*Magda* Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia'] Który?:diabloti:[/QUOTE] W sumie to oba :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [url]http://i47.tinypic.com/34i1y6g.jpg[/url] fajny aporcik :diabloti: Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='magdabroy']W sumie to oba :evil_lol:[/QUOTE] Racja :evil_lol: [quote name='Ptysiak'][URL]http://i47.tinypic.com/34i1y6g.jpg[/URL] fajny aporcik :diabloti:[/QUOTE] Troszkę ciężko się nim rzuca :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Troszkę ciężko się nim rzuca :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 A chcieli mi dać taką od ciężarówki :diabloti: Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 haha... pewnie dla Olika to nie byłby problem z aportem ;) Gorzej z Tobą :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='Ptysiak']haha... pewnie dla Olika to nie byłby problem z aportem ;) Gorzej z Tobą :evil_lol:[/QUOTE] Ja nie aportuję :diabloti: Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Ja nie aportuję :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol: Myślałam o tym, że Ty musisz tym rzucić :eviltong: Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 :evil_lol: Tą oponą za bardzo nie da się rzucać ale pies się wymęczy jej noszeniem :cool3: Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']:evil_lol: Tą oponą za bardzo nie da się rzucać ale pies się wymęczy jej noszeniem :cool3:[/QUOTE] Ja to bym jej wcale nie podniosła pewnie :evil_lol: Ma siłę Olik ;) Ptyś ma taką oponkę ale na sznurku i o wieeeeeeeeele mniejszą :evil_lol: Kupiłam mu w niedzielę na 7 miesięcznicę :evil_lol: Sebek zemdlał prawie jak wrócił z wesela i zobaczył nowa świnkę, oponę i łańcuszek ale to szczegół ...:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Trzeba było powiedzieć, że znalazłaś ;) Taką małą oponkę na sznurku też mamy ale to nie to samo. Ptyśkowi dużą spraw ;) Jak będziemy na działce to wezmę szelki i zobaczymy czy Oluś będzie chciał z nią biegać bo pod blokiem to nie ma gdzie. Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Trzeba było powiedzieć, że znalazłaś ;) Taką małą oponkę na sznurku też mamy ale to nie to samo. Ptyśkowi dużą spraw ;) Jak będziemy na działce to wezmę szelki i zobaczymy czy Oluś będzie chciał z nią biegać bo pod blokiem to nie ma gdzie.[/QUOTE] Chyba by tego nie łyknął :evil_lol: Nie wiem czy Ptysiek dałby radę taką dużą podnieść ;) Nagraj filmik z zabawy oponką :) Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ptysiek dał by radę ;) Filmik miałam teraz nagrać ale pogoda się popsuła i nic nie wyszło. Następnym razem będzie :smile: Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Ptysiek dał by radę ;) Filmik miałam teraz nagrać ale pogoda się popsuła i nic nie wyszło. Następnym razem będzie :smile:[/QUOTE] Jak dorwę jakąś starą oponę to zobaczę ;) To czekam na filmik :loveu: Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 U nas na trasach spacerowych sporo ich leży ale nie miałam ochoty ich targać do domu (nie wiedziałam że to takie ciężkie ;)). Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']U nas na trasach spacerowych sporo ich leży ale nie miałam ochoty ich targać do domu (nie wiedziałam że to takie ciężkie ;)).[/QUOTE] Jak widać Oli ma inne zdanie i nie wydaje się dla niego to ciężkie :diabloti: Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Ale on (jeszcze) nie nosi oponki tulko nią turla :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [quote name='Kaaasia']Ale on (jeszcze) nie nosi oponki tulko nią turla :evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze... dobrze, że to dodałaś :evil_lol: Quote
Kaaasia Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Pewnie będzie z nią chodził :evil_lol: Dałam mu kawał drewna (taki do palenia)- myślałam że nie da rady go nosić i bedę miała spokój a za chwilę patrzę jak Oli obok mnie z kłodą w paszy merda ogonem z miną "no rzucaj" :crazyeye: Quote
Vectra Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 [url]http://i47.tinypic.com/34i1y6g.jpg[/url] bardzo gustowne frisbee :loveu: Quote
Kaaasia Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 [quote name='Vectra'][URL]http://i47.tinypic.com/34i1y6g.jpg[/URL] bardzo gustowne frisbee :loveu:[/QUOTE] Narazie niezniszczalne tylko ciężko się rzuca :evil_lol: Quote
Yana Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 no nie mogę... padłam z wrażenia :-D [IMG]http://i47.tinypic.com/34i1y6g.jpg[/IMG] Quote
*Magda* Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Kasia, to niech Oli zaniesie do domu taką oponkę :D Quote
Vectra Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Kaaasia']Narazie niezniszczalne tylko ciężko się rzuca :evil_lol:[/QUOTE] oj tam oj tam , dla chcącego nic trudnego :diabloti: Quote
Recommended Posts