Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='as_ko']To super :) Gdzie? Napiszcie więcej.[/QUOTE]
Pojedzie w okolice Kazunia, pod Warszawą. Dom już po sprawdzeniu- wszystko gra:)
Państwo już mieli sunię "bardzo podobną z mordki do Śnieżki", która odeszła niedawno na jakieś powikłania po chorobie odkleszczowej:(
Niunia będzie miała duże podwórko, solidnie ogrodzone, wielką ocieploną budę albo wielki wiklinowy koszyk- co będzie wolała:) I będzie jedyną Królewną Śnieżką na posesji:)
No i są dorastające dzieci- w sam raz towarzystwo dla psiej młodzieży;)

Posted

już miałam wieści od teresz , bo sunia już ok 9,00 w NOWYM DOMKU :p- wszystko ok

Nie wiem jak podziekować teresz za serce i opiekę nad Śnieżką? :calus:

Posted

Nie było łez rozstania tylko całkowita pewnosc ze to własnie ten dom. Jeszcze gdy piłam kawe w DS tak sie zakolegowała z panciem ze ledwo do mnie podeszła na pozegnanie.....Nie odprowadziła mnie do furtki, została !!!.Zanim dotarłam do Lublina ...Sniezka bawiła sie z domownikami w chowanego i ganianki po ogrodzie.

Posted

teresz10 napisał(a):
Jeszcze gdy piłam kawe w DS tak sie zakolegowała z panciem ze ledwo do mnie podeszła na pozegnanie.....Nie odprowadziła mnie do furtki, została !!!.Zanim dotarłam do Lublina ...Sniezka bawiła sie z domownikami w chowanego i ganianki po ogrodzie.

niewdzięcznica:mad::lol:

Posted

Cudnie!
Bałam się czy teresz spodoba się nowy dom Śnieżki...
Teresz- nie wiem jak mamy Ci dziękować za wspaniałą opiekę i pomoc Śnieżce. Bez Twojej pomocy byłoby dużo trudniej tak szybko znaleźć dom malutkiej. DZIĘKUJEMY!

Posted

Ja tez miałam obawy ale szybko prysły. Mówiłam ze Sniezka lubi facetów... a to pancio szukał, taka osią przyjazni jest własnie ta para. Dokładne powielenie poprzedniego schematu...co ułatwiło całą resztę.
Zanim kawa została wypita oni juz w ogrodku siedzieli i pan karmił smaczkami.

Potem pokazałam jak Sniezka jest przytulasna co osmieliło nową Pancie Sniezki dokładnie tak jak mnie osmieliło zachowanie pewnej pracownicy w hoteliku (gdzie była Snieżka) ktora przytulała Sniezke za szyję drugiego dnia całując ja na pozegnanie w nosek..

A po południu dostałam wiesci ze Sniezka bawi sie w ogrodku z domownikami - Sniezka to wciąż szczeniak...w koncu szczesliwy.
Dostałam tez info ze bedzie karmiona rano suchym, a po południu gotowanym...