romenka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 LUSIA DZISIAJ WYDRAPAŁA FUTRYNĘ. Piszczała że słyszała ją przez ścianę i jak weszłam zobaczyłam że leżą na ziemi kawałki ściany ,futryny brakuje a Lusi strasznie chce się siku :) Mądra psinka. Nie spodziewałam się że tak sobie weźmie do serca. Quote
MARCHEWA Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Widać,że załapała o co chodzi;)Romenko,a może powinnaś wcześniej wypuszczać Lusię,jak wstaniesz to od razu ja na dwór wystaw,może tak unikniesz dalszych zniszczeń w domku. Quote
romenka Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 MARCHEWA napisał(a):Widać,że załapała o co chodzi;)Romenko,a może powinnaś wcześniej wypuszczać Lusię,jak wstaniesz to od razu ja na dwór wystaw,może tak unikniesz dalszych zniszczeń w domku. Tyle że ja zamykam się z dziećmi w pokoju i rano zazwyczaj dzieci mnie budzą jak wstaną :oops: a to jest koło 8-mej. Znowu mogłabym Darka prosić by wypuszczał Lusie na dwór ale on nie zamyka bramki jak wyjeżdża a ja się boję że mogłaby mu pod koła wlecieć z tej radości druga sprawa Oni mi te kleszcze przynosiły prawdopodobnie z za płotu więc nie chcę ryzykować. To po raz pierwszy się stało że futrynę wydrapała ale ja jestem w stanie ją zrozumieć ;) Ja tylko jak wstaje biegnę do Lusi i Romki by je wypuścić na dwór a z nimi zamykam bramkę by nie biegały poza furtką. Quote
MARCHEWA Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Jakieś nowe telefony w sprawie Lusi były? Quote
romenka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 MARCHEWA napisał(a):Jakieś nowe telefony w sprawie Lusi były? Nie...:shake: Quote
MARCHEWA Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Ogłosiłam ją na ale.gratce i adopcje.org. Quote
romenka Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Przepraszam ale czy jest ktoś w stanie pomóc? Jestem bezradna a pies zginie!!!! Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/205634-POTRZEBNE-DEKLARACJE-NA-HOTEL-DO-JUTRA!Ten-pes-zginie-bez-WAS!!! Quote
MARCHEWA Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 A co u Lusi,czy ktoś dzwonił w jej sprawie? Quote
MARCHEWA Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Podniose Lusię. Wiem,że Romenka zajęta jest teraz ratowaniem Romka,ale może ktoś wypatrzy dziewczynkę;) Quote
romenka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Jutro opiszę wszystko co u Lusi. Żyje ;) I psoci :) Quote
jukutek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 podrzucę Lusię :) (chyba przy jej rozmiarach się da... na szczęście nikt nie musi podrzucać mojego Jukiego... przy jego rozmiarach byłoby to zadanie dla trenującego atlety :evil_lol: co u Lusi? były jakieś telefony? Quote
MARCHEWA Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie Lusi.Zobaczymy co z tego wyjdzie;),Romenka pewnie napisze. Quote
romenka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 A więc Lusia w nowym domku. Pani zakochana od pierwszego wejrzenia. Lusia to wspaniała sunia!!!! Zasługiwała na kogoś kto będzie przy niej w każdej chwil i trafiła na taką Panią :) Obie w sobie zakochane!!!! Za ok 2 tygodnie zrobię wizytę po-adopcyjną. Lusia została wysterylizowana. Faktura wysłana do Soema ponieważ byłam zmuszona prosić wątek sterylizacyjny o pomoc. Koszt sterylki wyniósł 257 zł. Lusia została odrobaczona za koszt 10 zł. Będę musiała zwrócić 110 zł wątkowi: Akcja - STERYLIZACJA (by bezdomniaków było mniej) ponieważ za antybiotyki sama musiałam zapłacić . Lusi zakupiłam również szelki ponieważ ona w ogóle nie nadaje się na żadne obroże i oczywiście dwie obroże przeciw kleszczowe gdzie jedna z nich poszła dla Romka a drugą Lusia zgubiła w krzaczorach ( kto nie wierzy niech pyta się Megii1 u niej wszystkie obróżki również dla Romy mojej były zakupione). Nawet nie chce mi się liczyć ile z bazarku w każdym razie i tak z TZ-a kasy musiałam dokładać (żeby potem ie poszło że wzięłam do kieszeni) Jeśli TZ się nie pokapuje już żadnego bazarku robić nie będę dla niej chyba że podliczy mnie ale nie sądzę. Najważniejsze że Lusia i Pańcia szczęśliwe. Jak będę w odwiedzinach od razu napiszę. Tęsknie za tym dzieciakiem!!!!!! Quote
MARCHEWA Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Romenko,co u Lusi?przywykła już do nowego otoczenia?Pani Lusi dzwoniła? Quote
romenka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Marchewa zmień tytuł wątku ;) Wieści d P. Magdaleny: "Lusia czuje się dobrze choć za mało siusia. Dzisiaj zrobiła tylko raz ale za to na spacerze. Zostaje sama gdy idę do pracy i nie piszczy. Układa sobie tylko moje buty na legowisku. Jest to przezabawne jak ona to starannie robi. Niebawem przeslę zdjecie. W poniedziałek idziemy do lekarza wstawić jej chipa. Pozdrawiamy serdecznie" :) Quote
MARCHEWA Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Ja dostałam fotki na maila z nowego domku;) :loveu::loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 A tu Lusiowe ,,bucikowe,,posłanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts