3miastówka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Powodzenia malutka..... baaaardzo się cieszę :D Quote
Agucha Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Fajnie! Dzis piękna pogoda, jak na zamówienie... wzeszło słońce dla Malizny :) Quote
rodzice Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 bardzo się cieszę , dajcie znać jak już mała sie zadomowi w nowym domku Quote
monika55 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Przykre to wszystko. O kundelki mało kto dzwoni. A tu w typie jakiejś rasy i telefony oszalały. Te dobre i te, które już znam , bo to jakieś pseudo. Ale najważniejsze. Malutka już w domu i oby było jej jak najlepiej. Quote
shanti Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Do schronu przyjechała pani, bo widziała Kasi u p. Anetki. Chciała małą sunię. Pokazałam Mamuśkę i Fionkę, ale mina jej zrzedła, bo nierasowe :roll: A ja jej na to że Fionka to szpic wilczy miniaturowy :evil_lol: Musielibyście widzieć minę :evil_lol: Quote
olivetshka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Powodzenia malutka! A przy okazji... Zapraszam wszystkie mamy na bazarek z ubrankami z USA dla dziewczynki - bazarek na sunię ON, wyrwaną ze szpon śmierci głodowej: [url]http://www.dogomania.pl/threads/206170-Garstka-ubranek-dla-dziewczynki-na-2-3-lata-z-USA-dla-suni-ON-do-30.04[/url]. Quote
szafra Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja widziałam !!!! Ale jak Shanti to cudownie mówiła !!!! :evil_lol:[quote name='shanti']Do schronu przyjechała pani, bo widziała Kasi u p. Anetki. Chciała małą sunię. Pokazałam Mamuśkę i Fionkę, ale mina jej zrzedła, bo nierasowe :roll: A ja jej na to że Fionka to szpic wilczy miniaturowy :evil_lol: Musielibyście widzieć minę :evil_lol:[/QUOTE] Quote
Vitka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Piękna! I taka podobna do Maxia. :lol: Życzę jej bardzo dużo miłości i szczęścia w nowym domu! Quote
shanti Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 A Kasi to nawet była u nas w macierzystej firmie, bo chciano się nią pochwalić. Dziś widziałam się z panią Kasi i wysłuchałam kolejnych zachwytów jaka to ona mądra i cudowna :lol: Jak wspaniale się takie rzeczy słucha. :lol: Chyba będę w siedzibie JZK na tablicy ogłoszeń też wieszać psy, bo to już chyba nasza druga, jeśli dobrze liczę, "firmowo-biurowa" psinka :lol: Quote
Recommended Posts