bonita Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [B]Witam Zuzolki w piątkowy poranek, nie no raczej w przedpołudniowy[/B] :) Quote
Kate I Luka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A ja już witam w piątkowe popołudnie :multi: Quote
leemonca Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [QUOTE][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/4167/aa090xy4.jpg[/IMG] [/QUOTE] ach ten wiatr we włosach :diabloti: Quote
eria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 hej Zuzanki, wpadłam się przywitać,póki komp na chodzie ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=darkslateblue][I][B]Jedyny taki egzemplarz w Polsce :evil_lol: sprowadzony z północy Australi gdzie jest zimno :evil_lol: dlatego taki owłosiony eeheheheheheh :evil_lol:[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=darkslateblue]:evil_lol:[/COLOR][/B][/I] [/quote] [B]TAK tez sadziłam ze takowy Kangur to jedyny na warunki Polskie....owłosieniec:diabloti: [/B] Quote
arystokratka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Przyszłam się przywitać ;];] Miłego dnia xD Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [COLOR=Navy][I][B] [IMG]http://img150.imageshack.us/img150/6862/aa091su7.jpg[/IMG] [/B][/I][SIZE=2][COLOR=Black]o kurde ale świetne :loveu: świetny moment ujełaś :loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Dobcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B] [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/1000/aa092go8.jpg[/IMG] [/B][/I][/COLOR][/quote] Ale się jej fajnie kudełki poplątały:loveu::evil_lol: Quote
sota36 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pozdrawaimy, calusy przesyalmyi na wies zmykamy!!! Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Witajcie Zuzolki, gdzie sie podziewacie??? Quote
Kate I Luka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 :evil_lol: to chyba jeszcze długo się nie pojawi :evil_lol: ja dziś czesałam Gastka... jakieś 5 min mi wystarczyło :eviltong: Quote
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Kate I Luka'] jakieś [U]5 min mi wystarczyło[/U] :eviltong:[/quote] wrrrrrr !!!! trza było to pisać :cool1: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [B]OBCY nam Zuzki porwali ?![/B] [B]Co się z Nini dzieje?[/B] Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Zuzanki, ale się za Wami stęskniłam :) Moje Wy kochane dziewczynki!!! I śliczne jak zwykle : [quote name='zuzolandia'][COLOR=Navy][I][B][IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/AA085.jpg[/IMG] [IMG]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/AA087.jpg[/IMG] [/B][/I][/COLOR][/quote] Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 aha i jeszcze jedno... wreszcie Ci się porządnie przyjrzałam, Inko kchana i wiesz co? śliczna Ty jesteś!!! Quote
zuzolandia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Rinuś']nie no Zuzia wyglada bosko jak biegnie:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=DarkSlateBlue][I][B]Zgadzam sie :loveu: jest przepiekna eheh!!![/B][/I][/COLOR] [quote name='evaxon']heloł :):):)[/quote] [COLOR=DarkSlateBlue][I][B]Witanko kochaniutka :loveu:[/B][/I][/COLOR] [quote name='tygra']łoj... demon prędkości - nie chciałabym stanąc na jej drodze[/quote] [COLOR=Navy][I][B]No coz zdarzyło mi sie stanąc :evil_lol: ,,,,do dzisiaj mam tego dowody :evil_lol:[/B][/I][/COLOR] [quote name='leemonca']ach ten wiatr we włosach :diabloti:[/quote] [COLOR=Indigo][I][B]I wszystko inne tez ehehhe :evil_lol:[/B][/I][/COLOR] [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]TAK tez sadziłam ze takowy Kangur to jedyny na warunki Polskie....owłosieniec:diabloti: [/B][/quote] [COLOR=Navy][I][B]I najgorsze ze tego owlosienia wciaz przybywa;-)[/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Navy][SIZE=2][COLOR=Black]o kurde ale świetne :loveu: świetny moment ujełaś :loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkSlateBlue][I][B]Czasami cos mi sie uda zrobic fajnego :multi:[/B][/I][/COLOR] [quote name='Dobcia']Ale się jej fajnie kudełki poplątały:loveu::evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Fajnie sie je potem rozplatuje heheh z pianą na ustach :evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR] [quote name='sota36']Pozdrawaimy, calusy przesyalmyi na wies zmykamy!!![/quote] [COLOR=Navy][I][B]Buziaczki ;-) takim to dobrzeeeeeee !!!!!![/B][/I][/COLOR] [quote name='Kate I Luka']Witajcie Zuzolki, gdzie sie podziewacie???