ZUZANNA11 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 [quote name='ZUZANNA11']W lubochenskim gimnazjum organizowana była zbiórka karmy i jedzenia dla schroniska. Jest trochę karmy, makaronu, jakies obroże. Chcielibysmy jutro zawieźć te rzeczy. Czy jak przyjedziemy po 11 bedzie ktos, kto odbierze od nas dary?[/QUOTE] Chciałam bardzo przeprosić. Rzeczy miały byc zawiezione do schroniska we wtorek. Jednak plany sie pozmieniały. Najprawdopodobniej wybierzemy sie w poniedziałek, a jak nie to w gre wchodzi druga połowa lipca. Ale dary przywieziemy, nie martwicie sie. :) Quote
KatiKorej Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Do adopcji poszło [B]101 psów[/B] Do schroniska trafiło [B]100 [/B] Quote
sylwija Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Byłam dzisiaj u Was w schronisku: Jest dużo lepiej - psy są spokojniejsze, nie boją się ludzi, mają wody pod dostatkiem - jest czyściej, spokojniej - Pani prezes reprezentuje zupełnie inny poziom nic Pan kierownik były.. Mocno trzymam kciuki, widać efekty Waszej pracy, widać efekty pomocy Psiaki mają normalne warunki - bytowe, ale też jakby psychicznie, emocjonalnie - są w lepszej kondycji.. Powodzenia :) Quote
Agucha Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [B]Dziś lub jutro powinien przyjechać do schroniska kurier z: [COLOR=blue] - 120kg karmy - Farmina Fan Dog Adult - 1,5kg - BREKKIES Cat Junior - 1,5kg - BREKKIES Cat Rolls Foie - OBROŻA DLA PSA W ŁAPKI rozm. M (YL-2334) - jakaś jeszcze jedna obroża[/COLOR] [COLOR=magenta] PROSZĘ O POTWIERDZENIE ODBIORU PRZESYŁKI![/COLOR][/B] Quote
ocelot Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Agucha'][B]Dziś lub jutro powinien przyjechać do schroniska kurier z: [COLOR=blue] - 120kg karmy - Farmina Fan Dog Adult - 1,5kg - BREKKIES Cat Junior - 1,5kg - BREKKIES Cat Rolls Foie - OBROŻA DLA PSA W ŁAPKI rozm. M (YL-2334) - jakaś jeszcze jedna obroża[/COLOR] [COLOR=magenta] PROSZĘ O POTWIERDZENIE ODBIORU PRZESYŁKI![/COLOR][/B][/QUOTE] Tak jest:)Damy:) Quote
Agucha Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='ocelot']Tak jest:)Damy:)[/QUOTE] Niech ktoś sprawdzi zawartość przy kurierze, proszę. Podałam nr do p. Prezes w sprawie odbioru paczki. Quote
Agucha Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Nie potrafię się dodzwonić pod żaden ze wskazanych nr... Dzisiaj dojadą: 4 budy [FONT=Arial][FONT=arial black][COLOR=#ff0000]1x[/COLOR] buda M ocieplona [COLOR=#ff0000]2x[/COLOR] buda L ocieplona [COLOR=#ff0000]1x[/COLOR] buda XL ocieplona[/FONT][/FONT] oraz wspomniane wyżej: [B][COLOR=blue]- 120kg karmy - Farmina Fan Dog Adult - 1,5kg - BREKKIES Cat Junior - 1,5kg - BREKKIES Cat Rolls Foie - OBROŻA DLA PSA W ŁAPKI rozm. M (YL-2334) - jeszcze jedna obroża[/COLOR][/B] Mam nadzieję, że odbierze to ktoś kompetentny... W razie co, [B]proszę o kontakt pod nr[/B][COLOR=red][B] 500-596-485[/B][/COLOR] Quote
TEnTRZEZWY Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Pomogę z przyjemnością, szkoda, ze teraz dopiero ten skurwiel jest tak opisany, przecież wszyscy wiedzieli Quote
KatiKorej Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 bazarek na Misię i Kaję - sunie wyciągnięte kiedyś z tomaszowskiego schroniska [url]http://www.dogomania.pl/threads/210486-Ubrania-dla-nastolatek-podstaw%C3%B3wka-gimnazjum.-Starsze-ciotki-S-M-te%C5%BC-si%C4%99-wcisn%C4%85?p=17177778#post17177778[/url] Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Agucha']Nie potrafię się dodzwonić pod żaden ze wskazanych nr... Dzisiaj dojadą: 4 budy [FONT=Arial][FONT=arial black][COLOR=#ff0000]1x[/COLOR] buda M ocieplona [COLOR=#ff0000]2x[/COLOR] buda L ocieplona [COLOR=#ff0000]1x[/COLOR] buda XL ocieplona[/FONT][/FONT] oraz wspomniane wyżej: [B][COLOR=blue]- 120kg karmy - Farmina Fan Dog Adult - 1,5kg - BREKKIES Cat Junior - 1,5kg - BREKKIES Cat Rolls Foie - OBROŻA DLA PSA W ŁAPKI rozm. M (YL-2334) - jeszcze jedna obroża[/COLOR][/B] Mam nadzieję, że odbierze to ktoś kompetentny... W razie co, [B]proszę o kontakt pod nr[/B][COLOR=red][B] 500-596-485[/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR=red][B][COLOR=black]czy już coś wiadomo? Nadal nie potrafię się dodzwonić... [/COLOR] Jeżeli były dołączone faktury[COLOR=black]... a wszystko wskazuje na to, że tak... [/COLOR]BARDZO PROSZĘ PRZESŁAĆ JE DO MNIE. DZIĘKUJĘ! [/B][/COLOR] Quote
KatiKorej Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Agucha'][COLOR=red][B][COLOR=black]czy już coś wiadomo? Nadal nie potrafię się dodzwonić... [/COLOR] Jeżeli były dołączone faktury[COLOR=black]... a wszystko wskazuje na to, że tak... [/COLOR]BARDZO PROSZĘ PRZESŁAĆ JE DO MNIE. DZIĘKUJĘ! [/B][/COLOR][/QUOTE] jutro będziemy w schronisku, to się dowiemy dokładnie Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='KatiKorej']jutro będziemy w schronisku, to się dowiemy dokładnie[/QUOTE] Dzięki :) W biurze nikt nie odbiera. P. Prezes miała wyłączony telefon jak dzwonilam, żeby uprzedzić o przesyłce i poprosić o przesłanie faktury. Nie będę jej głowy zawracała przez weekend. Jednak bardzo mi zależy na tej informacji, bo muszę się rozliczyć z darczyńcami... Quote
KatiKorej Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [B] [/B] [INDENT] nowe nabytki schroniska Śliczne kociaki z mamusią [IMG]http://th.interia.pl/50,g2a3413fb4353430/i1168465.jpg[/IMG] Kevin niedługo Pucek chudzielec trzymany w stodole [IMG]http://th.interia.pl/50,g2a3413fb4353430/i1168468.jpg[/IMG] Łysiejący Misio [IMG]http://th.interia.pl/50,g2a3413fb4353430/i1168466.jpg[/IMG] [IMG]http://th.interia.pl/50,g2a3413fb4353430/i1168467.jpg[/IMG] Ten *****, który śmiał nazywać się jego właścicielem, oddawał go do schroniska, kopiąc go przed bramą, wg. świadków kopał go w drodze do schronu. Pies łysieje z traumy przeżytej od tego **** i prawdopodobnie strachu przed schroniskiem. [/INDENT] Quote
KatiKorej Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='Agucha']Dzięki :) W biurze nikt nie odbiera. P. Prezes miała wyłączony telefon jak dzwonilam, żeby uprzedzić o przesyłce i poprosić o przesłanie faktury. Nie będę jej głowy zawracała przez weekend. Jednak bardzo mi zależy na tej informacji, bo muszę się rozliczyć z darczyńcami...[/QUOTE] nmzc ;] P. Prezes ostatnio ciężko złapać. Quote
sylwija Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 jak można psy do takiego stanu doprowadzić :( powinni kolegium dowalić i jednemu, i drugiemu właścicielowi.. Quote
Agucha Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='KatiKorej']nmzc ;] P. Prezes ostatnio ciężko złapać.[/QUOTE] Tylko koniecznie sprawdźcie czy wszystko to co wymieniłam jest i najlepiej -[COLOR=red][B] zróbcie zdjęcia![/B][/COLOR] ;) Quote
ocelot Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Katikorej myśle, ze tym dwóm psiaczkom trzeba założyć watek, a może serce komus skruszeje? Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='KatiKorej']jutro będziemy w schronisku, to się dowiemy dokładnie[/QUOTE] I jak sytuacja? Quote
KatiKorej Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']Tylko koniecznie sprawdźcie czy wszystko to co wymieniłam jest i najlepiej -[COLOR=red][B] zróbcie zdjęcia![/B][/COLOR] ;)[/QUOTE] Wszystko dotarło, dziękujemy bardzo :lol: Zdjęć nie ma, bo cały czas pada, ale jak się wypogodzi, to obcykamy budy;] Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='KatiKorej']Wszystko dotarło, dziękujemy bardzo :lol: Zdjęć nie ma, bo cały czas pada, ale jak się wypogodzi, to obcykamy budy;][/QUOTE] Dzięki za info. Co z fakturami? Budy, budami, ale tam też i inne rzeczy są które trzeba obfocić ;) Quote
KatiKorej Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='ocelot']Katikorej myśle, ze tym dwóm psiaczkom trzeba założyć watek, a może serce komus skruszeje?[/QUOTE] tu wątek Kevina i Łysiejącego Misia [url]http://www.dogomania.pl/threads/208095-Psy-quot-z-worka-quot-Kevin-ze-stodo%C5%82y-%C5%82ysiej%C4%85cy-Misio-bezpieczne-w-tomaszowskim-schronisku[/url] Quote
KatiKorej Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']Dzięki za info. Co z fakturami? Budy, budami, ale tam też i inne rzeczy są które trzeba obfocić ;)[/QUOTE] Nie wiem jak z fakturami, jutro albo we wtorek będę, to dam znać. Karmy focić nie będę ;] a obróżki to w praniu wyjdą na zdjęciach ze spacerów:lol: Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='KatiKorej']Nie wiem jak z fakturami, jutro albo we wtorek będę, to dam znać. [B]Karmy focić nie będę[/B] ;] a obróżki to w praniu wyjdą na zdjęciach ze spacerów:lol:[/QUOTE] Hmmm, a czy to jakiś problem Zrobić zdjęcie wszystkim workom karmy (psiej i kociej) + tym obróżkom - czystym? Chcę konkretnie te ode mnie... ale na spacerach to raczej trudno będzie odgadnąć, które to... Zależy mi na pokazaniu całego MOJEGO zamówienia darczyńcom, którzy przekazali na to swoje pieniądze... Quote
KatiKorej Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Agucha']Hmmm, a czy to jakiś problem Zrobić zdjęcie wszystkim workom karmy (psiej i kociej) + tym obróżkom - czystym? Chcę konkretnie te ode mnie... ale na spacerach to raczej trudno będzie odgadnąć, które to... Zależy mi na pokazaniu całego MOJEGO zamówienia darczyńcom, którzy przekazali na to swoje pieniądze...[/QUOTE] Dla mnie to żaden problem, ale karma zaraz po odebraniu paczki została przesypana do pojemnika, bo u nas były szczury i wszystko raz dwa jest zabezpieczane i chowane. Obróżki też wiszą już na swoim miejscu. Mnie nie było przy odebraniu paczki, więc nie mogłam im robić zdjęcia. Quote
Agucha Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='KatiKorej']Dla mnie to żaden problem, ale karma zaraz po odebraniu paczki została przesypana do pojemnika, bo u nas były szczury i wszystko raz dwa jest zabezpieczane i chowane. Obróżki też wiszą już na swoim miejscu. Mnie nie było przy odebraniu paczki, więc nie mogłam im robić zdjęcia.[/QUOTE] Zajebiaszczo... a prosiłam o dopilnowanie tego... [B][COLOR=red]Proszę[COLOR=black] kompetentną osobę[/COLOR] o potwierdzenie odbioru wszystkiego na poniższych bazarkach:[/COLOR][/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/208240-KONIEC-B%C4%85d%C5%BA-pomocny-na-nowe-budy-psom-z-Tomaszowa-Maz-22.05-05.06-22-00[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/208209-Ksi%C4%99garnia-i-CO%C5%9A-na-schronisko-w-Tomaszowie-Mazowieckim-22.05-04.05-godz.-22-00[/url] Quote
Recommended Posts