpg[/IMG] [CENTER][COLOR=#ff0000]KOCHANI BARDZO PROSIMY O KOLEJNE GŁOSY W JESZCZE INNYM KONKURSIE! :)[/COLOR] [COLOR=#ff0000]NA TEJ STRONIE: [URL="http://www.facebook.com/pages/PIES-W-WIELKIM-MIE%C5%9ACIE/227810640566153?ref=ts"]http://www.facebook.com/pages/PIES-W-WIELKIM-MIE%C5%9ACIE/227810640566153?ref=ts[/URL][/COLOR] [COLOR=#ff0000]W NAJNOWSZYM ICH WPISIE TRZEBA WPISAC NUMER[B][SIZE=6][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][SIZE=6][COLOR=purple]17![/COLOR][/SIZE][/B]!! [/COLOR] [COLOR=#339966]Dziękuję za głosy w poprzednim konkursie, a kto tego jeszcze nie polubił, to zapraszam:[/COLOR] [COLOR=#339966]Proszę o polubienie tego: [URL]https://www.facebook.com/uwagadobrypies?sk=wall[/URL] a następnie tego: [URL]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=323467264347147&set=o.147913365301916&type=1&theater[/URL][/COLOR][/CENTER] Quote
Talucha Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Na razie jeszcze nie ma ale postaram się zrobic ;) Quote
Karro Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Ale Łatek będzie miał fajny kubraczek :loveu: Quote
Amber Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Kubrak super i jaki modny, jesienny kolor ;) Quote
agamer Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Wiem, że to było dla niego coś nowego, ale idąc na sanki stwierdziłam,że można spróbować, a jak to mój pies- co dziwne mu się podoba, wiec szybko zamieniliśmy to w zabawę :) Teraz np. ma fazę na "wyprowadzam się sam" i nosi w mordzie swoja smycz wydłużaną, która waży kilogram....jak nie chce mu dać to mnie trąca nosem po ręku...dziwny ten mój psiak;D Quote
Pusiakowa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witam! :D [url]http://i1186.photobucket.com/albums/z366/Talucha/acuszek004.jpg[/url] Haha, kocham tego wariata :loveu: Quote
Yuveza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Amber']Super szelki, profeska ;). Tak sobie pomyślałam, że w tym roku Jari jest już wystarczająco dorosły, żeby pociągnąć saneczki... Hehe szykuje się niezła zabawa... Jednak duże psy rządzą :grins:[/QUOTE] No wiecie co:eviltong: moje 8 kilowe 30 cm w kłebie też moze pociągnąć sanki :eviltong: ale zazwyczaj kończy sie to tak że pańcia ciągnie na nich pieska:P Quote
Amber Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Ale już kogoś na tych sankach nie pociągnie, a przecież z tego jest największa frajda ;) Quote
kalyna Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Amber']Ale już kogoś na tych sankach nie pociągnie, a przecież z tego jest największa frajda ;)[/QUOTE] mi się przypomniało jak nasz Barry [*] moją siostrę miał pociągnąć na sankach. Od ledwo wystartował, a ona już na ziemi leżała :lol: i więcej nie chciała :D Quote
Recommended Posts