Jump to content
Dogomania

Łapka, moja Łapcia (Ostrów Maz) zostaje z nami na zawsze.W naszych sercach. Za TM

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Drucik ma świerzbowca. Dziś dostala pierwszy zastrzyk z invermektyny. dla reszty, która nie ma objawów (na razie nie ma, najbardziej boję się o Karmelka) musiałam kupić krople stonghold.
Będę zmuszona wystawić na siebie jakiś bazarek, bo ostatnio bardzo nadszarpnęłam swój budżet. mam nadzieje, ze nikt mi tego za złe miał nie bedzie

Posted

[quote name='ronja'][IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/226/67/78/226677800[/IMG]
a tu jeszcze Łapcia - tez na zamówienie robiona

niestety, na Pysię już mi nie starczyło kasy...[/quote]

a kto takie cuda robi ?

Posted

na allegro dziewczyna, robi też piękne koty, też mam broszkę. te broszki zrobiła na podstawie zdjęć, które jej wyslałam
mogę dać ci do niej maila, jesli chcesz

Posted

ronja założyłam bazarki na leczenie Twoich psiaków:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77873[/URL]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77880[/URL]

Posted

matko, hop, nie wiem jak Ci dziekować, tak strasznie mi głupio, wstyd i ryczeć mi się chce...
przecież Ciebie czekają dwie sterylki i operacja przepukliny.

moi rodzice, szczególie tata, gdy napomknęłam o pozyczce na leczenie psów, strzelił mi wykład, że jestem jak V.V, że nabrałam psów, leczyć nie mam za co i finał będzie taki, ze bedę zmusona psy pousypiać...

Posted

[quote name='ronja']matko, hop, nie wiem jak Ci dziekować, tak strasznie mi głupio, wstyd i ryczeć mi się chce...
przecież Ciebie czekają dwie sterylki i operacja przepukliny.

moi rodzice, szczególie tata, gdy napomknęłam o pozyczce na leczenie psów, strzelił mi wykład, że jestem jak V.V, że nabrałam psów, leczyć nie mam za co i finał będzie taki, ze bedę zmusona psy pousypiać...[/quote]
ronja?! Nie masz za co dziękować. Nie masz powodu ani czuć się głupio, ani wstydzić się ani ryczeć. Na zabiegi suń też zbierałam zakładając bazarki - sama mi pomogłaś robiąc zakupy. Przecież to normalne, że ciężko jest sfinansować poważne leczenie czterech psiaków jednocześnie.
Jeżeli np.: 10 osób złoży się po 20 zł to już jest 200 zł a dla jednej osoby to już spora kwota. W takich sytuacjach trzeba sobie pomagać. Oby tylko coś się sprzedało.;)

Posted

[quote name='ronja']Iguśka:calus:

jadę z Drucikiem na drugi zastrzyk z ivermektyny. jedziemy autobsem, mam nadzieje, ze jakoś obie to przeżyjemy:roll:[/quote]
A dlaczego busem?
To czemu Ty nie dzwonisz do mnie? Jestem na chomiczówce, to raz dwa trzy i jestem u Ciebie!

Posted

a bo ja miałam pusto na karcie, dlatego nie dzwoniłam

Drutka ma bakteryjne zapalenie skory (tak się drapała po brzuchu), musi dostawać antybiotyk, maść i być kąpana 2 x w tyg w leczniczym szamponie...

Posted

[quote name='LittleMy']a kto takie cuda robi ?[/quote]

[IMG]http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/226/67/78/226677800[/IMG]
ja poprosze o kontakt!!!

Druciku, nie choruj!!

Posted

Biedna Druciczka, nie choruj ronji malutka!:oops: :calus:
Ronju, można zamiast ivermektyny spróbować kąpieli w leczniczym szamponie, jest przy tym trochę zachodu bo chyba przez pierwsze dni kąpie się psiaka codziennie, a potem co pare dni przez kolejne tygodnie. Ale nie ma skutków ubocznych.
Tylko za cholerę nie pamiętam jak się ten specyfik nazywa.

Posted

od poniedziałku idę do pracy, ięc siłą rzeczy muszę trochę zwolnić tempo.

Karmelek ma paszki wydrapane i klatkę piersiową (pod paszkami ma już strupy), muszę go jutro zabrać do weta. Tak się martwię o niego, on w schronie chorowal na świerzba, jest podatny na wszystkie świństwa. Pysia i niedobra CiuCiu wcale się nie drapią (na szczęscie)