conceited Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Spójrzcie proszę w te oczy: Uploaded with ImageShack.us To jest Tytus, pięcioletni husky, który w ostatnim czasie przeszedł wiele. Psiak został wyciągnięty ze schronu bo jak się zdawało, znalazł dom. Został wykastrowany i pojechał do swojego nowego domu z ogrodem. Niestety, po kilku dniach jego nowy Pan uległ bardzo poważnemu wypadkowi i musiał psa oddać. Pies pojechał do hoteliku pod Czarnkowem, gdzie spędził niecałe dwa tygodnie. Po tym czasie pojechał do Krakowa na tymczas, który był bardzo kiepski i trzeba było psa zabrać z powrotem. Pies wrócił do Poznania, pojechał na tymczas do Asi, u której spędził kilka dni. Niestety, Tytus pała rządzą mordu w stosunku do kotów, których Asia ma dwa, więc dziś Tytus wrócił do hotelu. Tytus ma pięć lat, wyjątkowe umaszczenie, przenikliwe spojrzenie i bardzo silny charakter. Potrzebuje właściciela, który zna się na rasie i potrafi zapanować nad psem z temperamentem. Kotów nie toleruje, suki tak, ale z samcami ma problemy. Ponieważ ciężko jest znaleźć takiemu psu dom, prosimy o dofinansowanie jego pobytu w hotelu i karmy dla niego. Moze ktos chcialby adoptowac psa wirtualnie lub zasponsorowac mu jedzonko? A moze ktos zakocha się w tych oczach "Księcia Północy" (jak nazwała go Asia) i zadeklaruje choćby małą kwotę? Zachęcam też do ogłaszania psa. Każda pomoc się przyda. Quote
SkarpetKa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Tytus piesku czemu sam sobie szkodisz tym swoim charekterkiem :-( Trzeba było łakomić się na kotki?! :mad: Do ogłoszeń przydałoby się jeszcze kilka zdjęć :oops: Deklaruję pomoc dla Tytusa. 100zł/m-c. Tylko piechu znajdź szybko chałupkę, to inne pieski będą miały :) Masz potencjał - jak na "Księcia Pólnocy" przystało! Quote
conceited Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Dziekuje SkarpetKo ! :) Deklaracje na Tytusa: SkarpetKa - 100zl Quote
SkarpetKa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Zapraszamy na wątek!!!! Tytus Was potrzebuje! Quote
conceited Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Zaksięgowane wpłaty na Tytusa: SkarpetKa 100zl:iloveyou: Zapraszamy na wątek Księcia Pólnocy. Nie wiem jak my mu znajdziemy dom z tym jego charakterem :( wszystko jest dobrze i Tytyus jest kochany, do momentu, w ktorym chce sie mu nakazac cos wbrew jego woli. Quote
SkarpetKa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tytusowe allegro: http://allegro.pl/tytus-piekny-husky-z-charakterem-i1520770569.html Oj, łobuzie nawet nikt do Ciebie nie zagląda :( Quote
conceited Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ty zagladasz SkarpetKo i za to Ci dziekujemy :) Quote
Merime Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Pomoc za pomoc, razem możemy szybciej znaleźć im dom! http://www.dogomania.pl/threads/204535-Pomoc-za-pomoc!-%29?p=16536340#post16536340 Quote
artemide Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Oczywiście charakterny Książe Północy ma zapewnione 100/mc ode mnie chociaż koteczki by tego nie pochwaliły ;) Quote
conceited Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 WOW ! Tytus ma więc: 100zl Skarpetka 100zl Artemide jeszcze tylko 265 zl i bedziemy spac spokojnie :) No spojrzcie w te oczy... Quote
SkarpetKa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tfu, tfu nie zapeszam, ale Tytus ma jednego obserwatora na allegro. Ktoś dzwonił? Pytał? P.S. A czy ja mogę na allegro podejrzeć kto to? ;) Quote
Merime Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 SkarpetKa napisał(a):Tfu, tfu nie zapeszam, ale Tytus ma jednego obserwatora na allegro. Ktoś dzwonił? Pytał? P.S. A czy ja mogę na allegro podejrzeć kto to? ;) Niestety nie ma takiej opcji na allegro, żeby podglądać obserwowanych. Trzymam kciuki za domek!! Quote
conceited Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 hmmm...do mnie nikt nie dzwonil... a przypomnij m SkarpetKo na kogo podawalas kontakt?:) Z tymi obserwatorami, to roznie bywa. Nie raz psy mialy po dwoch, trzech, ale nikt nie dzwonil. Quote
conceited Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 o kurka, na ktory numer? :) 661? bo Gonia zgubila 785 :) Quote
SkarpetKa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Gonia mnie poinformowała o tym fakcie :) wiec wszystko w porządku pod tym względem! Quote
conceited Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Mam kolejną deklarację na Księcia Pólnocy, 15zl od Pani Gabrysi. Dziękujemy. Deklaracje Tytusa: 100zl SkarpetKa 100zł Artemide 15zl Gabrysia brakuje nam 250zl. Quote
SkarpetKa Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Już 2 osoby obserwują Tytusa i nadzieję robią...a tu cisza...na wątku niestety też :( Cioteczki wspomóżie Tytusa! Quote
conceited Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 No niestety u Tytusa cisza jak makiem zasiał :( Pytają ludzie, ale naszym zdaniem Tytus nie nadaje się do małych dzieci, co dyskwalifikuje większość chętnych. Mam wpłatę na tytusa od Pani Gabrysi i Skarpetki. Dziekujemy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
SkarpetKa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Tytus ma po 9 dniach aukcji ponad 800 wejść, widać że ludziska huskich szukają, ale niestety nie czytają ogłoszeń ze zrozumieniem ... wnioskuję z życiowego doświadczenia i z tego co piszesz :( Quote
conceited Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Niestety, w temacie Tytusa nadal cisza :( Psiaku... tak mi przykro. Quote
SkarpetKa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Za chwilę kończy się Tytusowe allegro. Po 14 dniach: ponad 1700 wjeść, 4 obserwatorów...i co z tego?! Widać, że rasa MODNA, tylko tyle :angryy: Smutno tu na wątku u Tytusa :( :( :( Oczywiście allegro odnowię. Trzeba mieć nadzieję! Quote
GoniaP Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Rozmawiałam dziś z opiekunką Tytusa, która go bardzo chwali. Zajęła się pielęgnacją jego futerka, i Tytus znosi wszelkie zabiegi bardzo dobrze. Jest wesoły, biega jak szalony, ma dobry apetyt. Alina spędza bardzo dużo czasu z psami i czasami siada sobie na krzesełku w słońcu i obserwuje. Gdy tak ostatnio siedziała, Tytus, jak się wybiegał, podszedł do niej, położył łeb na kolanach i kazał się drapać. Alina mówi, że to była taka krótka chwila czułości i totalnego porozumienia między człowiekiem a psem. Quote
Hala Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Na pewno znajdzie swojego człowieka, tylko trzeba poczekać cierpliwie. Quote
SkarpetKa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 GoniaP Alina spędza bardzo dużo czasu z psami i czasami siada sobie na krzesełku w słońcu i obserwuje. Gdy tak ostatnio siedziała, Tytus, jak się wybiegał, podszedł do niej, położył łeb na kolanach i kazał się drapać. Alina mówi, że to była taka krótka chwila czułości i totalnego porozumienia między człowiekiem a psem. Piękne! Czekamy cierpliwie na domek dla naszego romantyka :loveu: Ale pomożemy trochę losowi... Wyróżnione allegro: http://allegro.pl/tytus-przepiekny-husky-z-charakterem-i1546801028.html Quote
Recommended Posts