Iweta Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wczoraj zawiozłam Lusie z powrotem do Sosnowca, skąd dziś pojechała do swojego nowego domu do Poznania :bye: Bardzo ciężko było mi rozstac sie z Lusia, bo to jest wyjątkowa koteczka. W tej chwili jest juz w swoim nowym domku a jej nowa mama juz się w niej zakochała :buzi:, życzę Lusi, żeby już nigdy nie spotkało ja nic złego i zeby jej nowi opiekunowie zwsze ją mocno kochali :iloveyou: Jedyne co nas martwi to to, że Lusia wyjechała a dług w lecznicy pozostał :shake: , jesli ktos chciałby i mógł nam pomóc w spłacie długu to będziemy bardzo wdzięczni... Lusia w drodze do Sosnowca Lusia wczoraj w jednodniowym DT :) Quote
henikar Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Pani Iwonko bardzo, bardzo dziekuję za informację. Próbowałam się z Panią skontaktowac, ale nie udało mi się. Ponadto dopiero dzisiaj po dłuższej przerwie udało mi się dorwac do komputera (byłam poza domem i internetem i w dodatku jeszcze bez telefonu, bo mi sie popsuł). Ledwo przyjechalam i nadrabiam zaległości. Niezmiernie cieszę się, że Lusia ma domek. Czyli nic sie nie zmieniło i mała pojechała do Poznania. Super. Pani Iwonko wiem, że operacja była kosztowna. Z tego co wiem jakieś kwotki wpłaciły moje dwie koleżanki (co do jednej jestem pewna, a w drugim przypadku dopytam). Ja też troche wpłaciłam, ale oczywiście co miesiąc obiecuję nadal wplacac, tym bardziej, że mogę trochę odetchnąc (w tym i finansowo), bo udało się znaleźc domki dla szczeniaków i ich matki. Obiecuję nie pozostawic "Lusi z długami" i zrobię wszystko co w mojej mocy. Pozdrawiam. Quote
henikar Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Jeszcze dzisiaj postaram się znowu coś dorzucić dla Lusi. Bardzo proszę jeżeli ktoś może wspomóc chociaż malutką kwotą jej operację, będziemy wdzięczni. Jest to Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami "Nadzieja na dom" w Sosnowcu. Dziękuję. Quote
Iweta Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 henikar napisał(a):Jeszcze dzisiaj postaram się znowu coś dorzucić dla Lusi. Bardzo proszę jeżeli ktoś może wspomóc chociaż malutką kwotą jej operację, będziemy wdzięczni. Jest to Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami "Nadzieja na dom" w Sosnowcu. Dziękuję. Najnowszy news :oops2: Pani Henryko informacje o Lusi, uzyska Pani telefonicznie Quote
Szalony Kot Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Wydałaś niewysterylizowaną kotkę do domu stałego? :/ Quote
Iweta Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Szalony Kot napisał(a):Wydałaś niewysterylizowaną kotkę do domu stałego? :/ P.Henryko informacje nt. Lusi tylko telefonicznie Quote
Szalony Kot Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 To nie o to chodzi. Choci o to, że żadna organizacja prozwierzęca nie powinna wydawać kotki bez sterylki nigdzie. Tyle operacji i ani razu nie miała robionego usg? Quote
Iweta Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Szalony Kot napisał(a):To nie o to chodzi. Choci o to, że żadna organizacja prozwierzęca nie powinna wydawać kotki bez sterylki nigdzie. Tyle operacji i ani razu nie miała robionego usg? Nie mam zamiary wdawać sie z Toba w dyskusje,jestem na dogomani gościnnie bo to nie "moje" forum. Co miałam zrobić i jakie były ustalenia to juz wyłącznie moja/nasza sprawa. Napisałam ta informacje dla p.Henryki i na tym koniec, a teraz po prostu ją kasuje bo mi sie nie chce wdawac w niepotrzebne dyskusje. P. Henryko jesli bedzie Pani chciała uzyskac jakieś informacje prosze do mnie zadzwonić. Quote
henikar Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Pani Iwonko skontaktuję się telefonicznie. Pewne informacje już zasięgnęłam od Pani Ewy, dlatego jestem spokojna. Quote
Szalony Kot Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ja też jestem na dogomanii gościnnie. Po prostu nie mieści mi się w głowie, jak ktokolwiek, kto pomaga zwierzętom, może przekazać dalej kota bez sterylki. Quote
Recommended Posts