BUDRYSEK Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Emil zostal znaleziony na srodku drogi...zyl...ale okazalo sie , ze dolna szczeka jest zlamana na pol i ma drobne odpryski kosci oraz zwichnieta lewa lapeczke z przodu...wycierpial sie bardzo :( musialam podjac szybka decyzje, albo go zabieram albo morbital..no i nie bylo nawet nad czym sie zastanawiac...jest u mnie :) 2 pierwsze dni byly makabryczne! :( szczeka zadrutowana, musialam karmic go strzykawka ale on strasznie plakal :(, ja prawie tez razem z nim, plul convem...strasznie sie balam...ale po 2, 3 dniach bylo juz lepiej i Emilek zaczal pokazywac jaki z niego "biedny kotek", rzadzil sie na calego :) W tej chwili jest juz po kastracji, po zlamaniu ie ma ani sladu, drut jeszcze musi miec, jest przekochanym miziakiem, tylko chce sie tulic :) , lapeczka tez juz wraca do zdrowia, wiec mozemy szukac juz domku :) Uploaded with ImageShack.us Uploade Uploaded with ImageShack.us tak wgladam dzisiaj 10.04 Uploaded with ImageShack.us Quote
Rumi. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 piękny kociak, BUDRYSEK jesteś niezastąpiona, zapisuję :) Quote
monika083 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 bidulek , dobrze , ze w ogole z tego wyszedl calo.. Quote
Chelsa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 straszne cierpial i cierpi mam nadzieje ze bol minie i sie zagoij Quote
olalolaa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Piękna przemiana, dzięki takiemu wielkiemu sercu :) Kicius śliczny!! Quote
cyga-fryga Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 pięknie teraz wygląda :) zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/205075-Bazar-na-bidy-Budryska-ciuchy-bi%C5%BCu-zabawki-itd.-do-14-kwietnia Quote
BUDRYSEK Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 dalej walczymy z kataremm:( prosze o pomoc w splacie dlugu za operacje - 250 zl sama nie dam rady tego splacic :( Quote
BUDRYSEK Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 jak wam sie teraz podobam? :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts