funia Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 SPrzedam poza dogo kilka rzeczy z tych kosmetyków .Chetnych nie brakuje. Quote
funia Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Sprzedałam już na kwotę 130 zł .Mam te pieniadze u siebie . Quote
Agucha Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Z bazarku ogłoszeniowego na razie uzbierało się 190zł. Czekam na wszystkie wpłaty. Jeszcze trochę pakietów pozostało. Quote
Agucha Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='funia']Sprzedałam już na kwotę 130 zł .Mam te pieniadze u siebie .[/QUOTE] Z bazarku uzbierało mi się na razie 443zł... nie wylizę z ogłoszeń do końca marca... Trudno :roll: Dziś koniec, ale do 22:00 jeszcze trochę czasu. Werze mogę przeznaczyć z puli [B]320zł[/B]. Reszta idzie na babulinkę - Sarenkę po operacji m.in. przetok odbytniczych. Funia, prosiłabym Cię o przelanie mi tych 130zł. Osobiście chcę zrobić przelew Patrycji. Quote
funia Posted March 5, 2014 Author Posted March 5, 2014 [quote name='Agucha']Z bazarku uzbierało mi się na razie 443zł... nie wylizę z ogłoszeń do końca marca... Trudno :roll: Dziś koniec, ale do 22:00 jeszcze trochę czasu. Werze mogę przeznaczyć z puli [B]320zł[/B]. Reszta idzie na babulinkę - Sarenkę po operacji m.in. przetok odbytniczych. Funia, prosiłabym Cię o przelanie mi tych 130zł. Osobiście chcę zrobić przelew Patrycji.[/QUOTE] WYślij mi swoje konto . Quote
Agucha Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='funia']WYślij mi swoje konto .[/QUOTE] Wysyłam priv. Z bazarku niestety więcej już nie przybyło. Quote
Recommended Posts