Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ZUZANNA11']W lubochenskim gimnazjum organizowana była zbiórka karmy i jedzenia dla schroniska. Jest trochę karmy, makaronu, jakies obroże. Chcielibysmy jutro zawieźć te rzeczy. Czy jak przyjedziemy po 11 bedzie ktos, kto odbierze od nas dary?[/QUOTE]

Chciałam bardzo przeprosić. Rzeczy miały byc zawiezione do schroniska we wtorek. Jednak plany sie pozmieniały. Najprawdopodobniej wybierzemy sie w poniedziałek, a jak nie to w gre wchodzi druga połowa lipca. Ale dary przywieziemy, nie martwicie sie. :)

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u Was w schronisku:

Jest dużo lepiej
- psy są spokojniejsze, nie boją się ludzi, mają wody pod dostatkiem
- jest czyściej, spokojniej
- Pani prezes reprezentuje zupełnie inny poziom nic Pan kierownik były..

Mocno trzymam kciuki, widać efekty Waszej pracy, widać efekty pomocy
Psiaki mają normalne warunki - bytowe, ale też jakby psychicznie, emocjonalnie - są w lepszej kondycji..

Powodzenia :)

Posted

[B]Dziś lub jutro powinien przyjechać do schroniska kurier z:
[COLOR=blue]
- 120kg karmy - Farmina Fan Dog Adult
- 1,5kg - BREKKIES Cat Junior
- 1,5kg - BREKKIES Cat Rolls Foie
- OBROŻA DLA PSA W ŁAPKI rozm. M (YL-2334)
- jakaś jeszcze jedna obroża[/COLOR]
[COLOR=magenta]
PROSZĘ O POTWIERDZENIE ODBIORU PRZESYŁKI![/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agucha'][B]Dziś lub jutro powinien przyjechać do schroniska kurier z:
[COLOR=blue]
- 120kg karmy - Farmina Fan Dog Adult
- jakaś jeszcze jedna obroża[/COLOR]
[COLOR=magenta]
PROSZĘ O POTWIERDZENIE ODBIORU PRZESYŁKI![/COLOR][/B][/QUOTE]
Tak jest:)Damy:)

Posted

Nie potrafię się dodzwonić pod żaden ze wskazanych nr...

Dzisiaj dojadą:

4 budy
[FONT=Arial][FONT=arial black][COLOR=#ff0000]1x[/COLOR] buda M ocieplona
[COLOR=#ff0000]2x[/COLOR] buda L ocieplona
[COLOR=#ff0000]1x[/COLOR] buda XL ocieplona[/FONT][/FONT]

oraz wspomniane wyżej:
[B][COLOR=blue]- 120kg karmy - Farmina Fan Dog Adult
- jeszcze jedna obroża[/COLOR][/B]

Mam nadzieję, że odbierze to ktoś kompetentny...

W razie co, [B]proszę o kontakt pod nr[/B][COLOR=red][B] 500-596-485[/B][/COLOR]

Posted

bazarek na Misię i Kaję - sunie wyciągnięte kiedyś z tomaszowskiego schroniska

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210486-Ubrania-dla-nastolatek-podstaw%C3%B3wka-gimnazjum.-Starsze-ciotki-S-M-te%C5%BC-si%C4%99-wcisn%C4%85?p=17177778#post17177778[/url]

Posted

[quote name='Agucha']Nie potrafię się dodzwonić pod żaden ze wskazanych nr...

Dzisiaj dojadą:

4 budy
[FONT=Arial][FONT=arial black][COLOR=#ff0000]1x[/COLOR] buda M ocieplona
[COLOR=#ff0000]2x[/COLOR] buda L ocieplona
[COLOR=#ff0000]1x[/COLOR] buda XL ocieplona[/FONT][/FONT]

oraz wspomniane wyżej:
[B][COLOR=blue]- 120kg karmy - Farmina Fan Dog Adult
- jeszcze jedna obroża[/COLOR][/B]

Mam nadzieję, że odbierze to ktoś kompetentny...

W razie co, [B]proszę o kontakt pod nr[/B][COLOR=red][B] 500-596-485[/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=red][B][COLOR=black]czy już coś wiadomo?
Nadal nie potrafię się dodzwonić...
[/COLOR]
Jeżeli były dołączone faktury[COLOR=black]... a wszystko wskazuje na to, że tak... [/COLOR]BARDZO PROSZĘ PRZESŁAĆ JE DO MNIE. DZIĘKUJĘ!
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Agucha'][COLOR=red][B][COLOR=black]czy już coś wiadomo?
Nadal nie potrafię się dodzwonić...
[/COLOR]
Jeżeli były dołączone faktury[COLOR=black]... a wszystko wskazuje na to, że tak... [/COLOR]BARDZO PROSZĘ PRZESŁAĆ JE DO MNIE. DZIĘKUJĘ!
[/B][/COLOR][/QUOTE]

jutro będziemy w schronisku, to się dowiemy dokładnie

Posted

[quote name='KatiKorej']jutro będziemy w schronisku, to się dowiemy dokładnie[/QUOTE]
Dzięki :)

W biurze nikt nie odbiera.
P. Prezes miała wyłączony telefon jak dzwonilam, żeby uprzedzić o przesyłce i poprosić o przesłanie faktury.
Nie będę jej głowy zawracała przez weekend.

Jednak bardzo mi zależy na tej informacji, bo muszę się rozliczyć z darczyńcami...

