Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok, dziekuje.
tak, widzialam parowke :)
tak, ksieciunio, ale w sobote. niech on pojedzie najpierw, bo sie boje, ze nie wezmie go.
tez wlasnie czekalam, az odpiszesz i ide spac. pa.

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kora78']kizi, te myslenice to kolo krakowa. to juz zuzia blizej ;) jaj jej wyslalam pm dzis. niedawno.
apka jest mniejsza, niz bokser. ew jak mala suka boksera, to sie zgodze.
a hotel ze szkoleniem to bedzie z 600zl kosztowal.

kizi szukaj moze tak, zeby pojechala z grafitem i zyli w 1 kojcu, oni sie znaja i lubia i bedzie taniej w 1 kojcu.
na watku grafita pisali o sylwiaso, ale wiesz. hmm

nie bedziemy placic za aprilke 450zl za meisiac, bo to zdzierstwo nieetyczne i poza tym, mamy 0zl. mamy tylko skarpete.

kasiara, Ty jakby co nie mozesz pkp jej do poznania dowiezc, w wekend jakis co? jak tz popilnuje dzidzi?[/QUOTE]

a jaka sobote wchodzi w gre? bo ewentualnie moge w sobota jakas.

Posted

to sa na razne luzne przypuszczenia. tak kombinuje, jakby do zuziam miala jechac, bo ona ma w podpisie, ze sa 2 wolne miejsca. tylko oto kawal drogi.
a teraz paliwo takie drogie, ze pkp bedzie taniej, niz autem, wiec moge sie poswiecic i pojechac. ale jak tz mi z dzieckiem zostanie. jakbym na pore obiadowa, 15sta, 14sta byla w poznaniu, to we wrocku wczesnym wieczorem. wtedy juz tylko auto z wrocka do zuzi to ponad 100km.
nawet jak 150zl za bilety wyjdzie to taniej, niz 400zl za auto.... aprilka da rade w pkp, prawda?

to taki plan awaryjny, wciaz szukamy dt blizej, za karme najlepiej, lub platnego, no ale nie 350-500zl, bo to nieduzy pies i grzeczny i moze czekac na dom, w kojcu.

przerzuce z Kamy- ona tak powiazana jest jakby z Aprilka, bo do beataczl rok temu miala jechac ktoras z nich obu- z kamy na aprilke, tam jest kolo 80zl.
do tego po lolku nadplata jest tez 90zl na ktoregos z naszych psow, wiec sadze, ze to pojdzie na aprilke. to bedzie juz 170zl.

Posted

kkasiiiar, rozumiem Cie doskonale, masz male dziecko i nie mozesz latac calymi dniami, znikac z domu, mam to samo.
wyjezdzasz kol 7.04 tak? dobrze pamietam?
czyli 30.03 lub 1.04 moglabys aprilke do poznania pkp dowiezc?

ten 1.04 rima aprillis jakies fatum aprilki ;(

Posted

[quote name='kizimizi']wlasnie patrzylam na to bo sie zastanawialam co ta za laska/koles.
edit:
kadif to chyba facet heheh
[/QUOTE]

KADIF to firma rodzinna, ale generalnie prowadzi ją "laska"! :evil_lol:
[B]K[/B]rzysztof-[B]A[/B]nna-[B]D[/B]ino-[B]I[/B]bor-[B]F[/B]lora!

Miałam zapytanie na temat suni na swoim wątku hotelowym, ale niestety od poniedziałku będzie miejsce tylko dla małej suni!
Mamy miejsca tylko dla czterech psiaków w granicach 20 kg, ale na tę chwilę są wszystkie zajęte....

Spróbujcie może u Astaroth...

Posted

Zapraszam na bazarek nr 2 dla April
[B]Psio-koci bazarek : kosze wiklinowe, obroze, ubranka[/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/224656-Psio-koci-bazarek-kosze-wiklinowe-obroze-ubranka-na-moje-tymczasy-23.03?p=18832278#post18832278"]http://www.dogomania.pl/threads/2246...8#post18832278[/URL]

Posted

hahah smiesznie wyszlo
[quote name='kizimizi']
edit:
kadif to chyba facet heheh :D[/QUOTE]

To bylo o Tobie ;)

[quote name='DIF']KADIF to firma rodzinna, ale generalnie prowadzi ją "laska"! :evil_lol:
[B]K[/B]rzysztof-[B]A[/B]nna-[B]D[/B]ino-[B]I[/B]bor-[B]F[/B]lora!
[/QUOTE]

[quote name='kizimizi']wlasnie patrzylam na to bo sie zastanawialam co ta za laska/koles. [/QUOTE]

to o dt z naszego misata ;)

Matko zapomnialam o Astaroth! Dzieki

Posted

wiesz ze Aprilka nie ma kasy wogole a transport ile wyniesie tam, z 300zl!

a taka odp na innym watku dostalam:
[quote name='paulina02']Zadzwoń do p.Irki prezes z Animalsu tel .668418731.to jest w Bydgoszczy.[/QUOTE]

Posted

dlatego kombinuje, zeby pkp zawiezc.
zuziam bedzie awaryjnie. chodzi o miejsce.
zeby wiedziec, ze mamy co z sunia zrobic.

ale jak znajdziemy cos taniej i blizej, to wiadomo,ze pies idzie tam.
ja dostalam 1 pm o dt aprilki, wiec czekam, czy ta osoba ja wezmie, wlasnie z bydgoszczy.

