Jump to content
Dogomania

Łapka, moja Łapcia (Ostrów Maz) zostaje z nami na zawsze.W naszych sercach. Za TM

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

CiuCiu się zbiera, żeby oberwac:mad: - ciagle coś zżera na spacerach, szczeka na wszystkie inne psy, nauczyla Bródke i Pysię szczekać na inne psy, ciągle robi balagan, znosi wszystkie buty na nasze łózko, zeżarla mi już 2 pary kapci... wyliczać dalej????
w piątek Igusia widziała co znalazlo się na naszym łózku i widziala minę winowajczyni:diabloti:

Posted

grzeczna ciuciu z Karmelkiem podczas naszej dzisiejszej nieobeności (3 godz) wyżarli dziurę w prześcieradle frotte - takie głodne chodzą:angryy:

Posted

Nareszcie się okazało, KTO najbardziej rozrabia!

Przecież my dawno wiedzieliśmy, że to Ty wyszarpujesz te dziury, ale niepedagogicznie było Cię wytykać palcem...

Posted

Neris, masz swojego aniołka.
Jedno muszę przyznać CiuCiu - jest optymistką życiową, lubi szlaeństwa, pięknie bawi się z Brodką. Tak wlasciwie to ja ją bardzo kocham
[IMG]http://img406.imageshack.us/img406/8759/dscf2387yv8.jpg[/IMG]

Posted

Żałuję że tego nie nagrałam!!!!

Jak Łapcia jechała do Ronji to Ronja mówiła że Łapci nie będzie wolno spac na łózku bo za dużo psów w jednym łóżku itp...

Posted

ja nikogo nie zapraszam, same włażą jak spię najczęściej i jak się budzę, to już po ptakach, zganiać nie będę.
zresztą, nie mogę im wszystkiego odmawiać... (ani sobie, hihi)

Posted

wczorajsza demolka - widać dziurę w prześcieradle na rogu - dziura została powiększona o jakiś metr...
kocyk i pogryziona torba zcięzką zawartością zostały przytargane z drugiego pokoju...
[IMG]http://img516.imageshack.us/img516/7325/dscf2471fx9.jpg[/IMG]

Posted

U mnie jeszcze byłyby pozwalane z parapetu doniczki, ziemia z tych doniczek rozsypana po całym łóżku, rośliny zeżarte i gdzieś w tym wszystkim malowniczo wkomponowana kupa...