Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyniki kału Maksia są w porządku - nie ma "towarzystwa" , jednak Maks mimo, że dostaje więcej niz przewiduje norma - jest non-stop głodny, jakby nic nie jadł...... i te problemy jelitowe, i spadek wagi . Martwi mnie to bardzo. Pan Doktor powiedział, że nie ma wyjścia trzeba pobrać krew do badania. Spróbuje jeszcze załozyć mu inny kaganiec , chciałabym go również zabrac do Krak-Vetu , by miec pewnośc, że jest w dobrych rekach. Musze coś wymyślic do końca roku i "zdobyc" te jego krew do badania :shake: :shake: , bo w tej chwili martwi mnie on nawet bardziej niz Sandrunia - w jej przypadku wiem co jest i wiem, ze jest pod dobra opieką.

Posted

Prosimy o wpłaty:
[SIZE=4][COLOR=#000080]78213000042001038801430001
[/COLOR][/SIZE][SIZE=3]VWBank[/SIZE]

[COLOR=black]ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA[/COLOR]

nr konta dla przelewów z zagranicy
[COLOR=black]BREXPLPWMUL31114020170000490205270923[/COLOR]
[COLOR=red]z dopiskiem: "na boksery w potrzebie"[/COLOR]

Kochani wpłaty są konieczne, fundusz boksiowy ma teraz pieniążki ale mamy na utrzymaniu 6 chorych boksi. Jak przyjdzie nam regulować zobowiązania to popłyniemy. Prosimy o pomoc.
Można zakupić kalendarze.
Może znajomi jeszcze nie mają (ja mam jeszcze ok 90 szt)

[SIZE=3][COLOR=red]BŁAGAM!!!![/COLOR][/SIZE]

Posted

Maksiu i Sandra dostali wczoraj troche spóźnione prezenty gwiazdkowe - ubranka. Sandrunia ma czerwony przeciwdeszczowy kubraczek podbity granatowym polarkiem, a Maksio - jak wojskowe moro (jak na chłopaka przystało) również przeciwdeszczowe i podbite polarkiem.
Sandrunia jużwczoraj paradowała w ubranku na wieczornym spacerku - taka była ciepluteńka gdy jej je zdjęłam, a Maksio ....... no cóz on wczoraj je obwąchał i NIE WARCZAŁ na nie , ale na założenie potrzebujemy trochę czasu , mam nadzieję, ze jak zrobi sie naprawde zimno to pozwoli je już sobie załozyć, by nie marzły chude kosteczki.

Posted

[B][COLOR=red]Rozliczenie Nr 4[/COLOR][/B]

[B][I][COLOR=black]Stan "kasy Maksa " : [/COLOR][SIZE=4][COLOR=red]29,10 zł[SIZE=2][COLOR=black] ( rozliczenie z dn.26.XI.2006 [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/I][/B]
[B][I][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=black]str.21 post nr 208 8)[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/I][/B]

[B][I][SIZE=3]WYDATKI : [/SIZE][/I][/B]
[B]480,00 zł - [/B]nalezność za hotel 1.XII.- 1.I. tj.32 dni x 15 zł
[B]147,26 zł - [/B]10 kg karmy Eukanuba Indestinal ([SIZE=1]karma wystarcza na ok.3[/SIZE]
[SIZE=1]tygodnie)[/SIZE]
[B]14,00 zł -[/B] 2 op.Nifuroksydazyd (tabl.na biegunkę)
[B]450,00 zł - [/B]należność za hotel 2.I -31.I.2007 tj.30 dni x 15 zł
----------------------------------------------
[COLOR=black]RAZEM WYDATKI : [B][SIZE=3][I]1091,26 zł[/I][/SIZE][/B][/COLOR]

[B][SIZE=3][COLOR=darkgreen][I]WPŁYWY : [/I][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen][SIZE=2][B]480 zł - [/B]z AFN "boksery w potrzebie"[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][B][I][U]STAN KOŃCOWY NA DZIEŃ 31.XII.2006 R. :[/U][/I][/B][/SIZE]
29,10 zł + 480,00 zŁ - 1091,26 zł = [SIZE=4][COLOR=red]-582,16 zł[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=black](Maks , podobnie jak Sandra ma zabezpieczona karme do 5.I '07,bo wcinaja wspólnie karme kupioną przeze mnie przed świetami. Ubranko i mikołajkowe upominki kupiłam ze "swojej kasy" .)[/COLOR]

Posted

Dziś udało sie , Maks po premedykacji miał pobraną krew do badań - ma chora trzustkę. Dostał leki i zalecona dietę weterynaryjna (ja kierując sie problemami jelitowymi dawałam mu własnie tę karme Eukanube - indestinal , na której ma pozostać ). Za ok miesiąc kontrola .

Posted

ale na stole, na "dzień dobry" (albo raczej - dobry wieczór) jakimś ostatniem świadomości warknął na Pana doktora, ale potem było juz wszystko o'key

Posted

Ja go tylko widziałam wtaszczonego przez pana Tomka do gabinetu. A później w całym tym zamieszaniu miałam wrażenie że poszedł (został przeniesiony) do sali operacyjnej. I zaczęłam sie martwić. Ale nie miałam już kogo zapytac bo jak wychodziłam to Ela odwróciła sie do mnie tyłem :eviltong: A później twierdziła że Fuksia przed Linkim broniła! ;)