Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młodziutka sunia Alija to jeszcze szczenię.... ma dopiero ok 4-5 miesięcy a już jest bezdomna. Zdezorientowana i przerażona biegała wśród samochodów na ruchliwej ulicy Trójmiasta. Nie wiedziała w którą stronę ma się skierować aby uciec od szumu aut i klaksonów. Tak niewiele brakowało aby straciła swoje krótkie życie pod kołami. Straszliwie przestraszoną....skuloną, drżącą ze strachu i zimna, w końcu udało się złapać i bezpiecznie przetransportować do domu tymczasowego.

Początkowo przerażona i z dystansem podchodząca do domowników ...jednak z każdą chwilą jej potrzeba bliskości i czułości bierze górę nad strachem i niepewnością.

Alija bardzo lubi być głaskana....podsuwa pyszczek w oczekiwaniu na ciepło ludzkiej dłoni, jednocześnie z ufnością patrząc w oczy, jakby chciała zapytać..." Czy mnie pokochasz? Czy mogę już tutaj zostać? ". Widać jak bardzo brakuje jej miłości.

Sunia jest średniej wielkości, czarna z brązowym podpaleniem. W typie owczarka ale jest znacznie mniejsza i drobniejsza.

Szukamy dla niej dobrego domu. Cudem uniknęła śmierci pod kołami....czy będzie miała tez szczęście znaleźć kochający dom? PROSZĘ....!!! Pokochaj małą Aliję !!! Nie skazuj jej na schronisko !!! To jeszcze psie dziecko !!!

Kontakt w sprawie adopcji z obecną opiekunką pod numerem telefonu 509 841 478

WIĘCEJ INFORMACJI:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/szczenie-alija-cudem-uniknela-smierci-ogl3597418.html

Posted

Mała jest fajna. Postarajcie się o lepsze zdjęcia do ogłoszeń.
W schronisku zniknie, pełno tam podobnych do niej psów. Bez szczepień nie ma szansy na przeżycie, wirusy ją zabiją.

Posted

Tutaj cięzko o pomysł na domek. Wszyscy użytkownicy dogomanii albo mają jednego, kilka psów, hardcory kilkanaście albo nie mogą mieć wcale.

Musicie robić masę ogłoszeń, również tych papierkowych. Powieszać w lecznicach, zoologach, dać coś do gazety...

Posted

Ale śliczna jest, zgrabna, jej.
3miastówka, mogę jej zrobić allegro jeśli chcesz i w jakieś inne portale wrzucić.

Zmień fotki na trójmiejskich, te nowe są świetne.

Posted

Betbet napisał(a):
Tutaj cięzko o pomysł na domek. Wszyscy użytkownicy dogomanii albo mają jednego, kilka psów, hardcory kilkanaście albo nie mogą mieć wcale.

Musicie robić masę ogłoszeń, również tych papierkowych. Powieszać w lecznicach, zoologach, dać coś do gazety...

Ja mam 5 psiaków :) ( w tym pies mojej mamy ).....4 koty i 2 chomiki :)........ dodatkowo DT :)

• 3 weeks later...