Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chita']zapraszam na bazarek z ktorego część zostanie przekazana na Turbo;)
http://www.dogomania.pl/threads/204018-Diesel-MissSixty-i-inne!XS-S-buty-36-37-do-25.03-godz20.00

super chita! dziękujemy!

[quote name='randall']Zaagituje na wpłaty dla Turbo, jak da radę( zbieram na Beno) to wpłacę na bidulka swoja cegiełkę" i podniosę watek na różnych portalach.
Na pewno o jakiś "karkodresiarzopaker" o mózgownicy zrytej przez sterydy i dragi trzymał go Turbo w takich warunkach-:angryy::angryy::2gunfire: moze miał być killerem-postrachem dzielnicy.... wyrósł taki niepozorny jak na pita

Czy Fundacja Braci Mniejszych będzie dla Turbo robiła aukcje cegiełkową?

dziekujemy za pomoc! tak aukcja już jest;-)

[quote name='baster i lusi']Cioteczki nie za dużo ale przelałam grosik
:
FUNDACJA PRZYJACIELE BRACI
MNIEJSZYCH
Tytuł: PITT-BULL Z JASKRĄ
BASTER I LUSI
-20,00 PLN

wielkie dzieki!!!!!

[quote name='Ajula']biedny biedny pies :(
postaram się chociaż grosik przesłać

dziekujemy dziekujemy!!!!!!

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Badania krwi ma chłopak bardzo dobre! Tak więc jaskra nie od choroby wewnętrznej, czyli potwierdza się przypuszczenie pani doktor, ze wylew musiał nastąpić od mocnego uderzenia w głowę...:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Turbo jest wyjątkowym psiakiem. Jak tylko ktoś wchodzi to zaraz leci ze swojego posłanka do wyjścia, żeby powąchać kto przyszedł, jak wyczuje, że to ktoś znajomy bardzo się cieszy, nadstawia główkę do głaskania i nawet chętnie nastawia oczki do wkraplania kropel, jakby wiedział, że to dla jego dobra. Jest tak słodki i kochany, że nie mogę się oprzeć, żeby go nie całować w nochal i przytulać:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jejku domku wspaniały gdzie jesteś, taki boski psiak czeka!!!

Posted

Znam taki wzrok bo gdy mój Baster był bardzo chory ,już myślałam że przeprowadzam go za Tęczowy Most tez tak na mnie patrzył.Ile ja nocy nie przespałam ale jak już bardzo słaby polizał mnie po twarzy ostatkiem sił zrobiłabym dla niego wszystko.Mówiłam do niego jak do człowieka że chcę jeszcze pójść na spacer do lasu i on wtedy zaczął oblizywać strzykawkę w której miał podawane jedzonko.Tu mogę to napisać bo wiem że nikt mnie nie wyśmieję bo wy tak samo kochacie psiaki jak ja.

Posted

Dziś byłam z Turbusiem na spacerku i muszę przyznać, że to niesamowite jak on sobie świetnie radzi z tym niedowidzeniem. Przyjechałam z koleżanką, która go dziś widziała pierwszy raz .... Turbo się z nią przywitał jak ze starą kumpelą .... robił kółka z radości i podskakiwał jak piłeczka :) koleżanka myślała, że ją oszukuję, że Turbo ma problemy ze wzrokiem dopiero jak zobaczyła, że co 15 min. zapuszczam mu zestaw kropel do oczu .... to uwierzyła ;)

Posted

dzis ja bylam w odwiedzinach:) chlopak wymizinay, oczka zakroplone, tylko coś mi kaszlnął dziś ze dwa razy, pewnie łapie go to cholerstwo co resztę:(

Posted

Mały niestety chory, pryskał dziś glutami na lewo i na prawo, do tego kaszel :(
na szczęście humorek i apetyt mu dopisuje, dziś na mój widok znów podskakiwał jak piłeczka z radości :)