Jump to content
Dogomania

Hania, mix owczarka pirenejskiego - dom pilnie poszukiwany. MA DOM:)

Recommended Posts

Posted

Aga-ta napisał(a):
Asia, dziekuje Ci bardzo. Przez ten caly czas mialam tylko jeden tel o Hanie i panstwo nawet byli ja ogladac, ale to nie byl odpowiedni dom dla niej. Hania wyglada strasznie, a ja nie mam nawet czasu, zeby jechac i ja na spacer wyprowadzac. Finansowo przez Kore jestem w dolku finansowym, hmm...a nawet w dole, bo co zaoszczedze place weterynarza. Gdyby tylko znalazl sie dla niej odpowiedni dom zawioze ja na koniec Polski. Ostatnio moja bezsilnosc mnie dobija. Trzymam bardzo mocno kciuki, zeby panstwo zechcieli ja choc poznac.
Dziewczyny, dziekuje bardzo za te wszystkie ogloszenia

nie, to nie "moi", Ci "moi" zainteresowali się inną sunią z naszego hotelu, którą też im wysłałam, starszą sunią uratowaną z Kielc...

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

mam najwspanialsza wiadomosc z mozliwych. Hania ma DOM!!!:multi::multi::multi:i to jaki! za towarzysza ma olbrzymiego podhalana i "psa wodnego":), a takze dwa koty. Zamieszkala w okolicach Balic w duzym domu z jeszcze wiekszym ogrodem. Zwierzeta maja pelna swobode - dom, ogrod to wszystko dla nich.
Przede wszystkim DZIEKUJE BARDZO Tamarze za ogloszenie dziewczyny w Dzienniku Polskim i karusiap za pomoc Magdzie w przewiezieniu Hanki do nowego domu.
Paulinie, Zuzlikowej i Asiorkowi za ciagle ogloszenia:Rose:
Hania z podhalanem nie pokochali sie od pierwszego wejrzenia, ale mam wiadomosci z dzis, ze jest dobrze i coraz lepiej, choc np. przy drzwiach, przy wychodzeniu na spacer lub misce zdarza sie im burknac na siebie.
Zdjecia niebawem:)

Rozliczenie Hani za hotel:
pobyt - od 12.10.2010 do 27.05.2011
228 dni x 15 zl = 3420 zl
z tego zaplacone: 1040 zl
dlug: 2380 zl

zapraszam na bazarki
http://www.dogomania.pl/threads/209033-Nowy-plecak-DOG-CHOW-Purina-dla-Hani-do-15.06-do-godz.-0-00

http://www.dogomania.pl/threads/209037-Obrus-DUKA-43-x-240-do-15-czerwca-dla-Hani

http://www.dogomania.pl/threads/209035-Zel-do-kapieli-MARY-KAY-do-15-czerwca-dla-Hani

Posted

karusiap napisał(a):
No to juz oficjalnie powiem,ze warto bylo czekac....oj warto....taki dom to marzenia,a Hania zasluzyla i to bardzo:)

Słusznie!
Powodzenia malutka... Ty wiesz...tulę!
Dzięki Aga-ta!

Posted

Aga-ta napisał(a):

Zapraszamy na bazarki i o pomoc bardzo prosimy.

Posted

Ale dobrze trafiłam:multi::multi: Bądź szczęśliwa Haneczko!!!
Zuzlikowa:loveu::loveu: pięknie dziękuję za link.
Czy przyda się jeszcze jeden bazarek na długi?;)

Posted

irenaka napisał(a):

Oj, przyda...bardzo się przyda!
Rzeczywiście wiesz kiedy trafić:lol:

Posted

irenaka napisał(a):

Irenko, Ty moja podopro finansowa:loveu:przyda sie przyda, jak woda na pustyni:) Przypomne, ze Irenka wspomagla juz Hanie finansowo nie widzac nawet psiczki, dostalam po prostu przelew na konto.

Paulinko, dziekuje za porozglaszanie bazarkow:loveu:

Bylam dzis u Hani i... jestem przeszczesliwa! Przywital mnie (kladac lapy na ramionach:) )snieznobialy pies z obcietymi pazurkami i juz nie taki chudy, wyglada REWELACYJNIE:) co moga zdzialac nie cale 2 tygodnie z cudownymi ludzmi. Widac, ze Hania jest otoczona troskliwa opieka. Mieszka z wrazliwymi ludzmi - takimi jak ona:). Ludzie rozsadni, spokojni, otwarci, uczuciowi...jak ja bym chciala, zeby wszystkie domy zglaszajace sie po psiaki tak wygladaly. Kazdy dobrze sie tam czuje zarowno ludzie jak i zwierzeta, atmosfera spokoju, zrownowazenia i milosci. Wokol szczesliwe psy i koty, na zewnatrz 3 konie. Karusiap ma racje, warto bylo czekac, nawet ten dlug mnie juz nie przeraza:)
Hania zalatwia sie tylko i wylacznie w domu, na dywanie, nawet raz nie zdarzylo jej sie zalatwic na spacerze, ale pani jest cierpliwa i mowi "nauczy sie".
Zdjecia robilam nie swoim aparatem, wiec musze poczekac, az mi znajoma przesle na maila, ale beda:)

Posted

Aga-ta napisał(a):
Irenko, dziekuje Ci bardzo:):):)

Jeżeli w realu uśmiechasz się w połowie, tak jak na wątku, to mamy połowę sukcesu;).
Reszta, czyli kasa, to tylko sprawa czasu.
A jak Haneczka w DS? Masz jakieś wieści?

Posted

Aga-ta napisał(a):
Haneczka ma sie super, chodzi wpatrzona w swoja pania jak w obrazek swiety. Dzis wieczorem bede miala zdjecia:)

Super, to czekamy na zdjęcia!!!:multi:
A jak skończę ten bazarek, to zrobię następny.
Tylko bardzo Cię proszę, już bez żadnych dołków;):evil_lol:
To TYLKO kasa;)