Kati Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Zuzia jest śliczna :loveu: Możecie zacząć pisać po polsku :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='Kati']Zuzia jest śliczna :loveu: Możecie zacząć pisać po polsku :evil_lol: Witamy milusio w Zozolkowej galerii:loveu::loveu::loveu: Po polskiemu ???? czemu nie heheh :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia']uuuuuuu duzo tego było....... ale osobiscie najbardziej samkowął mi filet z indyka w sosie kurkowym z pieczonymi kartofelkami i warzywami w sosie beszamelowym .pychotkaaaaa :multi::multi: ale wiesz, mnie bardziej słodkości interesują :oops: jestem słodkościową maniaczką ;) Quote
zuzolandia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 ANULKO !!!!!!!!!!!! JAKIE TO PIEKNEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!! dZIEKUJEMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!! Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia'] ....MIłEGO OGLADANIA .;-) piekna ta spineczka..... wyglada bajkowo jak krolefffnnnaaa:loveu: Quote
sota36 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 łomatyldo - ale piykno! Ale to nie nowosc - przerobki anuli safajne!no i znow ta wazelinka... Ania!!!Awiesz, Gutek Ci buziaki przesyla!!!! hihihi Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć Zuzolki:multi::multi::multi: u nas dzisiaj się zapowiada znowu śliczna pogoda, ech, chyba w końcu na wiosnę się ma:lol: Quote
tygra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='eria'] prezent przyszedł :D ale śliczny macie prezencik:loveu: , ja też dostałąm prezenciki od Ani :multi: Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='sota36']łomatyldo - ale piykno! Ale to nie nowosc - przerobki anuli safajne!no i znow ta wazelinka... Ania!!!Awiesz, Gutek Ci buziaki przesyla!!!! hihihi to pocałuj Gutka też :evil_lol: :evil_lol: "wazelinka" - phi Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 witam Zuzolki w ten cieplusi wiosenny dzionek :multi: :multi: :multi: Quote
Kati Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zuzolandia, przyznaję się bez bicia, ze ja nie dam rady, tak jak ty przejżeć całej twojej galerii, za mało czasu, za wolny komp i przede wszystkim za dużo stron do przegladania. :lol: Ale troche widziałam i jestem zachwycona. :loveu: Quote
Alka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Piękną pogodę mamy.Słonecznie i cieplusio, nareszcie...:multi::multi: Pozdrowionka i buziaki dla Was!:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']cześć Zuzolki:multi::multi::multi: u nas dzisiaj się zapowiada znowu śliczna pogoda, ech, chyba w końcu na wiosnę się ma:lol: Witanko;-) tak u nas tez cieplusio ,nareszcie :multi::multi::multi: [quote name='tygra']ale śliczny macie prezencik:loveu: , ja też dostałąm prezenciki od Ani :multi: Zajefajny :multi::multi: od razu walnełam se w kompie na tapete:loveu: [quote name='eria']to pocałuj Gutka też :evil_lol: :evil_lol: "wazelinka" - phi Fajnie mi nie heeheh .az spływooooo :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']witam Zuzolki w ten cieplusi wiosenny dzionek :multi: :multi: :multi: Dziendoberek kochany spioszku ;-) [quote name='Kati']Zuzolandia, przyznaję się bez bicia, ze ja nie dam rady, tak jak ty przejżeć całej twojej galerii, za mało czasu, za wolny komp i przede wszystkim za dużo stron do przegladania. :lol: Ale troche widziałam i jestem zachwycona. :loveu: Spoko ;-) troszku tego jest ;-) ....co sie odwlecze to .....ehehh....pozdrawiamy milusio :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Alka']Piękną pogodę mamy.Słonecznie i cieplusio, nareszcie...:multi::multi: Pozdrowionka i buziaki dla Was!:loveu: Dziendoberek złociutka ;-) prawda ze swiat od razu pieknieje ??? [quote name='Teklunia']Zuzałki, gdzie się włóczycie? Hello Tenulkowa:loveu: włąsnie wrociłysmy z działeczki i efektem tejze wyprawy sa foteczki które zaraz wkleje :multi::multi: WITAM WAS DROGIE KOBITKI :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 WIOSNA ;-) TOSIULKOWA 2 ZUZOLKOWA .CDN..... Quote
Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ta spineczka we włoskach :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a to - to normalnie wypasik na maxa Cześć wiosennie. Pięknie dziś było :multi: :multi: :multi: Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 CD..... .Nooooo a teraz lece do WAS ;-). Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] bzzziuuuummm:multi: ale ganiaja sie dziewczynki:multi: Quote
eria Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ooo! u Was widzę też wiosna na całego w ogrodzie :loveu: a fotki Zuzanki i Tosi - cud i miód a niech mnie,Gutkowa Waszą galerię odwiedza regularnie moją olewa totalnie Quote
Rinuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ale sobie slicznie biegaja:loveu::loveu: a wiosna to u Was naprawde zawitala:p Quote
zuzolandia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='sota36']inka - a co to za dupka toskowa?? Dooopeczka Toskowa heeh .pozazdrosciłam Ali tych wypietych Ozzulkowych koooperków i tyz obfociłam :eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts