Seaside Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 trzymamy, trzymamy, trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
evasta4 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jestescie kobitki cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzuze buzi dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!Piękne jest to,ze tak walczycie,ze dzieki Wam te zwierzaki maja szansę.Dzięki Waszemu zaangazowniu i uporowi!!!!!!!!!!!!!!Jestescie świetne!Czuję,ze Diana juz niedługo zabawi w schronisku!A czy pani z Jeleniej ją widziała na jakims foto?Jakby co,to tez dokładam sie do transportu! Quote
lewkonia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Oby choć jeden domek był tym dianusiowym:roll: Quote
Beata J. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Jeden dzień mnie nie było, a tu takie wieści. Najgorsze jest jednak to, że mnie nie było, bo byłam w Jeleniej Górze właśnie:placz: . Quote
lewkonia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Kochani! Chuchamy i dmuchamy, żeby nadzieja na domek Dianusi nam nie zgasła.:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
evasta4 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dianka musi wreszcie znaleźć swój jeden,jedyny domek!!! Quote
lewkonia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Oby [SIZE=5]Diana[/SIZE] znalazła swój kącik, w którym będzie bezpieczna, kochana i potrzebna:roll: :roll: :roll: Quote
evasta4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No właśnie-co z domkiem dla Diany?Wiadomo już coś? Quote
Seaside Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dianuniu - my ciągle trzymamy za ciebie kciuki suniu :( Quote
Bella11 Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Mamy nadzieję że jeszcze w tym tygodniu wszystko będziemy wiedzieć czy Diana będzie miała domek :cool3: Quote
evasta4 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 A są juz Bella jakies konkrety?Cos więcej wiadomo? Quote
Beata J. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Bella, ale nas tu katujesz......ale jeśli boisz się zapeszyć, to poczekamy Quote
Negri Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ja również trzymam kciuki :errrr: Mam nadzieję, że się uda:razz: Quote
evasta4 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Negri']Ja również trzymam kciuki :errrr: Mam nadzieję, że się uda:razz:[/quote] Musi sie udać!!!:lol: Diana-kochanieńka do góry!!! Quote
Bella11 Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Już spieszę donieść że jest chętna pani na Diankę w Jeleniej Górze jest tylko problem z transportem , jedna z dziewczyn ma prosić ojca może zgodzi się pojechać nie wiem ile wyniesie koszt paliwa więc narazie czekamy w najbliższych dniach będzie wszystko wiadomo . No i domek nie sprawdzony , ale z rozmowy telefonicznej wynika że nie powinno być żadnych przykrych niespodzianek więc mamy nadzieję że Diana znajdzie ciepłą kochającą rodzinę na długie lata :cool3: Quote
Seaside Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='Bella11']Już spieszę donieść że jest chętna pani na Diankę w Jeleniej Górze jest tylko problem z transportem , jedna z dziewczyn ma prosić ojca może zgodzi się pojechać nie wiem ile wyniesie koszt paliwa więc narazie czekamy w najbliższych dniach będzie wszystko wiadomo . No i domek nie sprawdzony , ale z rozmowy telefonicznej wynika że nie powinno być żadnych przykrych niespodzianek więc mamy nadzieję że Diana znajdzie ciepłą kochającą rodzinę na długie lata :cool3:[/quote] Dziewczyny zaglądnijcie do jeleniogórskiego wątku Chudego w moim podpisie.Tam sa dziewczyny z jelenie (Justyna i Tami) - wyslijcie PW moze pomoga sprawdzic domek!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts