Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przykre to wszystko. O kundelki mało kto dzwoni. A tu w typie jakiejś rasy i telefony oszalały. Te dobre i te, które już znam , bo to jakieś pseudo.
Ale najważniejsze. Malutka już w domu i oby było jej jak najlepiej.

Posted

Do schronu przyjechała pani, bo widziała Kasi u p. Anetki. Chciała małą sunię. Pokazałam Mamuśkę i Fionkę, ale mina jej zrzedła, bo nierasowe :roll: A ja jej na to że Fionka to szpic wilczy miniaturowy :evil_lol: Musielibyście widzieć minę :evil_lol:

Posted

Powodzenia malutka!
A przy okazji...
Zapraszam wszystkie mamy na bazarek z ubrankami z USA dla dziewczynki - bazarek na sunię ON, wyrwaną ze szpon śmierci głodowej:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206170-Garstka-ubranek-dla-dziewczynki-na-2-3-lata-z-USA-dla-suni-ON-do-30.04[/url].

Posted

Ja widziałam !!!! Ale jak Shanti to cudownie mówiła !!!! :evil_lol:[quote name='shanti']Do schronu przyjechała pani, bo widziała Kasi u p. Anetki. Chciała małą sunię. Pokazałam Mamuśkę i Fionkę, ale mina jej zrzedła, bo nierasowe :roll: A ja jej na to że Fionka to szpic wilczy miniaturowy :evil_lol: Musielibyście widzieć minę :evil_lol:[/QUOTE]

Posted

A Kasi to nawet była u nas w macierzystej firmie, bo chciano się nią pochwalić. Dziś widziałam się z panią Kasi i wysłuchałam kolejnych zachwytów jaka to ona mądra i cudowna :lol: Jak wspaniale się takie rzeczy słucha. :lol: Chyba będę w siedzibie JZK na tablicy ogłoszeń też wieszać psy, bo to już chyba nasza druga, jeśli dobrze liczę, "firmowo-biurowa" psinka :lol: