romenka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='lilo']Ciocie czy mogłbyście wpisywac miesiacami deklaracje?? ja mam chyba zaleglosc za poprzedni a jakby było miesiacami to widziałabym odrazu czy zalegam czy nie , mógłby mi ktoś powiedziec ile zalegam ?? bo chciałabym to uregulowac[/QUOTE] Lilo musiałabym sprawdzić na stronie banku ale obliczę inaczej ile razy wpłaciłaś a przecież tych miesięcy nie było tak dużo. Napiszę za jakiś czas ale nie wydaje mi się żebyś była zaległa... Quote
romenka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Lilo w pierwszym poście są trzy Twoje wpłaty od kwietnia. Ja sprawdzę jeszcze na stronie bankowej jednak wydaje mi się że zawsze zapisywałam. Boże wstyd by było się pomylić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
romenka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='lilo']Ciocie czy mogłbyście wpisywac miesiacami deklaracje?? ja mam chyba zaleglosc za poprzedni a jakby było miesiacami to widziałabym odrazu czy zalegam czy nie , mógłby mi ktoś powiedziec ile zalegam ?? bo chciałabym to uregulowac[/QUOTE] 7 czerwiec ostania wpłata.... Quote
lilo Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 o super , ulżyło mi bo juz myślałąm że zalegam - to zapłacę jutro za nastepny miesiac :) Quote
romenka Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='lilo']o super , ulżyło mi bo juz myślałąm że zalegam - to zapłacę jutro za nastepny miesiac :)[/QUOTE] Bardzo dziękuje :) Quote
romenka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 A ja ponawiam prośbę........... [quote name='romenka'][size=5][color=red][b]ogromna prośba o pomoc !!!!!!!!!!![/b][/color][/size] tak-romek bezpieczny w hotelu i gotowy do adopcji ale nie znaczy to że tak zostanie. Robimy co możemy by tak było ale cudotwórcami nie jesteśmy i nie potrafimy wyczarować 300 zł miesięcznie...:-( myślę że za dużo było walki o tego psa by teraz pozwolić mu aby trafił do schroniska. Wiem że tu na dogomanii jest dużo bardziej potrzebujących psiaków niż romek jednak kiedy przestaniemy myśleć o romku bo bezpieczny to [b]i on za chwilę może być w takiej sytuacji jak tych wiele psów które teraz tak bardzo zwracają naszą uwagę [/b]. [color=red][b]dlatego nie dopuśćmy do tego!!!!!!!!![/b][/color] [color=red][b]romek potrzebuje stałych deklaracji[/b][/color] by móc pozostać w hotelu. Niestety ale [b][color=red]już[/color][/b] jestem zmuszona prosić znów o pomoc dla tego psiaka. Ponieważ kończy się wszystko co mogłam sprzedać na bazarku[size=4][b][color=red] rozpaczliwe błagam was o deklaracje dla niego!!!!!! [/color][/b][/size] jest tu wiele wspaniałych osób które pomogli romkowi i dzięki nim udało się ubierać na leczenie dla psiaka za co dziękuje z całego serca bo to dzięki wam romek żyje ale teraz potrzebny jest grosz na utrzymanie go w hotelu. Kilka cioteczek do tej pory wpłaca dla romka (rozliczenie w 1 poście) ale to niestety ciągle za mało. Ja sama nie dam rady utrzymać romka w hotelu. Bardzo pomaga mi [color=red][b]jukutek[/b][/color] która wystawia swoje rzeczy dla romka na bazarek jednak i to się lada chwila skończy bo nikt nie ma w nieskończoność rzeczy by je odsprzedawać. Również niezmiernie jestem wdzięczna [b][color=red]berkano i megii1[/color][/b] które oferują swoje fanty na moich bazarkach jednak nie wszystko udaje się sprzedać- niestety. Czeka mnie ostatni bazarek właśnie z fantami dziewczyn i potem [color=red][b]koniec[/b][/color] :-( [color=red][b]dlatego piszę już bo za miesiąc może być za późno dla tego psa:-([/b][/color][/quote] Quote
Negra & Anna Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Mogę zadeklarować 50 zł na miesiąc. I gdyby ktoś chciał się tym zająć, to miałabym kilka fantów na bazarek. Tylko zupełnie nie mam czasu tym się zajmować, więc najchętniej przekazałbym komuś - będę na początku sierpnia 2 dni w Warszawie. Quote
romenka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='Negra & Anna']Mogę zadeklarować 50 zł na miesiąc. I gdyby ktoś chciał się tym zająć, to miałabym kilka fantów na bazarek. Tylko zupełnie nie mam czasu tym się zajmować, więc najchętniej przekazałbym komuś - będę na początku sierpnia 2 dni w Warszawie.[/QUOTE] Ne wierzę własnym oczom :) Dziękuje !!!!!! Oczywiście odebrałabym fanty albo może ktoś inny z Warszawki jeśli nie ja coś by poszło nie tak? Jukutek jakby mi nie wypaliło dałabyś radę? [B]Negra&Anna[/B] dziękuje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jukutek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='romenka']Ne wierzę własnym oczom :) Dziękuje !!!!!! Oczywiście odebrałabym fanty albo może ktoś inny z Warszawki jeśli nie ja coś by poszło nie tak? Jukutek jakby mi nie wypaliło dałabyś radę? [B]Negra&Anna[/B] dziękuje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] a kiedy dokładnie? mój mail masz... ja bywam w Warszawie w miarę regularnie (do uzgodnienia); problemem są dokładnie pierwsze dni sierpnia (1-7 chyba? jeśli nic nie zmienią), bo wtedy u rodziców będzie wymiana kaloryferów i nie będę miała gdzie się zatrzymać z małą. :( Quote
