Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']

[B][I]1- dawaj jestem twarda wytrzymam :evil_lol:
2-chcesz ją :eviltong::eviltong: ?
3-niedaleko lasu jest knajpa ..po browarku se strzeliłysmy :diabloti:
4-kubrak swoją drogą ale gorsze pozowanko bo akurat miała na oku kaczke na stawie a ja JĄ zawrocilam i zmusilam do foty :lol:[/I][/B]:lol:[/QUOTE]

Ad. 1 Uwierz szpica byś nie przetrzymała, on jak szczeknie to mi szkło w domu brzęczy :diabloti: a kiedyś dorwałam fajną książkę gdzie były opisane wilcze i tam gostek aby uświadomić potencjalnym nabywcą siłę głosu wilczego użył świetnego porównania: że szpic wilczy nawet nieboszczyka szczekiem obudzi :evil_lol: dalej go chcesz ;)
Ad.2. Dawaj Fruziolka ale już :loveu:
Ad. 3 I to by wszystko wyjaśniało - swoją drogą jakie Ty ładne focie po browarku cykosz - chyba, że to Fruziolek zawładnął aparatem co by uwiecznić nieletnią pod wpływem :p:p:p
Ad. 4 Niedobra pańcia pozbawiła psa okazji na obiadek :mad:

Pozdrawiam ciepluteńko i przesyłam buziolki :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
eh trzeba mieć anielską cierpliwość żeby poruszać się po tym forum... ja na pewno taką nie dysponuję :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][I]zauwazyłam ze w godzinach mniej wiecej takich czyli 2-3 dogo nawet funkcjonuje w miare przyzwoicie :cool3:
[/I][/B]
[quote name='Bartiśkowa_']Koszmar co sie z tym dogo dzieje... chyba chcą żeby zostali tu niedługo sami modzi :roll:.
....[B][I]..no i tak bedzie koniec konców :roll:
[/I][/B]
A na zdjęcia czekamy ;)[/QUOTE]
..[B][I]moze dzis cos wkleje :loveu:
[/I][/B]
[quote name='sota36']No czekamy! Bartiśkowa dobrze gada![/QUOTE]
..[B][I]..nie mam weny ...walcze z demonami ..:shake:
[/I][/B]
[quote name='NATKA']Ad. 1 Uwierz szpica byś nie przetrzymała, on jak szczeknie to mi szkło w domu brzęczy :diabloti: a kiedyś dorwałam fajną książkę gdzie były opisane wilcze i tam gostek aby uświadomić potencjalnym nabywcą siłę głosu wilczego użył świetnego porównania: że szpic wilczy nawet nieboszczyka szczekiem obudzi :evil_lol: dalej go chcesz ;)
Ad.2. Dawaj Fruziolka ale już :loveu:
Ad. 3 I to by wszystko wyjaśniało - swoją drogą jakie Ty ładne focie po browarku cykosz - chyba, że to Fruziolek zawładnął aparatem co by uwiecznić nieletnią pod wpływem :p:p:p
Ad. 4 Niedobra pańcia pozbawiła psa okazji na obiadek :mad:

Pozdrawiam ciepluteńko i przesyłam buziolki :lol::lol::lol:[/QUOTE]

.[B][I].1- biore wszystko co kudłate [/I][/B]:eviltong:
[B][I]..2-se po Niego przyjedz :evil_lol:[/I][/B]
.[B][I].3- wiesz po procentach wzrok mi sie wyostrza bo tak to prawie slepa jestem..dobrze ze soczewki kontaktowe wymyslili bo bym miala brele ze szklami jak dna z musztardy [/I][/B]:evil_lol::evil_lol:
..4[B][I]-trza dbac o linia ...pierzaste tylko w niedziele :diabloti:[/I][/B]

[B][I]witaj kochaniutka :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='Doginka']Nie ma fot, to idę spać. DOBRANOC:hand:

Smutno mi jakoś, to se pomarzę we śnie o ...... nieśmiertelności;-)[/QUOTE]
.......[B][I].oooooo jak tu byłam to tego postu nie było;-)
..........niesmiertelnośc.......oddam za nią dusze ....
[/I][/B]
[quote name='Doginka']Qrde, właże do Ciebie jak nałogowiec:lol: Ledwo patrzę na oczy, ale jeszcze chociaz na kwilunie musiałam:buzi: Papa:hand:[/QUOTE]
....[B][I]tyż cie kochommm ;-).....
[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][B][I]zauwazyłam ze w godzinach mniej wiecej takich czyli 2-3 dogo nawet funkcjonuje w miare przyzwoicie :cool3:[/I][/B][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
fakt nocą lepiej działa
ale także teraz nie mam aż takich problemów więc pewnie to zależy od ilości osób przeglądających forum jednocześnie..nocami jest ich mniej no i teraz też pewnie część jest w pracy, szkole[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Czesc kochana Zuziolandinko..pisze tak poniewaz kojarzy mi sie to z czekolada, ktora uwielbial..tak samo jak Wasza galerie !!! Ach nie bylo mnie i jestem ciekawa jak tak sliczne potworki Fruziolek i Zuziolek ??? Strasznie za Wami tesknilam...ciesze sie i dziekuje, ze odkurzalas kochana moja galerie !!!! Jestem super kobitka !!!! Caluski dla Was, a jutro bede ogladac zalegle fotki u was !!! Buziaczki !!!

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]skoro tutaj narzekałam na dogo to też przyszłam Ci powiedzieć że dziś go nie poznaję :crazyeye::crazyeye:
aż chce się krzyknąć "prrr szaaaalony"[/B][/COLOR][/FONT] :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]byłam TU :hand:
Alicja :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B][I]cześć byłamtualicja [/I][/B]:loveu::loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
fakt nocą lepiej działa
ale także teraz nie mam aż takich problemów więc pewnie to zależy od ilości osób przeglądających forum jednocześnie..nocami jest ich mniej no i teraz też pewnie część jest w pracy, szkole[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
[B][I]hmmmmmmmm.......a dzis jakas odmiana [/I][/B]:crazyeye:

[quote name='halgre'][B][COLOR=#8b0000]Mnie teraz na przykład działa dogo jak nigdy ![/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I]no mnie tezzz [/I][/B]:multi:

[quote name='Izabela124.']Mi dziś dogo śmiga jak nigdy![/QUOTE]
[B][I]czyzby modlitwy zostały wysłuchane ?[/I][/B]??:crazyeye:

[quote name='Shirai - Koki']Czesc kochana Zuziolandinko..pisze tak poniewaz kojarzy mi sie to z czekolada, ktora uwielbial..tak samo jak Wasza galerie !!! Ach nie bylo mnie i jestem ciekawa jak tak sliczne potworki Fruziolek i Zuziolek ??? Strasznie za Wami tesknilam...ciesze sie i dziekuje, ze odkurzalas kochana moja galerie !!!! Jestem super kobitka !!!! Caluski dla Was, a jutro bede ogladac zalegle fotki u was !!! Buziaczki !!![/QUOTE]
[B][I]ooooooo jakze sie ciesze ze juz wróciłas do nasss :multi::multi::multi:
brakowalo strasznie Twego cieplutkiego klimatu :loveu::loveu:[/I][/B]

[quote name='halgre'][B][COLOR=#8b0000]Może to tak już zostanie ?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I]obyyy ....[/I][/B]...

[quote name='Izabela124.']Chciałabym, ale szczerze w to watpię[/QUOTE]
.......[B][I]błogosławieni którzy uwierzyli :cool3:
[/I][/B]
[quote name='halgre'][B][COLOR=#8b0000]Też bym chciała ... od razu chętniej by się tu wchodziło ![/COLOR][/B][/QUOTE]
.....[B][I]no to rzecz oczywista ...nikt nie ma ochoty czekac ...wystarczajaco duzo tych czekan mamy zeby jesio na necie nerwy szrpac [/I][/B]:shake:

[quote name='Izabela124.']Właśnie! Bo na te zacinające dogo w ogóle nie chce mi się wchodzić[/QUOTE]
.......[B][I]99% uzytkowników by sie pod tym podpisało [/I][/B]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]skoro tutaj narzekałam na dogo to też przyszłam Ci powiedzieć że dziś go nie poznaję
aż chce się krzyknąć "prrr szaaaalony"[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
..............[B][I]..ciiiiiiiiiiiiii.....coby nie zapeszyć ..........[/I][/B]

Posted

[B][I]Ogladałam dzisiaj film którego akcja toczyła sie w Paryżu i tak mnie wzieło na wspominki ...
Zeszłoroczny pobyt tam był sympatyczny ;-)[/I][/B]

[IMG]http://i41.tinypic.com/14smiiw.jpg[/IMG]

[IMG]http://i39.tinypic.com/14szkuv.jpg[/IMG]

[IMG]http://i43.tinypic.com/2hmn4v7.jpg[/IMG]

[IMG]http://i43.tinypic.com/vigvpe.jpg[/IMG]

[IMG]http://i39.tinypic.com/2my93pg.jpg[/IMG]

[B][I]takie tam fotaski hihihi bo psich narazie brak ;-)[/I][/B]

Posted

[quote name='QQk']Bry!
Zagłosowałem na wygwiazdkowanym forum :)[/QUOTE]
Ja też i mam nadzieję, że Zuzolandia wygra;-)

Zuzolku, ale piękne te paryskie foty:loveu::crazyeye:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]chciałabym pojechać do Paryża choćby tylko na jeden dzień żeby zobaczyć Luwr :loveu:[/B][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
A ja chciałabym zobaczyć Wersal i galerię lustrzaną w pałacu wersalskim:loveu: