makabresku Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dograłam sprawę, wiem na czym stoję, równo za tydzień przyjadę po Krzysię. Chyba że w międzyczasie ktoś zechce ją adoptować;) Quote
margaret Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 no to los szykuje Krzysi niespodziankę :) trzymam kciuki ! Quote
basia34 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cudowne wiesci ,Krzysia pomalu sie pakuje i czeka na domek. Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='makabresku']Dograłam sprawę, wiem na czym stoję, równo za tydzień przyjadę po Krzysię. Chyba że w międzyczasie ktoś zechce ją adoptować;)[/QUOTE] tak wszystko jest dograne...bardzo dziekuje i do milego:) Quote
makabresku Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Będę już w piątek, okazało się, że mam wolne. Jutro skoczę skompletować psinie wyprawkę. Quote
giselle4 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='makabresku']Będę już w piątek, okazało się, że mam wolne. Jutro skoczę skompletować psinie wyprawkę.[/QUOTE] czekam jak mowilam ....kaganiec szmaciany kup co sie tyczy szelak poczekaj do jutra rana wysle sms-em sorry dzisiaj nie dalam rady Quote
giselle4 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [quote name='makabresku']Nie ma problemu, poczekamy.[/QUOTE] wez kup prosze szelki iwksze L bo lepeij aby byly wieksze pozdrawiam Quote
iwstar58 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [quote name='makabresku']Będę już w piątek, okazało się, że mam wolne. Jutro skoczę skompletować psinie wyprawkę.[/QUOTE] Oo.. to dziś zielona noc, a od jutra nowe życie. Wobec tego tylko szczęścia życzę Quote
margaret Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 no to juz godziny tylko i Krzysia idzie w nowe życie:) Quote
makabresku Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ech, niestety nie godziny, a jeszcze dwa dni - mam na tymczasie osiem szczurzych malutkich dziewczynek, dzisiaj ostatni dzwonek, zeby dwie z nich puścić do nowego domu, a okazało się, że mogę to zrobić tylko we Wrocławiu i tylko po południu. Nie wyrobię się, a [B]muszę[/B] wyadoptować małe, bo to dla nich naprawdę duża szansa na fajny dom. Umówiłyśmy się na niedzielę, jak najwcześniejsze godziny. Przepraszam. Quote
makabresku Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jasne że czeka, wszystko już przygotowane, miski, posłanie, mam tylko nadzieję, że nasze koty jej nie zeżrą;) Quote
giselle4 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 [quote name='makabresku']Jasne że czeka, wszystko już przygotowane, miski, posłanie, mam tylko nadzieję, że nasze koty jej nie zeżrą;)[/QUOTE] bedzie dobrze ja rozumiec ,ja czekac a Krzysia juz wie:) Quote
giselle4 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 jutro 10-11,00 Krzysia zabiera swoj zgrabny tyleczek i jedzie zostac pania szczescia bedziemy jutro zyczyc...:):) Quote
makabresku Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Yep, potwierdzam, właśnie sprawdzam połączenia;) Nie możemy się już doczekać. Mój bus dojeżdża do Dzierżoniowa na PKP o 10'37, o ile dobrze ogarnęłam plan miasta (co nie jest pewne) z PKP mam dość blisko do schronu, więc pewnie koło 11 będę na miejscu. Quote
margaret Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 trzymam kciuki za spotkanie i czekam na relację Quote
giselle4 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 ...i pojechala do domku w aucie jak panieneczka jak najwiekszy skarb Ninki. Bala sie ale pomaszerowala spokojna i posluszna a pierwsze słowa Niny jakas Ty piekna a pozniej jest wieksza niz myslalam ale masz cioteczko obronce ...:) nooo i mam obiecana pomoc dla mojej panaci i jej dzieci bezcenne:):) Quote
giselle4 Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 a fotki beda tylko na chwilke pozyczylam aparat ale wstawie ::) Quote
Recommended Posts