Lulka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='chita']zapraszam na bazarek z ktorego część zostanie przekazana na Turbo;) http://www.dogomania.pl/threads/204018-Diesel-MissSixty-i-inne!XS-S-buty-36-37-do-25.03-godz20.00 super chita! dziękujemy! [quote name='randall']Zaagituje na wpłaty dla Turbo, jak da radę( zbieram na Beno) to wpłacę na bidulka swoja cegiełkę" i podniosę watek na różnych portalach. Na pewno o jakiś "karkodresiarzopaker" o mózgownicy zrytej przez sterydy i dragi trzymał go Turbo w takich warunkach-:angryy::angryy::2gunfire: moze miał być killerem-postrachem dzielnicy.... wyrósł taki niepozorny jak na pita Czy Fundacja Braci Mniejszych będzie dla Turbo robiła aukcje cegiełkową? dziekujemy za pomoc! tak aukcja już jest;-) [quote name='baster i lusi']Cioteczki nie za dużo ale przelałam grosik : FUNDACJA PRZYJACIELE BRACI MNIEJSZYCH Tytuł: PITT-BULL Z JASKRĄ BASTER I LUSI -20,00 PLN wielkie dzieki!!!!! [quote name='Ajula']biedny biedny pies :( postaram się chociaż grosik przesłać dziekujemy dziekujemy!!!!!! Quote
Lulka Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Badania krwi ma chłopak bardzo dobre! Tak więc jaskra nie od choroby wewnętrznej, czyli potwierdza się przypuszczenie pani doktor, ze wylew musiał nastąpić od mocnego uderzenia w głowę...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Turbo jest wyjątkowym psiakiem. Jak tylko ktoś wchodzi to zaraz leci ze swojego posłanka do wyjścia, żeby powąchać kto przyszedł, jak wyczuje, że to ktoś znajomy bardzo się cieszy, nadstawia główkę do głaskania i nawet chętnie nastawia oczki do wkraplania kropel, jakby wiedział, że to dla jego dobra. Jest tak słodki i kochany, że nie mogę się oprzeć, żeby go nie całować w nochal i przytulać:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jejku domku wspaniały gdzie jesteś, taki boski psiak czeka!!! Quote
baster i lusi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 To prawda bo i w tych bidnych oczach:placz: ma to coś jakby chciał powiedzieć:shake:,,pomóż mi co się ze mną dzieje" Quote
Lolalola Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 swieta racja....oczka "wolaja" o pomoc...:(kochany psiak,ja tak strasznie sciskam Cie wirtualnie!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
baster i lusi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Znam taki wzrok bo gdy mój Baster był bardzo chory ,już myślałam że przeprowadzam go za Tęczowy Most tez tak na mnie patrzył.Ile ja nocy nie przespałam ale jak już bardzo słaby polizał mnie po twarzy ostatkiem sił zrobiłabym dla niego wszystko.Mówiłam do niego jak do człowieka że chcę jeszcze pójść na spacer do lasu i on wtedy zaczął oblizywać strzykawkę w której miał podawane jedzonko.Tu mogę to napisać bo wiem że nikt mnie nie wyśmieję bo wy tak samo kochacie psiaki jak ja. Quote
baster i lusi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ania z poznania napisał(a):Zapisuję.......... Dzięki Aniu ,ze zaglądasz .Trzeba ściągnąć więcej cioteczek. Quote
Lolalola Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 jak sie miewa moj ulubieniec Turbo ??;) ide teraz do drugiego ulubienca Dieselka zajrzec:) Quote
lamia2 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Dziś byłam z Turbusiem na spacerku i muszę przyznać, że to niesamowite jak on sobie świetnie radzi z tym niedowidzeniem. Przyjechałam z koleżanką, która go dziś widziała pierwszy raz .... Turbo się z nią przywitał jak ze starą kumpelą .... robił kółka z radości i podskakiwał jak piłeczka :) koleżanka myślała, że ją oszukuję, że Turbo ma problemy ze wzrokiem dopiero jak zobaczyła, że co 15 min. zapuszczam mu zestaw kropel do oczu .... to uwierzyła ;) Quote
Lolalola Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ciesze sie,ze dajecie mu tyle radosci:)kochany chlopak!!!! Quote
Lulka Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 dzis ja bylam w odwiedzinach:) chlopak wymizinay, oczka zakroplone, tylko coś mi kaszlnął dziś ze dwa razy, pewnie łapie go to cholerstwo co resztę:( Quote
Ewa Gałązka Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [FONT=Arial]ZAPRASZAM po cegiełki na leczenie jaskry u skrzywdzonego pieska. Jedna cegiełka tylko 5 zł. [/FONT] [FONT=Arial]http://allegro.pl/show_item.php?item=1508288993[/FONT] Quote
Lulka Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 dziś ok, na razie odpukać nie rozwija się choróbsko:) Quote
syntia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 boże, jaka bida :( dobrze, ze choć to ciśnienie spadło :( Quote
Lolalola Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 chorobsko precz od psiuni,On i tak juz ma dosc klopotow:( wyzdrowiejesz i bedzie ok:) Quote
Ewa Gałązka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 [FONT=Arial]ZAPRASZAM po cegiełki na leczenie jaskry u TURBUSIA. Jedna cegiełka tylko 5 zł. [/FONT] [FONT=Arial]http://allegro.pl/show_item.php?item=1508288993[/FONT] Quote
bebcik Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 a mi się ciągle brzydkie słowa na usta cisną gdy myslę że jaskra to od urazu... (Ku.. i tym podobne i jeszcze gorsze ) Quote
lamia2 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mały niestety chory, pryskał dziś glutami na lewo i na prawo, do tego kaszel :( na szczęście humorek i apetyt mu dopisuje, dziś na mój widok znów podskakiwał jak piłeczka z radości :) Quote
bebcik Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 będzie dobrze, to taka pora roku "usmarkana" najważniejsze aby oczy nie bolały Quote
Lolalola Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 pewnie,ze bedzie dobrze,caly czas trzymamy kciuki za psiunia!!! Quote
Recommended Posts