kado Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Wow:crazyeye: Dziewczyny, ale zakupy:multi: Rzeczy świetne, Kinga na pewno się strasznie ucieszy:multi: Quote
anita_happy Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='kado']Wow:crazyeye: Dziewczyny, ale zakupy:multi: Rzeczy świetne, Kinga na pewno się strasznie ucieszy:multi:[/QUOTE] mam nadzieje, ze jej sie spodoba pllecak i piórnik bo to wybierałyśmy DŁugooooooooooo :) heh adres poprosze :) przed wyjazdem nad jezioro chce wysłac..bo potem wróce ok 20 sierp. Quote
aka_nina Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='anita_happy'][B]tym samym PROSZĘ O ADRES PRZESYŁKI NA PW [/B][/QUOTE] Ja jestem w takim szoku, że aż zaniemówiłam. Podałam adresik na PW. Łoooooooooooooooo!!!!!!!!!! Quote
aka_nina Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [COLOR=purple]Jestem pod wrażeniem! Niesamowite! [/COLOR]:loveu:[COLOR=purple] Kindzie się na pewno BARDZO spodoba. [/COLOR] A my czekamy na pełnię promocji. Jeszcze troszkę... ;) Quote
anita_happy Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 i do tego jeszcze [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/Kinga/DSC00007.jpg[/IMG] brelok żabka na szczęście - kumka i świeci oczami [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/Kinga/DSC00010.jpg?t=1311439740[/IMG] takie silikonowe bransoletki - podobno sie nosi - im wiecej tym lepeij [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/Kinga/DSC00009.jpg[/IMG] nitki - kolorowe - takie jak kabelki plecie sie z nich bransoletki - to tez jest na czasie podobno [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/Kinga/DSC00008.jpg[/IMG] Quote
aka_nina Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Ale superowe rzeczy!!!!!!! Ale się Kinga ucieszy :DDD Quote
anita_happy Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 superowo i żelowo ..dzis ciocie i wujka namawilam na zakup...słownika..etc. maja cos wrzucic do paczki Quote
aka_nina Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='anita_happy']superowo i żelowo ..dzis ciocie i wujka namawilam na zakup...słownika..etc. maja cos wrzucic do paczki[/QUOTE] Niesamowite! :D Quote
marakota Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Anita, ja chętnie też się dołożę, tak jak na FB pisałam, dajcie tylko znak- co najlepiej kupić :) Quote
anita_happy Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 marakota - ja wysyłma pake jutro z Szydłowca nie chce aby rodzice Kingi stresowali sie, ze kinga nie ma plecaka..piórnika - niech sie Kinga ceiszy:) co potrzeba - zobacz na pierwszym poscie - tam są takie rozpiski Ja dokupiłam dzis/w sumie wczoraj/ plan lekcji naklejany z helo kitty i naklejki na zeszyty /dwa opakowania/ helo kitty i funny dogy do tego skarpetki znowu - ja mam szajbe na kupowanie skarpetek:) tata moj dał krawat dla taty kingi - z konikami /angielski krawat/ heh musze jeszcze liscik do Kingi napisac i paczka leciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
aka_nina Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Okay, to ja skasowałam plan lekcji z listy :) A może ktoś będzie się chciał ze mną wybrać na zakupy dla Kingi? Quote
anita_happy Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 heh..paka spakowana...upychaliśmy nogami :P zartuje TATA sie dorzucił - dał album o Papierzu JP II i OBRAZ - to znaczy taki odlew, który sam produkuje:) z dedykacją dorzuciłyśmy jeszcze troche ciuchów - moze sie przydadzą bluzy polarowe...sweterki jak będą za duze to oddadzą dalej A Tata dorzucił krawat w koniki Windsor wszystko prozwierzęce:)'heh List do Kingi napisany... ja spadam na wakacje misja przed Tatą moim - ma wysłac :) chciał jeszcze kase w koperte dawac - ale mogli by sie źle poczuć - wiec doślemy im coś jak wrócimy zaangażowaliśmy znajomą aptekarke:)) ma cos przygotowac i wyslemy:) uf...buźka aha.. teraz na topie jest hello Kity!!!nie hanah montana:P [IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/263332_155257884550298_100001982634640_305156_6059103_n.jpg[/IMG] Quote
anita_happy Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='aka_nina']Okay, to ja skasowałam plan lekcji z listy :) A może ktoś będzie się chciał ze mną wybrać na zakupy dla Kingi?[/QUOTE] swoją drogą - zakupy dla kogoś nieznajomego są większą frajdą niż zakupy pod choinkę!!! Quote
aka_nina Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='anita_happy']swoją drogą - zakupy dla kogoś nieznajomego są większą frajdą niż zakupy pod choinkę!!![/QUOTE] Zdecydowanie :D :D :D :D :D Quote
aka_nina Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 [quote name='anita_happy']heh..paka spakowana...upychaliśmy nogami :P zartuje TATA sie dorzucił - dał album o Papierzu JP II i OBRAZ - to znaczy taki odlew, który sam produkuje:) z dedykacją dorzuciłyśmy jeszcze troche ciuchów - moze sie przydadzą bluzy polarowe...sweterki jak będą za duze to oddadzą dalej A Tata dorzucił krawat w koniki Windsor wszystko prozwierzęce:)'heh List do Kingi napisany... ja spadam na wakacje misja przed Tatą moim - ma wysłac :) chciał jeszcze kase w koperte dawac - ale mogli by sie źle poczuć - wiec doślemy im coś jak wrócimy zaangażowaliśmy znajomą aptekarke:)) ma cos przygotowac i wyslemy:) uf...buźka aha.. teraz na topie jest hello Kity!!!nie hanah montana:P [/IMG][/QUOTE] Ogromna paczka. OGROMNA Quote
anita_happy Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='aka_nina']Ogromna paczka. OGROMNA[/QUOTE] tuli nie dało sie upchnąć :P Quote
aka_nina Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Dobra, nadszedł czas wysyłania prywatnych wiadomości :) Jestem u rodziny na Mazurach od 12-15stego i 15stego sprawdzę stan konta i wtedy będziemy wiedzieli co i jak :) Póki co jest 30 zł od tuli + 20 zł ode mnie + 9,5-13 zł ode mnie za paczkę. Przejrzę jeszcze dokładnie czy jakieś wpłaty doszły i też się upominajcie jak już wcześniej doszły a przeoczyłam. 16stego jadę do wybranego marketu na zakupy, 17 porobię fotki przedmiotów i rachunku itd., wyślę i wrzucę rozliczenie na forum. Quote
wujek & ciocia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 HEJ na otrzymane konto przelałem 40 zł, pzdr Kingę i cioteczki :) Quote
aka_nina Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='wujek & ciocia']HEJ na otrzymane konto przelałem 40 zł, pzdr Kingę i cioteczki :)[/QUOTE] Cioteczko, [B][SIZE=5][COLOR=red]WIELKIE[/COLOR][/SIZE] [/B]dzięki!!!! Ale super, cieszę się :) Quote
aka_nina Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='marakota']ja tez proszę nr konta![/QUOTE] Poszło PW :D Quote
aka_nina Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [COLOR=magenta]Są już gazetki marketów dostępne w necie. Właśnie przeglądam gazetkę z Tesco. Mają sporo fajnych rzeczy :) Dobre promocje :) Jednak zaznaczam, że nie będę kupować byle czego co rozwali się po tygodniu :). Jako że robię dla danej rodziny wyprawkę tylko raz to często kupuję np. kilka papierów kolorowych, kilka bloków do rysowania. [/COLOR] [SIZE=1] [/SIZE] [SIZE=1]Cioteczki, trzymajcie kciuki za mnie, żebym znalazła pracę. Póki co tylko korki będę dawać. Będę mieć pracę to automatycznie będę więcej pomagać zwierzakom i ludziom. Teraz mam ograniczone możliwości...[/SIZE] Quote
Recommended Posts