Neris Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Za określenie "niedobra Ciuciu" można solidnie OBERWAĆ... Quote
ronja Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 CiuCiu się zbiera, żeby oberwac:mad: - ciagle coś zżera na spacerach, szczeka na wszystkie inne psy, nauczyla Bródke i Pysię szczekać na inne psy, ciągle robi balagan, znosi wszystkie buty na nasze łózko, zeżarla mi już 2 pary kapci... wyliczać dalej???? w piątek Igusia widziała co znalazlo się na naszym łózku i widziala minę winowajczyni:diabloti: Quote
Neris Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 BAAAAAAAAAAAAARDZO dziwne, bo ja też u Was byłam i Ciuciu była grzeczniusia i zjadała krokodylka przysmaczkowego. Quote
LittleMy Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 moze sie buntuje? ze tez to zawsze tak jest, ze psy przejmuja od siebie nawzajem tylko te zle nawyki :( eh Quote
ronja Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 grzeczna ciuciu z Karmelkiem podczas naszej dzisiejszej nieobeności (3 godz) wyżarli dziurę w prześcieradle frotte - takie głodne chodzą:angryy: Quote
LittleMy Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 a przyznaly sie,ze wiadomo, ktore to? :cool3: Quote
ronja Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Łapka się przyznala, ale ja podejrzewam jeszcze Melka, widziałam ostatnoi jak w chwilach głupawy szarpał koc bez opamiętania Quote
Neris Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ciekawe, skąd wiadomo że to akurat Ciuciu? A może Bródka? Ele-Melek? Pysia? Najłatwiej zwalić na biedną psinę z lekko popsiutą łapinką... Quote
ronja Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 dobra, poddaję się,:helo: wychodzi na to, ze sama musiałam wyszarpać tę dziurę... a CiuCiu i cala reszta:siara::saint1: Quote
Neris Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nareszcie się okazało, KTO najbardziej rozrabia! Przecież my dawno wiedzieliśmy, że to Ty wyszarpujesz te dziury, ale niepedagogicznie było Cię wytykać palcem... Quote
ronja Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Neris, masz swojego aniołka. Jedno muszę przyznać CiuCiu - jest optymistką życiową, lubi szlaeństwa, pięknie bawi się z Brodką. Tak wlasciwie to ja ją bardzo kocham [IMG]http://img406.imageshack.us/img406/8759/dscf2387yv8.jpg[/IMG] Quote
ronja Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Zagadka: gdzie jest pańcia na obrazku [IMG]http://img510.imageshack.us/img510/1822/zagrv8.jpg[/IMG] Quote
ronja Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Neris, zgadłaś, ten chiński rogal to ja!!!!! ps. prześcieradło już im wybaczyłam Quote
ronja Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 dziś jak Bartek poszedł, spały wszystkie 4 ze mną i musiałam się skręcić w małgośkę czy inną chałkę Quote
LittleMy Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 szkoda,ze to tez nie zostalo udokumentowane ;) Quote
Neris Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jak to było? Że psy na posłankach, do łóżka nie woooolno, jesteśmy twardzi i zdecydowani! Quote
Neris Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Żałuję że tego nie nagrałam!!!! Jak Łapcia jechała do Ronji to Ronja mówiła że Łapci nie będzie wolno spac na łózku bo za dużo psów w jednym łóżku itp... Quote
ronja Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 ja nikogo nie zapraszam, same włażą jak spię najczęściej i jak się budzę, to już po ptakach, zganiać nie będę. zresztą, nie mogę im wszystkiego odmawiać... (ani sobie, hihi) Quote
Igusia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Ja uwielbiam moje psiuchy w łóżku... :oops: Quote
ronja Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 wczorajsza demolka - widać dziurę w prześcieradle na rogu - dziura została powiększona o jakiś metr... kocyk i pogryziona torba zcięzką zawartością zostały przytargane z drugiego pokoju... [IMG]http://img516.imageshack.us/img516/7325/dscf2471fx9.jpg[/IMG] Quote
Neris Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 U mnie jeszcze byłyby pozwalane z parapetu doniczki, ziemia z tych doniczek rozsypana po całym łóżku, rośliny zeżarte i gdzieś w tym wszystkim malowniczo wkomponowana kupa... Quote
Recommended Posts