Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='makabresku']Dograłam sprawę, wiem na czym stoję, równo za tydzień przyjadę po Krzysię. Chyba że w międzyczasie ktoś zechce ją adoptować;)[/QUOTE]
tak wszystko jest dograne...bardzo dziekuje i do milego:)

Posted

[quote name='makabresku']Będę już w piątek, okazało się, że mam wolne. Jutro skoczę skompletować psinie wyprawkę.[/QUOTE]
czekam
jak mowilam ....kaganiec szmaciany kup
co sie tyczy szelak poczekaj do jutra rana wysle sms-em
sorry
dzisiaj nie dalam rady

Posted

[quote name='makabresku']Będę już w piątek, okazało się, że mam wolne. Jutro skoczę skompletować psinie wyprawkę.[/QUOTE]

Oo.. to dziś zielona noc, a od jutra nowe życie.
Wobec tego tylko szczęścia życzę

Posted

Ech, niestety nie godziny, a jeszcze dwa dni - mam na tymczasie osiem szczurzych malutkich dziewczynek, dzisiaj ostatni dzwonek, zeby dwie z nich puścić do nowego domu, a okazało się, że mogę to zrobić tylko we Wrocławiu i tylko po południu. Nie wyrobię się, a [B]muszę[/B] wyadoptować małe, bo to dla nich naprawdę duża szansa na fajny dom. Umówiłyśmy się na niedzielę, jak najwcześniejsze godziny. Przepraszam.

Posted

[quote name='makabresku']Jasne że czeka, wszystko już przygotowane, miski, posłanie, mam tylko nadzieję, że nasze koty jej nie zeżrą;)[/QUOTE]
bedzie dobrze
ja rozumiec ,ja czekac
a Krzysia juz wie:)

Posted

Yep, potwierdzam, właśnie sprawdzam połączenia;) Nie możemy się już doczekać. Mój bus dojeżdża do Dzierżoniowa na PKP o 10'37, o ile dobrze ogarnęłam plan miasta (co nie jest pewne) z PKP mam dość blisko do schronu, więc pewnie koło 11 będę na miejscu.

Posted

...i pojechala do domku
w aucie jak panieneczka
jak najwiekszy skarb Ninki.
Bala sie ale pomaszerowala spokojna i posluszna
a pierwsze słowa Niny
jakas Ty piekna a pozniej
jest wieksza niz myslalam
ale masz cioteczko obronce ...:)
nooo i mam obiecana pomoc dla mojej panaci i jej dzieci
bezcenne:):)