Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilo']Ciocie czy mogłbyście wpisywac miesiacami deklaracje?? ja mam chyba zaleglosc za poprzedni a jakby było miesiacami to widziałabym odrazu czy zalegam czy nie , mógłby mi ktoś powiedziec ile zalegam ?? bo chciałabym to uregulowac[/QUOTE]
Lilo musiałabym sprawdzić na stronie banku ale obliczę inaczej ile razy wpłaciłaś a przecież tych miesięcy nie było tak dużo. Napiszę za jakiś czas ale nie wydaje mi się żebyś była zaległa...

Posted

Lilo w pierwszym poście są trzy Twoje wpłaty od kwietnia. Ja sprawdzę jeszcze na stronie bankowej jednak wydaje mi się że zawsze zapisywałam. Boże wstyd by było się pomylić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='lilo']Ciocie czy mogłbyście wpisywac miesiacami deklaracje?? ja mam chyba zaleglosc za poprzedni a jakby było miesiacami to widziałabym odrazu czy zalegam czy nie , mógłby mi ktoś powiedziec ile zalegam ?? bo chciałabym to uregulowac[/QUOTE]
7 czerwiec ostania wpłata....

Posted

A ja ponawiam prośbę...........

[quote name='romenka'][size=5][color=red][b]ogromna prośba o pomoc !!!!!!!!!!![/b][/color][/size]
tak-romek bezpieczny w hotelu i gotowy do adopcji ale nie znaczy to że tak zostanie. Robimy co możemy by tak było ale cudotwórcami nie jesteśmy i nie potrafimy wyczarować 300 zł miesięcznie...:-( myślę że za dużo było walki o tego psa by teraz pozwolić mu aby trafił do schroniska. Wiem że tu na dogomanii jest dużo bardziej potrzebujących psiaków niż romek jednak kiedy przestaniemy myśleć o romku bo bezpieczny to [b]i on za chwilę może być w takiej sytuacji jak tych wiele psów które teraz tak bardzo zwracają naszą uwagę [/b]. [color=red][b]dlatego nie dopuśćmy do tego!!!!!!!!![/b][/color]
[color=red][b]romek potrzebuje stałych deklaracji[/b][/color] by móc pozostać w hotelu. Niestety ale [b][color=red]już[/color][/b] jestem zmuszona prosić znów o pomoc dla tego psiaka. Ponieważ kończy się wszystko co mogłam sprzedać na bazarku[size=4][b][color=red] rozpaczliwe błagam was o deklaracje dla niego!!!!!! [/color][/b][/size]
jest tu wiele wspaniałych osób które pomogli romkowi i dzięki nim udało się ubierać na leczenie dla psiaka za co dziękuje z całego serca bo to dzięki wam romek żyje ale teraz potrzebny jest grosz na utrzymanie go w hotelu. Kilka cioteczek do tej pory wpłaca dla romka (rozliczenie w 1 poście) ale to niestety ciągle za mało. Ja sama nie dam rady utrzymać romka w hotelu. Bardzo pomaga mi [color=red][b]jukutek[/b][/color] która wystawia swoje rzeczy dla romka na bazarek jednak i to się lada chwila skończy bo nikt nie ma w nieskończoność rzeczy by je odsprzedawać. Również niezmiernie jestem wdzięczna [b][color=red]berkano i megii1[/color][/b] które oferują swoje fanty na moich bazarkach jednak nie wszystko udaje się sprzedać- niestety. Czeka mnie ostatni bazarek właśnie z fantami dziewczyn i potem [color=red][b]koniec[/b][/color] :-( [color=red][b]dlatego piszę już bo za miesiąc może być za późno dla tego psa:-([/b][/color][/quote]

Posted

Mogę zadeklarować 50 zł na miesiąc. I gdyby ktoś chciał się tym zająć, to miałabym kilka fantów na bazarek. Tylko zupełnie nie mam czasu tym się zajmować, więc najchętniej przekazałbym komuś - będę na początku sierpnia 2 dni w Warszawie.

Posted

[quote name='Negra & Anna']Mogę zadeklarować 50 zł na miesiąc. I gdyby ktoś chciał się tym zająć, to miałabym kilka fantów na bazarek. Tylko zupełnie nie mam czasu tym się zajmować, więc najchętniej przekazałbym komuś - będę na początku sierpnia 2 dni w Warszawie.[/QUOTE]
Ne wierzę własnym oczom :) Dziękuje !!!!!! Oczywiście odebrałabym fanty albo może ktoś inny z Warszawki jeśli nie ja coś by poszło nie tak? Jukutek jakby mi nie wypaliło dałabyś radę?
[B]Negra&Anna[/B] dziękuje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='romenka']Ne wierzę własnym oczom :) Dziękuje !!!!!! Oczywiście odebrałabym fanty albo może ktoś inny z Warszawki jeśli nie ja coś by poszło nie tak? Jukutek jakby mi nie wypaliło dałabyś radę?
[B]Negra&Anna[/B] dziękuje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
a kiedy dokładnie? mój mail masz...
ja bywam w Warszawie w miarę regularnie (do uzgodnienia); problemem są dokładnie pierwsze dni sierpnia (1-7 chyba? jeśli nic nie zmienią), bo wtedy u rodziców będzie wymiana kaloryferów i nie będę miała gdzie się zatrzymać z małą. :(

Posted

a ja odpisałam :)
z cc do romenki - któraś z nas da radę odebrać rzeczy. nastawmy się, że ja, bo mi łatwiej... w razie przedłużonego remontu będziemy myśleć.
jeszcze raz dziękujemy!

Posted

[quote name='jukutek']a ja odpisałam :)
z cc do romenki - któraś z nas da radę odebrać rzeczy. nastawmy się, że ja, bo mi łatwiej... w razie przedłużonego remontu będziemy myśleć.
jeszcze raz dziękujemy![/QUOTE]

Jukutek nie chcę Cię wykorzystywać bo i tak robisz więcej niż możesz. Pogadam z Darkiem może uda się namówić? Jukutku chyba że akurat byłabyś wtedy to najwyżej ale jeśli to będzie za duży problem będę się upierać może da się przekonać. W końcu na wizytę poadopcyjną do Lusi pojechał ;)

Posted

Przysięgam jestem niesamowicie wdzięczna bo nie ość że deklaracja to jeszcze pomoc fantowa.
[B]Negra & Anna[/B] dziękuje jeszcze raz z całego serca!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='romenka']Przysięgam jestem niesamowicie wdzięczna bo nie ość że deklaracja to jeszcze pomoc fantowa.
[B]Negra & Anna[/B] dziękuje jeszcze raz z całego serca!!!!!!!!!!!!!!:loveu:[/QUOTE]

Daj spokój z podziękowaniami, to Ty zajęłaś się chorym psem i dalej nim się opiekujesz. Jesteś Wielka! Pod koniec miesiąca skontaktuje się w sprawie fantów. Nr konta taki sam jak na bazarek Jukutka?

Posted

[quote name='Negra & Anna'] Nr konta taki sam jak na bazarek Jukutka?[/QUOTE]
Tak, oczywiście :):Rose:
I oczywiście nie zapominam o innych cioteczkach którym jestem niesamowicie wdzięczna że były i są i również te które pomogły wtedy kiedy bardzo Romek ich potrzebował!! Dziękuje Wam :Rose: Naprawdę!!!!!!
Idę już spać bo ledwo widzę na oczy...:cool1:
Dobranoc :)

Posted

[quote name='megii1']Ja mam też nowe fanty na bazarki także zapraszam po odbiór:) Do mnie masz blisko:)[/QUOTE]
[B]Megii1[/B] :loveu: Dziękuje!!!!!!!!!:loveu: Przyjadę przy okazji porobię nowe zdjęcia jeśli można Romkowi z Zuzią. Jakieś bardziej ujmujące? Tylko nie wiem jak to zrobić przy rozbrykanm i szczęśliwym Romku :evil_lol:
Jesteście dziewczyny niezastąpione!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='romenka']Przysięgam jestem niesamowicie wdzięczna bo nie [B]ość [/B]że deklaracja to jeszcze pomoc fantowa.
[B]Negra & Anna[/B] dziękuje jeszcze raz z całego serca!!!!!!!!!!!!!!:loveu:[/QUOTE]
nie OŚĆ tylko bardzo konkretna deklaracja - bardzo dziękujemy...

Romenko, wybacz głupawkę i skrzywienie zawodowe polonistki :diabloti:

co do bazarku to się jeszcze dogadamy w sierpniu.

Posted

Jukutek Ty nie czepiaj się mnie ;) ale mojej klawiatury :eviltong: Muszę dobrze walić (nie głupa :cool1:) by wszystkie literki wskakiwały,ech...:evil_lol:

Zaktualizowałam pierwszy post :p

Posted

a i wyszło mi że mamy[B] [COLOR=red]85 zł[/COLOR] [/B]deklaracji stałych z deklaracją [B]Negra & Anna [COLOR=red][COLOR=black]50 zł[/COLOR].[/COLOR]
[/B]

Posted

[quote name='romenka']Jukutek Ty nie czepiaj się mnie ;) ale mojej klawiatury :eviltong: Muszę dobrze walić (nie głupa :cool1:) by wszystkie literki wskakiwały,ech...:evil_lol:

Zaktualizowałam pierwszy post :p[/QUOTE]
ciesz się, że masz na czym - mój powoli umiera, Kuba go reanimuje, ale jest coraz gorzej :shake:

może wytrzyma klecenie kolejnego bazarku...:evil_lol:

Posted

zapraszam na nowy bazarek dla Romka - może macie dzieciatych znajomych, którym możecie podesłać?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211155-Dla-dziewczynki-od-niemowlaka-do-2-latek...Dla-Romka-do-25.07[/url]

Posted

Romeczek dzisiaj :)
[IMG]http://img820.imageshack.us/img820/5347/romek022.jpg[/IMG]

[IMG]http://img849.imageshack.us/img849/6884/romek027.jpg[/IMG]

[IMG]http://img585.imageshack.us/img585/6453/romek011.jpg[/IMG]

[IMG]http://img195.imageshack.us/img195/3189/romek018.jpg[/IMG]