Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dominikabankert']kurde chlopak nie moze byc bez ogloszen po wekeendzie postaram sie porobic......[/QUOTE]plisssssssssssss ja mam jeszcze rzeczy od ciebie na bazarek zrobie kolejny

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bo nikt nie wie o nim :( nie ma ogłoszeń :( zrobiłam mu ostatnio jedno tak na szybko na tablica.pl...
Uważam, że już mógłby iść do nowego domku :) tylko wiadomo w odpowiedzialne ręce, nie do laika.
Berni ma jak dla mnie wspaniały charakter :) to pewny siebie i swojej siły misiek, jak mu coś nie pasi to owszem burknie, no ale jak inaczej ma nam dać znać, że coś mu sie nie podoba? Wielka przylepa z niego, wydaje mu się, że jest malutki, chciałby na kolanka wejść :) Obcy na jego terenie = intruz, więc trzeba drzeć papę :) do psów nie rzuca się pod warunkiem, że ten pies nie zajdzie mu za skórę.

Posted

ty jestes taka kochana dla tych psiaczkow ale rozumiem ze tez chcesz miec tam nowych na hotelikowaniu- moj wyzel Cie oszczedzil- babcia nam wziela ale miala jej dosyc po 2 dniach:) widzisz Szilka tez siedzi a juz tyle razy byla oglaszana i allegro miala:(w przyszlym tyg postaram sie po raz pierwszy w zyciu zrobic ogloszenia:)[quote name='psiakiGabi']bo nikt nie wie o nim :( nie ma ogłoszeń :( zrobiłam mu ostatnio jedno tak na szybko na tablica.pl...
Uważam, że już mógłby iść do nowego domku :) tylko wiadomo w odpowiedzialne ręce, nie do laika.
Berni ma jak dla mnie wspaniały charakter :) to pewny siebie i swojej siły misiek, jak mu coś nie pasi to owszem burknie, no ale jak inaczej ma nam dać znać, że coś mu sie nie podoba? Wielka przylepa z niego, wydaje mu się, że jest malutki, chciałby na kolanka wejść :) Obcy na jego terenie = intruz, więc trzeba drzeć papę :) do psów nie rzuca się pod warunkiem, że ten pies nie zajdzie mu za skórę.[/QUOTE]

Posted

Wrzuciłem tutaj wszystkie nowe zdjęcia z wątku: [url]https://picasaweb.google.com/103044813761690955298/BERNI#[/url]

[CODE]https://picasaweb.google.com/103044813761690955298/BERNI#[/CODE]

Posted

[quote name='Ashaski']Wrzuciłem tutaj wszystkie nowe zdjęcia z wątku: [url]https://picasaweb.google.com/103044813761690955298/BERNI#[/url]

[CODE]https://picasaweb.google.com/103044813761690955298/BERNI#[/CODE][/QUOTE]

czy on ma ogłoszenia jakis tekst

Posted

Uaktualnię folder Bronka na FB...

Zapraszam też do Kordo:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/214371-Ogromny-cia%C5%82em-i-Ogromny-strachem_-BERNARDYN-potrzebuje-pilnie-pomocy_-dt-ds.-POM%C3%93%C5%BB?p=17655887&posted=1#post17655887[/URL]

[B][SIZE=4]Kordo...ogromne serce potrzebuje ogromnych serc!
Nie zostawiajmy go w jego beznadziei!

[/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2][B]Pilnie potrzebuje bezpiecznego miejsca...[/B]
na dt trudno liczyć( z tymi, które potrafiłyby sobie poradzić z wycofywaniem się i strachami Kordo i które znam... już rozmawiałam. Niestety nie mają możliwości)
...potrzebny więc płatny dt lub hotelik, z podobnymi umiejetnościami i dobrymi warunkami dla bernardyniastego chłopca
... a w związku z tym i pieniądze na hotelik i transport(musi być w jednym ciagu, nie może być łączony niestety).

[B]Deklaracje stałe bardzo potrzebne!Każda, najmniejsza kwota to dla tego psiaka ratunek... i to wprost życia!
Sam sobie nie poradzi w schronisku, a schronisko nie jest mu w stanie pomóc!

Bez nas nie ma szansy![/B][/SIZE][/SIZE]

• 2 weeks later...
Posted

W pierwszym poście jak zwykle na początku miesiąca aktualizacja wpłat za poprzedni miesiąc. Ja także poproszę na maila tekst dla Bronka, może ktoś z naszych wolontariuszy zrobi mu pakiet płatnych ogłoszeń.

Posted

Przepraszam, że dopiero piszę ale mam od kilku dni problem z internetem i albo nie działa mi wcale albo straaasznie wolno :( tak to jest jak sie mieszka na odludziu i korzysta z internetu bezprzewodowego:oops:
Nie mam talentu do pisania ładnych tekstów, ale może napiszę parę aktualnych informacji o naszym beniu, a ktoś to ładnie ubierze w słowa?

Przede wszystkim jakiego domu szukamy dla Berniego?
Myślę, że teraz to nie mamy już dużych wymagań jedynie aby nowi właściciele nie bali się Jego burczenia i nie ustępowali mu, muszą mieć doświadczenie z takimi psami z charakterkiem.

My już nie mamy z nim większych problemów. Na obcych szczeka jak jest przy nas, mieliśmy sytuację, że Berni biegał i na podwórko wszedł chłopak, który pomaga przy pracach remontowych, Berni co prawda widział go już kilka razy ale zawsze z kojca i rzucał się na Niego, a jak ten wszedł nie wiedząc, że Berni biega, to Broniu nasz podleciał do Niego, chwycił delikatnie za rękę, chłopak go odepchnął tak od niechcenia i Berni sobie poszedł :crazyeye: podziw dla chłopaka i dla Berniego :cool3: chwycił go naprawdę bardzo delikatnie, jedynie mu oślinił rękaw :evil_lol: co prawda chłopak nie spanikował, nie boi się psów, więc nie było źle. Jednak gdyby to się zdarzyło przy nas to pewnie by mocniej "intruza" capnął, pilnuje nas bardzo. Jak chodzi luzem to z psami się ładnie dogaduje, nie reaguje agresją. W kojcu jak jest to się wścieka na inne psy. Koty jak uciekają goni, jak nie uciekają to się gapi jak na ufoludka i robi głupie miny :cool3:
W ogóle cudak z Niego, ostatnio zaprzyjaźnił się ze swoim kocykiem i wszędzie z nim chodzi, najchętniej nawet na spacer brał by koc ze sobą, ciąga się z nim wszędzie, żeby zawsze mieć co pod doopkę sobie podłożyć:razz:

Ogólnie pies jest baaardzo fajny, tylko ma silny charakter i jak ktoś sobie pozwoli to będzie rządził.

• 2 weeks later...
Posted

napiszcie mi jakis tekst do ogłoszeń
lub kilka zdań na temat psa trudniu tu szukac i wyłuskac wszystko

zarezewuje mu 20 ogloszen darmowych

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuj%C4%99-po-20-og%C5%82-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo?p=17865285#post17865285[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Jak zwykle na początku miesiąca zaktualizowałam post finansowy. Gabi czy byłabyś w stanie sklecić mały tekst dla Benka do tych ogłoszeń? Najwięcej o nim możesz powiedzieć, najlepiej go znasz....

• 1 month later...