Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Wrzucila zdjecia na pw......
Jak otworzysz i beda ok to daj znac prosze i podam opisy......[/QUOTE]

dzsiaj dopiero mam neta zaczne robic ok

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszam

[url]http://www.dogomania.pl/threads/209195-firm%C3%B3wki-spodnie-NOWE-zapraszam-pom%C3%B3z-benkowi-koniec-15czerwca-godz-oo?p=17029845#post17029845[/url]

podność kupować i zachwalć

Posted

[quote name='ANETTTA']zapraszam

[url]http://www.dogomania.pl/threads/209195-firm%C3%B3wki-spodnie-NOWE-zapraszam-pom%C3%B3z-benkowi-koniec-15czerwca-godz-oo?p=17029845#post17029845[/url]

zapraszam .......

podność kupować i zachwalć[/QUOTE]

zapraszam ....

Posted

Bazarek sie skonczyl....niestety nikt nic nie kupil....nie wiem moze to moja wina bo propozycje sie nie spodobaly......
Przepraszam bardzo.....
Zaraz wplace 30zl na piesia.....sorki ale wiecej nie mam.....

Posted

Dzięki za wpłaty!!! W pierwszym poście jest aktualizacja wpłat dla Bronka za czerwiec. Wysłałam też nowe zdjęcia byłym "opiekunom", mam nadzieję, że coś wpłacą na chłopaka... Brakuje 162 złote.
[B]Doliczam jeszcze 50 zł od naszej fundacji oraz 30 ode mnie, czyli brakuje 82 złote. [/B]

Posted

komu moglabym wyslac rzeczy na bazarek dla tego benia???? ale wiecie - wyslac paczka rzeczy- ja ta zawsze robir bo nie umiem robic bazarkow a rzeczy naprawde fajne:)???? jakby sie kto zdecydowal to prosze dajcie znac i poprosze o adres do wysylki jakby cos sie nie sprzedalo to nie bede chciala z powrotem