Posted

[quote name='kizimizi']a Grafit mialby do Mokrego Noska jechac, tak?
Moze by go razem z Aprilka wyslac o ile mozna oczywiscie[/QUOTE]
Na dana chwilke to jest nie pewne bo nie ma pieniędzy , na watku pustki ..mozna powiedziec ze zostalam sama na placu boju ;)
Tak jest jedno wolne miejsce kojec z suka ..cena 350 zl miesiecznie..;/

Posted

350zl za calosc oplat za psa tej wielkosci to bardzo dobra cena. jak 350 plus karma, to juz drogo.

ale moze ja jakas staroswiecka jestem... jednak wkurzaja mnie hoteliki biznesiki i ile moge to je omijam. ale jak nie moge ominac, to nic nie poradze.
aprilka deklaracji nie ma. ale ona dlugo w hotelu nie bedzie. damy rade jakos. najwyzej spluczemy sie do cna i tyle.

Posted

[quote name='kora78']350zl za calosc oplat za psa tej wielkosci to bardzo dobra cena. jak 350 plus karma, to juz drogo.

ale moze ja jakas staroswiecka jestem... jednak wkurzaja mnie hoteliki biznesiki i ile moge to je omijam. ale jak nie moge ominac, to nic nie poradze.
aprilka deklaracji nie ma. ale ona dlugo w hotelu nie bedzie. damy rade jakos. najwyzej spluczemy sie do cna i tyle.[/QUOTE]

350 zl to jest cena bez karmy w kojcu z innym psem jak dla mnie cena srednia chociaz ja doswiadczenia w cenach nie mam ;) na dana chwile nie jestem w stanie z prywatnych pieniedzy placic co miesiac 350 zl za hotel i karme dla Grafita , deklaracje moge dac postarm sie to jakos uporzadkowac na jego watku i dojsc ile kto da.

Posted

Kora o tym ze Aprilka w hotelu nie bedzie dlugo mowilas 4msce temu jak ja zabieraliscie no i .............
A co masz na mysli "my sie spluczemy"? Zadna z nas deklaracji na nasze psy nie daje przeciez. Chyba ze czegos nie wiem.
A i nie zapomnij ze parufczaka musimy teraz doplacac wiec nie wiem skad ten optymizm

Posted (edited)

nie 4 mce temu, a 2 ;P
masz pm.

kojec z grafitem to jakis pomysl, to nic pewnego, no i na razie jak widac nic w tym kierunku nie idzie. choc wg mnie pomysl dobry. ale oczywiscie grafit musi miec swoj :patronat: jesli taka sytuacja sie zdarzy, ja go na swoja odpowiedzialnosc nie wezme.
a widze niestety, ze u niego nikt sie do tego nie pali i kasiiar chciala dobrze, a zostaje troche z tym sama.
grafit mogl jechac do niemiec, to marzyli o domu z ogrodem dla niego, a teraz moze trafic do schronu... troche to niepowazne. ale to pisze tutaj, a nie tam, bo nie chce, zeby sie zadyma zrobila.

kizi, jak aprilka pojedzie na jakis hotel, dajmy do zuzi za 320zl to mamy kasy na poczatek. bedzie czas, szukac kasy na pozniej. mamy ten wielki plus, ze na poczatek kase mamy i ona do schronu nie pojdzie zadnego.

zrobilam juz przesuniecie od Kamy, jednak 193zl, a nie 80 ;P

[url]http://www.dogomania.pl/threads/202557-radosna-Kama-zostala-w-dt-na-zawsze-[/url])

Edited by kora78
Posted (edited)

[quote name='Satrina']Jakby co to ja będę molestować TZ o jakąś pomoc w transporcie.Póki co wyróżniłam Aprilkę na tablicy.[/QUOTE]

dziekuje za obie sprawy :)
jakby jechala apka do zuziam i bym ją dowiozla pkp do wrocka, to pomolestuj o dowiezienie apki z wrocka lub wcha do zuzi, tam gdzie byl rufi, kolo zgorzelca.
najlepiej bezposrednio z wrocka. ale tam bym byla na wieczor, w wekend. bo zanim dojade do wcha, to dodatkowe 2godz dla suni.
moze by sie znalazl nocleg jeden we wrocku... pomyslimy.
sadze, ze gruba berta moglaby ja w poznaniu przenocowac, bo kiedys sie zgodzila kame przenocowac, ale sie to okazalo niepotrzebne. jakby trzeba bylo, wiecie.
a jak we wrocku to klauzunka nie ma wyjscia, choc jeszcze o tym nie wie :D

mam watek transportowy. juz sie zaklepalam. wielkopolskie, za darmo!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/224625-Oferuję-Transport-w-obrębie-wielkopolski[/url].

Edited by kora78