as_ko Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='mc_mother']Stokrotka pojedzie do domku:)[/QUOTE] To super :) Gdzie? Napiszcie więcej. Quote
mc_mother Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='as_ko']To super :) Gdzie? Napiszcie więcej.[/QUOTE] Pojedzie w okolice Kazunia, pod Warszawą. Dom już po sprawdzeniu- wszystko gra:) Państwo już mieli sunię "bardzo podobną z mordki do Śnieżki", która odeszła niedawno na jakieś powikłania po chorobie odkleszczowej:( Niunia będzie miała duże podwórko, solidnie ogrodzone, wielką ocieploną budę albo wielki wiklinowy koszyk- co będzie wolała:) I będzie jedyną Królewną Śnieżką na posesji:) No i są dorastające dzieci- w sam raz towarzystwo dla psiej młodzieży;) Quote
as_ko Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Same dobre wiadomości :) kolejnej nowodworzance się udało :D Quote
akrim Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 już miałam wieści od teresz , bo sunia już ok 9,00 w NOWYM DOMKU :p- wszystko ok Nie wiem jak podziekować teresz za serce i opiekę nad Śnieżką? :calus: Quote
teresz10 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Nie było łez rozstania tylko całkowita pewnosc ze to własnie ten dom. Jeszcze gdy piłam kawe w DS tak sie zakolegowała z panciem ze ledwo do mnie podeszła na pozegnanie.....Nie odprowadziła mnie do furtki, została !!!.Zanim dotarłam do Lublina ...Sniezka bawiła sie z domownikami w chowanego i ganianki po ogrodzie. Quote
akrim Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 teresz10 napisał(a): Jeszcze gdy piłam kawe w DS tak sie zakolegowała z panciem ze ledwo do mnie podeszła na pozegnanie.....Nie odprowadziła mnie do furtki, została !!!.Zanim dotarłam do Lublina ...Sniezka bawiła sie z domownikami w chowanego i ganianki po ogrodzie. niewdzięcznica:mad::lol: Quote
MaDi Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Wspaniale,że zaakceptowała tak szybko domowników. Quote
mc_mother Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cudnie! Bałam się czy teresz spodoba się nowy dom Śnieżki... Teresz- nie wiem jak mamy Ci dziękować za wspaniałą opiekę i pomoc Śnieżce. Bez Twojej pomocy byłoby dużo trudniej tak szybko znaleźć dom malutkiej. DZIĘKUJEMY! Quote
teresz10 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ja tez miałam obawy ale szybko prysły. Mówiłam ze Sniezka lubi facetów... a to pancio szukał, taka osią przyjazni jest własnie ta para. Dokładne powielenie poprzedniego schematu...co ułatwiło całą resztę. Zanim kawa została wypita oni juz w ogrodku siedzieli i pan karmił smaczkami. Potem pokazałam jak Sniezka jest przytulasna co osmieliło nową Pancie Sniezki dokładnie tak jak mnie osmieliło zachowanie pewnej pracownicy w hoteliku (gdzie była Snieżka) ktora przytulała Sniezke za szyję drugiego dnia całując ja na pozegnanie w nosek.. A po południu dostałam wiesci ze Sniezka bawi sie w ogrodku z domownikami - Sniezka to wciąż szczeniak...w koncu szczesliwy. Dostałam tez info ze bedzie karmiona rano suchym, a po południu gotowanym... Quote
Recommended Posts