Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W pierwszej chwili jak go zobaczyłam "w realu' myslałam, ze ma taki "wypadajacy " (jak juz tu któraś boksia na dogo miała) języczek. Ale nie - wszystko jest w porządku tylko Maxiu ma duzy przodozgryz tak, ze wystają mu takie " dolne wampirki" a na zdjeciu po prostu sobie "wietrzy jezyczek" (co on tam biedaczek robi - dopiero w piatek bede mogła do niego pojechac, nie wiem jak jego zdrówko (miał brzydki gęsty katar) , dobrze, ze nie jest jeszcze tak zimno), ale za to w przyszłym tygodniu wzięłam dobie parę dni urlopu, by byc u niego codziennie .

Posted

ae ma maxiu z tym jezyczkiem ;)
biedusiowi sie za nic nie chce w paszczy zmeiscic;)
fajniutka psina:)
porozmawialismy sobie troche dzisija, maxiu od razu do mnei wyszedl, i stal boczkiem i przygladal mi sie od dolu uwaznie mielac jezorkiem ;)
fajny dzieciak z niego :)

Posted

Mój Piratek zafundował mi "24godziny grozy" (ale jest juz prawie dobrze)
Dlatego musiałam zmienic wczorajsze plany związane z Maksem (nie mogłam wczoraj i pewnie w najblizszym czasie równiez do niego i małej boksinki jechac ) Krakowianki - odwiedzajcie go proszę, by nie czuł sie samotny. Jak wydobrzeje zabieram go do hotelu - czy wiecie co z małą (tą z parwo?) .

A z języczkiem jest o'key .
też w pierwszej chwili myslałam, że to taki przypadek jak miała już tu jakaś boksinka (taki zwisający z boku ) , ale Max chowa go w pycholku bez problemu , elegancko wylizuje nim palce dłoni (mojej jak go karmiłam). Ma duzy przodozgryz (który dodaje mu niesamowitego uroku) i dlatego go (jęzorek) czasami wietrzy .
Kiwi - czy on na Ciebie warczał lub szczekał ????
Rozmawiałam z P.Zofią Mrzewińską na temat zachowania Maksa i jestem dobrej mysli .Wierzę, ze w hotelu dojdzie do siebie i...... "wyjdzie na porządnego boksera !!!

Posted

absolutnie na mnie nie warczal
dzisiaj jak mnie widzial na 10 sek to podszedl do kratek, glowka spuszczona ale poglaskac by sie chcial...
poza tym duzo czasu spedza w budzie

Posted

W sprawie Maxa działam - tylko "na odległość", bo nie moge jechac teraz do schroniska (jutro znów jedziemy z Piratkiem do lekarza). Jak Maks zawita w hotelu - zaczniemy z nim prace - myslę , że bedzie łatwiej niz myslałam na początku. To co napisała Kiwi o zachowaniu Maksa "dobrze wróży " - bedzie z niego "porządny bokser"

Posted

faro, z tego co ja widzialam nie pomyslalabym nawet ze tzreba z nim jakos szczegolnie pracowac
nie wiem jak sie zahcowuje jak wyjdzie z boksu, ale dla mnie wyglada normalnie jak kazdy inny przygnebiony schroniskiem psiak
no chyba z eprzy mnie udaje ;)
glutkow nie zauwazylam, a kocyki, pieczolowicie je wyciaga z budy ;)
naprawde, albo ja sie nie znam albo on przy mnei zachowuje sie jakos inaczej, bo calkiem fajnego psa zgrywa :)

Posted

To psiak zrzeczony przez włascicieli z powodu agresji (moze to wakacyjna agresja jaka często zdarza sie psom z powodu okresu urlopowego ???? - chce porozmawiac z kierowcą , który go przywoził jak to wygladało na miejscu), łapsnął za rekę pracownice schroniska w trakcie karmienia,ale mnie jadł z reki po niespełna godzinie, po półtorej - wystawił brzucho do drapania. Trzeba umiec do niego podejść, to będą z niego "porządne boksery":evil_lol:
Mam nadzieję zabrać go w tym tygodniu do hotelu.(noce juz takie zimne, a ten głuptasek wyciaga kocyki z budy ???? a kto mu je tam potem poscieli :cool3: )

Kiwi - a moze on sobie Ciebie upatrzył i wybrał ????

Posted

[quote name='kiwi']ja choruje na jamnisówke, bokserowiroza narazie mi nie grozi :P[/quote]
Kiwi uważaj bo te dwie choroby często się łączą ze sobą :evil_lol: nas dopadły 12 lat temu i do tej pory trzymają :cool3:

Posted

[quote name='kiwi']Faro, ty nic nie kombinuj :lol:
ja choruje na jamnisówke, bokserowiroza narazie mi nie grozi :P[/QUOTE]

Kiwi ;) :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to się tylko tak mówi!!!!

A byłaś szczepiona przeciwko bokserowirozie :lol: Jak nie to masz marne szanse- tych szczepionek już nie produkują :evil_lol: -kto by przygarniał te wszystkie nieszczęścia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nie, ja nie szczepiona ;)
ale z tego co wiem to ochrone przed wirusem stanowi pancerz domownikow, ktorzy mowia
ANI JEDNEGO PSA WIECEJ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

W skarpetce na AFN mamy na boksie 305 zł, wstąpcie na [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32039"]wątek rozliczeniowy[/URL], wiem że kaska konkretnie na Maxa jeszcze płynie. Z tej puli też weźmiemy na hotelik, tylko Martuś wstąp na wątek rozliczeniowy tu czy na forum bokserów i napisz ile potrzeba.

Posted

[quote name='Faro']Joaaa - masz chyba pełna skrzynke, więc zostawię Ci pw na forum-boksery[/QUOTE]

Fakt, juz trochę wyczyściłam!
Ale czytałam na bokserach, dzięki!