[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Witanko ;-) ano pracujemy weekendowo niestety :placz:[/B][/I][/COLOR] [quote name='eria']Zuzola chyba pracuje na Zuzkę właśnie :p[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Tak pracuje na żarcie ,przysmaki i kosmetyki dla Zuzolki :loveu: akurat na tyle wystarcza moja wypłata heheheeh:evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='bonita'][B]OBCY nam Zuzki porwali ?![/B] [B]Co się z Nini dzieje?[/B][/quote] [COLOR=Navy][I][B]Nie porwali heheh:multi: chociaz gdyby to TWOI OBCY mnie porwali toooo byłabym w siodmym niebie hehe:loveu::loveu:[/B][/I][/COLOR] [quote name='Teklunia']aha i jeszcze jedno... wreszcie Ci się porządnie przyjrzałam, Inko kchana i wiesz co? śliczna Ty jesteś!!![/quote] [COLOR=Navy][I][B]Oooooo kochana Kasienka jest !!!!!!! my tez bardzoooooo sie steskNiłysmyyyy za WAMI !!!!:loveu::loveu::loveu: Sliczna ??? normalnie mnie zawstydzasz:oops::oops:.... taka sobie jestem i w dodatku nie taka młoda juz :evil_lol: heheheeh zbieram na liffting eheheh:evil_lol: Witajcie moi kochani ...... mam bardzo pracowity weekend ,niestety .... włąsnie wrociłam z roboty cos zjem i jedziemy na urodzinki .... Pozdrawiam WAS milusio !!!!! buziaczki !!!!!!:loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/COLOR] Quote
Imbirka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 cześć Zuzolki:multi: miłej imprezki życzymy:lol: Quote
e.v.a Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 uulalaaaa Zuzolki szaleja na imprezce jeszcze:evil_lol: oby jutro nie cierpialy zabardzo:evil_lol: Quote
eria Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 cześć Zuzola! nie pij za dużo! u mnie też dziś urodziny(babci);) Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Doberek Zuzolki, i jak tam, główka boli?? ;) Słońce pięknie świeci, trzeba z Zuzą na spacerek biec :) Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Zuzolki:multi: miłej imprezki życzymy:lol:[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Witanko ;-) a nie powiem ;-) udana była ze hej ;-) [/B][/I][/COLOR] [quote name='majoka']Hej Zuzolki, steskniłam się za Wami:)[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Matyldooooo wreszcie sie zjawiłas kochana !!!! My tez teskniłysmy !![/B][/I][/COLOR] [quote name='evaxon']uulalaaaa Zuzolki szaleja na imprezce jeszcze:evil_lol: oby jutro nie cierpialy zabardzo:evil_lol:[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Szalenstwo było owszem ale z cierpienia nici ehehheeh :evil_lol:[/B][/I][/COLOR] [quote name='eria']cześć Zuzola! nie pij za dużo! u mnie też dziś urodziny(babci);)[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Witanko LALUNIA ;-) oooo to tez imprezka ;-) [/B][/I][/COLOR] [quote name='Kate I Luka']Doberek Zuzolki, i jak tam, główka boli?? ;) Słońce pięknie świeci, trzeba z Zuzą na spacerek biec :)[/quote] [COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek zlociutka ;-) eeeee głowa oki kaca ni ma ;-) na spacerek za godzinke idziemyyyy :multi::multi::multi: Witajcie moje kochane babeczki :multi::loveu::multi: Kaca ni mom bom nie piła heheeh .no jesli piciem mozna nazwac 2 kileiszki wina no to piłam:evil_lol:.... robiłam za szofera ehehhe.....za to tak sie objadłam ze w nocy bolał mnie brzuszek ;-) .....fujjjjj .....zreszta Zuzol tyz sępił i efekt był taki ze o połnocy rzygneła sobie w kacie bleeeeee ........słoneczko pieknie swieci wiec pojdziemy sobie na długasnyyyyy spacerek ;-) ..a zeby nie było tuttaj nudno to wrzuce ze 3 domowe foty ......buzioleeeee:loveu::loveu: [/B][/I][/COLOR] Quote
Recommended Posts