Posted

[B] [/B]

[INDENT] nowe nabytki schroniska

Śliczne kociaki z mamusią
[IMG]http://th.interia.pl/50,g2a3413fb4353430/i1168465.jpg[/IMG]

Kevin niedługo Pucek
chudzielec trzymany w stodole
[IMG]http://th.interia.pl/50,g2a3413fb4353430/i1168468.jpg[/IMG]

Łysiejący Misio
[IMG]http://th.interia.pl/50,g2a3413fb4353430/i1168466.jpg[/IMG]
[IMG]http://th.interia.pl/50,g2a3413fb4353430/i1168467.jpg[/IMG]

Ten *****, który śmiał nazywać się jego właścicielem, oddawał go do schroniska, kopiąc go przed bramą, wg. świadków kopał go w drodze do schronu. Pies łysieje z traumy przeżytej od tego **** i prawdopodobnie strachu przed schroniskiem. [/INDENT]

Posted

[quote name='Agucha']Dzięki :)

W biurze nikt nie odbiera.
P. Prezes miała wyłączony telefon jak dzwonilam, żeby uprzedzić o przesyłce i poprosić o przesłanie faktury.
Nie będę jej głowy zawracała przez weekend.

Jednak bardzo mi zależy na tej informacji, bo muszę się rozliczyć z darczyńcami...[/QUOTE]

nmzc ;]
P. Prezes ostatnio ciężko złapać.

Posted

[quote name='KatiKorej']nmzc ;]
P. Prezes ostatnio ciężko złapać.[/QUOTE]
Tylko koniecznie sprawdźcie czy wszystko to co wymieniłam jest i najlepiej -[COLOR=red][B] zróbcie zdjęcia![/B][/COLOR] ;)

Posted

[quote name='Agucha']Tylko koniecznie sprawdźcie czy wszystko to co wymieniłam jest i najlepiej -[COLOR=red][B] zróbcie zdjęcia![/B][/COLOR] ;)[/QUOTE]

Wszystko dotarło, dziękujemy bardzo :lol:
Zdjęć nie ma, bo cały czas pada, ale jak się wypogodzi, to obcykamy budy;]

Posted

[quote name='KatiKorej']Wszystko dotarło, dziękujemy bardzo :lol:
Zdjęć nie ma, bo cały czas pada, ale jak się wypogodzi, to obcykamy budy;][/QUOTE]
Dzięki za info.

Co z fakturami?

Budy, budami, ale tam też i inne rzeczy są które trzeba obfocić ;)

Posted

[quote name='ocelot']Katikorej myśle, ze tym dwóm psiaczkom trzeba założyć watek, a może serce komus skruszeje?[/QUOTE]

tu wątek Kevina i Łysiejącego Misia
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208095-Psy-quot-z-worka-quot-Kevin-ze-stodo%C5%82y-%C5%82ysiej%C4%85cy-Misio-bezpieczne-w-tomaszowskim-schronisku[/url]

Posted

[quote name='Agucha']Dzięki za info.

Co z fakturami?

Budy, budami, ale tam też i inne rzeczy są które trzeba obfocić ;)[/QUOTE]

Nie wiem jak z fakturami, jutro albo we wtorek będę, to dam znać.
Karmy focić nie będę ;] a obróżki to w praniu wyjdą na zdjęciach ze spacerów:lol:

Posted

[quote name='KatiKorej']Nie wiem jak z fakturami, jutro albo we wtorek będę, to dam znać.
[B]Karmy focić nie będę[/B] ;] a obróżki to w praniu wyjdą na zdjęciach ze spacerów:lol:[/QUOTE]
Hmmm, a czy to jakiś problem Zrobić zdjęcie wszystkim workom karmy (psiej i kociej) + tym obróżkom - czystym?
Chcę konkretnie te ode mnie... ale na spacerach to raczej trudno będzie odgadnąć, które to...

Zależy mi na pokazaniu całego MOJEGO zamówienia darczyńcom, którzy przekazali na to swoje pieniądze...

Posted

[quote name='Agucha']Hmmm, a czy to jakiś problem Zrobić zdjęcie wszystkim workom karmy (psiej i kociej) + tym obróżkom - czystym?
Chcę konkretnie te ode mnie... ale na spacerach to raczej trudno będzie odgadnąć, które to...

Zależy mi na pokazaniu całego MOJEGO zamówienia darczyńcom, którzy przekazali na to swoje pieniądze...[/QUOTE]

Dla mnie to żaden problem, ale karma zaraz po odebraniu paczki została przesypana do pojemnika, bo u nas były szczury i wszystko raz dwa jest zabezpieczane i chowane. Obróżki też wiszą już na swoim miejscu. Mnie nie było przy odebraniu paczki, więc nie mogłam im robić zdjęcia.

Posted

[quote name='KatiKorej']Dla mnie to żaden problem, ale karma zaraz po odebraniu paczki została przesypana do pojemnika, bo u nas były szczury i wszystko raz dwa jest zabezpieczane i chowane. Obróżki też wiszą już na swoim miejscu. Mnie nie było przy odebraniu paczki, więc nie mogłam im robić zdjęcia.[/QUOTE]
Zajebiaszczo... a prosiłam o dopilnowanie tego...

[B][COLOR=red]Proszę[COLOR=black] kompetentną osobę[/COLOR] o potwierdzenie odbioru wszystkiego na poniższych bazarkach:[/COLOR][/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/208240-KONIEC-B%C4%85d%C5%BA-pomocny-na-nowe-budy-psom-z-Tomaszowa-Maz-22.05-05.06-22-00[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/208209-Ksi%C4%99garnia-i-CO%C5%9A-na-schronisko-w-Tomaszowie-Mazowieckim-22.05-04.05-godz.-22-00[/url]