lilo Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 dzieie się bardzo że psinka jeszcze nie znalazła domu jest śliczna i na allegro powinien ja juz dawno ktoś wypatrzyc Quote
ihabe Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 kochani, dostałam maila, ze sunia zostaje u teściów. Zakochali sie w niej i juz jej nigdzie nie chca oddać:-) dziekuje Wam za pomoc i pomysły:-) buziaki iwona Quote
malawaszka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 no to oby już na zawsze :kciuki: szczęścia maleńka! Quote
lilo Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 no i super - wszystko sie dobrze skonczylo :) oby na zawsze :) Quote
jambi Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ihabe napisał(a):kochani, dostałam maila, ze sunia zostaje u teściów. Zakochali sie w niej i juz jej nigdzie nie chca oddać:-) dziekuje Wam za pomoc i pomysły:-) buziaki iwona serio serio? ale w sensie że u jakich teściów? Quote
malawaszka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 u teściów Pani, która chciała oddać pieska Quote
Recommended Posts