Asior Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Aga-ta napisał(a):Asia, dziekuje Ci bardzo. Przez ten caly czas mialam tylko jeden tel o Hanie i panstwo nawet byli ja ogladac, ale to nie byl odpowiedni dom dla niej. Hania wyglada strasznie, a ja nie mam nawet czasu, zeby jechac i ja na spacer wyprowadzac. Finansowo przez Kore jestem w dolku finansowym, hmm...a nawet w dole, bo co zaoszczedze place weterynarza. Gdyby tylko znalazl sie dla niej odpowiedni dom zawioze ja na koniec Polski. Ostatnio moja bezsilnosc mnie dobija. Trzymam bardzo mocno kciuki, zeby panstwo zechcieli ja choc poznac. Dziewczyny, dziekuje bardzo za te wszystkie ogloszenia nie, to nie "moi", Ci "moi" zainteresowali się inną sunią z naszego hotelu, którą też im wysłałam, starszą sunią uratowaną z Kielc... Quote
Paulina_mickey Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Mała na alegratce ma prawie 500 odsłon, ale nikt nawet jednego najmniejszego zapytania o nią nie wysłał :( Quote
Aga-ta Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 dostalam od Irenki 150 zl na Hanie. SERDECZNIE DZIEKUJE:Rose:Nadal nie mam o nia tel. Paulinko DZIEKUJE za ogloszenia:Rose: Quote
Paulina_mickey Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 To chyba odnowię jej ogłoszenia z nowymi zdjęciami. :hmmmm: Quote
Aga-ta Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 mam najwspanialsza wiadomosc z mozliwych. Hania ma DOM!!!:multi::multi::multi:i to jaki! za towarzysza ma olbrzymiego podhalana i "psa wodnego":), a takze dwa koty. Zamieszkala w okolicach Balic w duzym domu z jeszcze wiekszym ogrodem. Zwierzeta maja pelna swobode - dom, ogrod to wszystko dla nich. Przede wszystkim DZIEKUJE BARDZO Tamarze za ogloszenie dziewczyny w Dzienniku Polskim i karusiap za pomoc Magdzie w przewiezieniu Hanki do nowego domu. Paulinie, Zuzlikowej i Asiorkowi za ciagle ogloszenia:Rose: Hania z podhalanem nie pokochali sie od pierwszego wejrzenia, ale mam wiadomosci z dzis, ze jest dobrze i coraz lepiej, choc np. przy drzwiach, przy wychodzeniu na spacer lub misce zdarza sie im burknac na siebie. Zdjecia niebawem:) Rozliczenie Hani za hotel: pobyt - od 12.10.2010 do 27.05.2011 228 dni x 15 zl = 3420 zl z tego zaplacone: 1040 zl dlug: 2380 zl zapraszam na bazarki http://www.dogomania.pl/threads/209033-Nowy-plecak-DOG-CHOW-Purina-dla-Hani-do-15.06-do-godz.-0-00 http://www.dogomania.pl/threads/209037-Obrus-DUKA-43-x-240-do-15-czerwca-dla-Hani http://www.dogomania.pl/threads/209035-Zel-do-kapieli-MARY-KAY-do-15-czerwca-dla-Hani Quote
karusiap Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No to juz oficjalnie powiem,ze warto bylo czekac....oj warto....taki dom to marzenia,a Hania zasluzyla i to bardzo:) Quote
Paulina_mickey Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Wspaniałe wieści!!!! A rodzina dowiedziała się o dziewczynie z Dziennika Polskiego? Czy z jakiegoś innego ogłoszenia? Quote
Aga-ta Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 z Dziennika:) odezwaly sie jeszcze dwa sensowne domy, wiec moze uda sie jeszcze jakiemus... Quote
Paulina_mickey Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Linki do bazarków już powklejałam na ogólny bernardynów i na FB, trzeba porozgłaszać bazarki-powoli się uzbiera! Quote
zuzlikowa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 karusiap napisał(a):No to juz oficjalnie powiem,ze warto bylo czekac....oj warto....taki dom to marzenia,a Hania zasluzyla i to bardzo:) Słusznie! Powodzenia malutka... Ty wiesz...tulę! Dzięki Aga-ta! Quote
Asior Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 jej, jak cudownie, ze suńka ma swój domek wreszcie!!!! Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Aga-ta napisał(a): Rozliczenie Hani za hotel: pobyt - od 12.10.2010 do 27.05.2011 228 dni x 15 zl = 3420 zl z tego zaplacone: 1040 zl dlug: 2380 zl zapraszam na bazarki http://www.dogomania.pl/threads/209033-Nowy-plecak-DOG-CHOW-Purina-dla-Hani-do-15.06-do-godz.-0-00 http://www.dogomania.pl/threads/209037-Obrus-DUKA-43-x-240-do-15-czerwca-dla-Hani http://www.dogomania.pl/threads/209035-Zel-do-kapieli-MARY-KAY-do-15-czerwca-dla-Hani Zapraszamy na bazarki i o pomoc bardzo prosimy. Quote
irenaka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Ale dobrze trafiłam:multi::multi: Bądź szczęśliwa Haneczko!!! Zuzlikowa:loveu::loveu: pięknie dziękuję za link. Czy przyda się jeszcze jeden bazarek na długi?;) Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 irenaka napisał(a):Ale dobrze trafiłam:multi::multi: Bądź szczęśliwa Haneczko!!! Zuzlikowa:loveu::loveu: pięknie dziękuję za link. Czy przyda się jeszcze jeden bazarek na długi?;) Oj, przyda...bardzo się przyda! Rzeczywiście wiesz kiedy trafić:lol: Quote
Aga-ta Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 irenaka napisał(a):Ale dobrze trafiłam:multi::multi: Bądź szczęśliwa Haneczko!!! Zuzlikowa:loveu::loveu: pięknie dziękuję za link. Czy przyda się jeszcze jeden bazarek na długi?;) Irenko, Ty moja podopro finansowa:loveu:przyda sie przyda, jak woda na pustyni:) Przypomne, ze Irenka wspomagla juz Hanie finansowo nie widzac nawet psiczki, dostalam po prostu przelew na konto. Paulinko, dziekuje za porozglaszanie bazarkow:loveu: Bylam dzis u Hani i... jestem przeszczesliwa! Przywital mnie (kladac lapy na ramionach:) )snieznobialy pies z obcietymi pazurkami i juz nie taki chudy, wyglada REWELACYJNIE:) co moga zdzialac nie cale 2 tygodnie z cudownymi ludzmi. Widac, ze Hania jest otoczona troskliwa opieka. Mieszka z wrazliwymi ludzmi - takimi jak ona:). Ludzie rozsadni, spokojni, otwarci, uczuciowi...jak ja bym chciala, zeby wszystkie domy zglaszajace sie po psiaki tak wygladaly. Kazdy dobrze sie tam czuje zarowno ludzie jak i zwierzeta, atmosfera spokoju, zrownowazenia i milosci. Wokol szczesliwe psy i koty, na zewnatrz 3 konie. Karusiap ma racje, warto bylo czekac, nawet ten dlug mnie juz nie przeraza:) Hania zalatwia sie tylko i wylacznie w domu, na dywanie, nawet raz nie zdarzylo jej sie zalatwic na spacerze, ale pani jest cierpliwa i mowi "nauczy sie". Zdjecia robilam nie swoim aparatem, wiec musze poczekac, az mi znajoma przesle na maila, ale beda:) Quote
zuzlikowa Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 " Nauczy się"... mądra Pani! ... i nic więcej nie dodaję- tu nie trzeba nic mówić po Aga-ta. Quote
ANETTTA Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 BUDRYSEK napisał(a): Uploaded with ImageShack.us w górę mała Quote
ANETTTA Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 karusiap napisał(a):ANETTA czytaj troszke watek;) masz race nie doczytałam Quote
irenaka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Freya73']Zaznaczam na potrzeby bazarku. Dziękuję Ci pięknie Madziu:calus::Rose: A ja zapraszam na bazarek z bajkami na DVD dla dzieci. http://www.dogomania.pl/threads/209392-Bajki-na-DVD-dla-pi%C4%99knej-Haneczki-bazarek-do-dnia-17.06.2011-godz-20?p=17049947#post17049947 Quote
irenaka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Aga-ta napisał(a):Irenko, dziekuje Ci bardzo:):):) Jeżeli w realu uśmiechasz się w połowie, tak jak na wątku, to mamy połowę sukcesu;). Reszta, czyli kasa, to tylko sprawa czasu. A jak Haneczka w DS? Masz jakieś wieści? Quote
Aga-ta Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Haneczka ma sie super, chodzi wpatrzona w swoja pania jak w obrazek swiety. Dzis wieczorem bede miala zdjecia:) Quote
irenaka Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Aga-ta napisał(a):Haneczka ma sie super, chodzi wpatrzona w swoja pania jak w obrazek swiety. Dzis wieczorem bede miala zdjecia:) Super, to czekamy na zdjęcia!!!:multi: A jak skończę ten bazarek, to zrobię następny. Tylko bardzo Cię proszę, już bez żadnych dołków;):evil_lol: To TYLKO kasa;) Quote
Recommended Posts