jukutek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 a ja odpisałam :) z cc do romenki - któraś z nas da radę odebrać rzeczy. nastawmy się, że ja, bo mi łatwiej... w razie przedłużonego remontu będziemy myśleć. jeszcze raz dziękujemy! Quote
romenka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='jukutek']a ja odpisałam :) z cc do romenki - któraś z nas da radę odebrać rzeczy. nastawmy się, że ja, bo mi łatwiej... w razie przedłużonego remontu będziemy myśleć. jeszcze raz dziękujemy![/QUOTE] Jukutek nie chcę Cię wykorzystywać bo i tak robisz więcej niż możesz. Pogadam z Darkiem może uda się namówić? Jukutku chyba że akurat byłabyś wtedy to najwyżej ale jeśli to będzie za duży problem będę się upierać może da się przekonać. W końcu na wizytę poadopcyjną do Lusi pojechał ;) Quote
romenka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Przysięgam jestem niesamowicie wdzięczna bo nie ość że deklaracja to jeszcze pomoc fantowa. [B]Negra & Anna[/B] dziękuje jeszcze raz z całego serca!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Negra & Anna Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 [quote name='romenka']Przysięgam jestem niesamowicie wdzięczna bo nie ość że deklaracja to jeszcze pomoc fantowa. [B]Negra & Anna[/B] dziękuje jeszcze raz z całego serca!!!!!!!!!!!!!!:loveu:[/QUOTE] Daj spokój z podziękowaniami, to Ty zajęłaś się chorym psem i dalej nim się opiekujesz. Jesteś Wielka! Pod koniec miesiąca skontaktuje się w sprawie fantów. Nr konta taki sam jak na bazarek Jukutka? Quote
romenka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 [quote name='Negra & Anna'] Nr konta taki sam jak na bazarek Jukutka?[/QUOTE] Tak, oczywiście :):Rose: I oczywiście nie zapominam o innych cioteczkach którym jestem niesamowicie wdzięczna że były i są i również te które pomogły wtedy kiedy bardzo Romek ich potrzebował!! Dziękuje Wam :Rose: Naprawdę!!!!!! Idę już spać bo ledwo widzę na oczy...:cool1: Dobranoc :) Quote
megii1 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ja mam też nowe fanty na bazarki także zapraszam po odbiór:) Do mnie masz blisko:) Quote
romenka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='megii1']Ja mam też nowe fanty na bazarki także zapraszam po odbiór:) Do mnie masz blisko:)[/QUOTE] [B]Megii1[/B] :loveu: Dziękuje!!!!!!!!!:loveu: Przyjadę przy okazji porobię nowe zdjęcia jeśli można Romkowi z Zuzią. Jakieś bardziej ujmujące? Tylko nie wiem jak to zrobić przy rozbrykanm i szczęśliwym Romku :evil_lol: Jesteście dziewczyny niezastąpione!!!!!!!!!! Quote
jukutek Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='romenka']Przysięgam jestem niesamowicie wdzięczna bo nie [B]ość [/B]że deklaracja to jeszcze pomoc fantowa. [B]Negra & Anna[/B] dziękuje jeszcze raz z całego serca!!!!!!!!!!!!!!:loveu:[/QUOTE] nie OŚĆ tylko bardzo konkretna deklaracja - bardzo dziękujemy... Romenko, wybacz głupawkę i skrzywienie zawodowe polonistki :diabloti: co do bazarku to się jeszcze dogadamy w sierpniu. Quote
romenka Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Jukutek Ty nie czepiaj się mnie ;) ale mojej klawiatury :eviltong: Muszę dobrze walić (nie głupa :cool1:) by wszystkie literki wskakiwały,ech...:evil_lol: Zaktualizowałam pierwszy post :p Quote
romenka Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 a i wyszło mi że mamy[B] [COLOR=red]85 zł[/COLOR] [/B]deklaracji stałych z deklaracją [B]Negra & Anna [COLOR=red][COLOR=black]50 zł[/COLOR].[/COLOR] [/B] Quote
jukutek Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='romenka']Jukutek Ty nie czepiaj się mnie ;) ale mojej klawiatury :eviltong: Muszę dobrze walić (nie głupa :cool1:) by wszystkie literki wskakiwały,ech...:evil_lol: Zaktualizowałam pierwszy post :p[/QUOTE] ciesz się, że masz na czym - mój powoli umiera, Kuba go reanimuje, ale jest coraz gorzej :shake: może wytrzyma klecenie kolejnego bazarku...:evil_lol: Quote
jukutek Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 zapraszam na nowy bazarek dla Romka - może macie dzieciatych znajomych, którym możecie podesłać? [url]http://www.dogomania.pl/threads/211155-Dla-dziewczynki-od-niemowlaka-do-2-latek...Dla-Romka-do-25.07[/url] Quote
romenka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Wpłynęła deklaracja od Lilo 10 zł. Dziękujemy :) Quote
romenka Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Romeczek dzisiaj :) [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/5347/romek022.jpg[/IMG] [IMG]http://img849.imageshack.us/img849/6884/romek027.jpg[/IMG] [IMG]http://img585.imageshack.us/img585/6453/romek011.jpg[/IMG] [IMG]http://img195.imageshack.us/img195/3189/romek018.jpg[/IMG] Quote
romenka Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/1088/romek023.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts