Cienka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='lourdnes']A to jeszcze pamiętam ,że tak miałaś z okresu jak mieszkałyśmy razem ale to było daaaaaaawno temu.Szok:crazyeye: :-o,ze nadal tak masz.Koniecznie ostrzegaj jak coś zobaczysz i nie popadaj w doła tylko sie ciesz ,ze widzisz do przodu cokolwiek to nie jest .Uszyska do góry.Uczyń z tego swoją zaletę a nie wadę jak kiedyś robiłaś.Niech ten dar Ci służy a Ty nas ostrzegaj[/QUOTE] [FONT=Tahoma]Mam, a kto przewidział, ze Bubuś wykosi w Gdańsku konkurencje no przecież Mła. Nikt nie wierzył w Bubusia chyba nawet zielona nie wierzyła, że może wygrać a tu taki zonk:cool3:. [/FONT] [FONT=Tahoma]A tak na poważnie to ani wada ani zaleta (czasem trochę przeszkadza, bo chodzę nerwowa bo nie zawsze wiem co sie stanie ale wiem, że się stanie jak z tym naszym autem). Co niektórzy tylko mogą pomyśleć, że mam nie równo pod sufitem i bredzę. [/FONT] Quote
lourdnes Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Cienka'][FONT=Tahoma]Mam, a kto przewidział, ze Bubuś wykosi w Gdańsku konkurencje no przecież Mła. Nikt nie wierzył w Bubusia chyba nawet zielona nie wierzyła, że może wygrać a tu taki zonk:cool3:. [/FONT] [FONT=Tahoma]A tak na poważnie to ani wada ani zaleta (czasem trochę przeszkadza, bo chodzę nerwowa bo nie zawsze wiem co sie stanie ale wiem, że się stanie jak z tym naszym autem). Co niektórzy tylko mogą pomyśleć, że mam nie równo pod sufitem i bredzę. [/FONT][/QUOTE] Jak tak nigdy nie mówiłam - to Drasek nie wierzył :eviltong:A z Bubim pamiętam jeszcze przed wystawą mówiłaś :)Dawaj cynka jak ja Ci się przyśnię :) Quote
Asiaczek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='lourdnes']A to jeszcze pamiętam ,że tak miałaś z okresu jak mieszkałyśmy razem ale to było daaaaaaawno temu.Szok:crazyeye: :-o,ze nadal tak masz.Koniecznie ostrzegaj jak coś zobaczysz i nie popadaj w doła tylko sie ciesz ,ze widzisz do przodu cokolwiek to nie jest .Uszyska do góry.Uczyń z tego swoją zaletę a nie wadę jak kiedyś robiłaś.Niech ten dar Ci służy a Ty nas ostrzegaj[/QUOTE] Dobrze prawisz:) Cienka, traktuuj tę swoja przypadłość jako zaletę, a nie wadę! Pzdr. Quote
lourdnes Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Dobrze prawisz:) Cienka, traktuuj tę swoja przypadłość jako zaletę, a nie wadę! Pzdr.[/QUOTE] Cienka od zawsze prorokowała aż babcia na nią grzmiała.Nie raz były jaja :razz: ale to już Cienka musi sama poopowiadać- najlepiej na jakiejś imprezie hihi Quote
Cienka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka od zawsze prorokowała aż babcia na nią grzmiała.Nie raz były jaja :razz: ale to już Cienka musi sama poopowiadać- najlepiej na jakiejś imprezie hihi[/QUOTE] Cholera tego to ja nie pamietam:hmmmm: [FONT=Tahoma][SIZE=2]ale mnie generalnie dorośli nie lubili bo byłam głośna tylko nikt sobie trudu nie zadał by się dowiedzieć dlaczego jestem głośna. Pytanie jak mam mówić cicho skoro wtedy się nie słyszę:p?[/SIZE][/FONT] Quote
lourdnes Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Cienka']Cholera tego to ja nie pamietam:hmmmm: [FONT=Tahoma][SIZE=2]ale mnie generalnie dorośli nie lubili bo byłam głośna tylko nikt sobie trudu nie zadał by się dowiedzieć dlaczego jestem głośna. Pytanie jak mam mówić cicho skoro wtedy się nie słyszę:p?[/SIZE][/FONT][/QUOTE] Mnie tam było z Tobą dobrze.Okres z Gutkowa to najfajniejszy jaki miałyśmy i najbardziej jajcarskie psoty jakie robiłyśmy.To cud ,ze babcia nie dostała zawału ;).Gdzieś jeszcze mam kasetę z dyktafonu jak babcie z ciotka nagrywałyśmy i ten nasz słynny wywiad hahaha Quote
Cienka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Fajnie było ale jakoś z Gutkowem nie mam miłych wspomnień i sentymentów. Nawet mi się jakoś słabo nie robi czy coś. Jedyne co praktykuje to zawsze zajeżdżamy na cmentarz do dziadków bo i tak od tamtej strony wpadamy na Olsztyn. Quote
lourdnes Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Cienka']Fajnie było ale jakoś z Gutkowem nie mam miłych wspomnień i sentymentów. Nawet mi się jakoś słabo nie robi czy coś. Jedyne co praktykuje to zawsze zajeżdżamy na cmentarz do dziadków bo i tak od tamtej strony wpadamy na Olsztyn.[/QUOTE] A cmentarz tam mamy piękny- malutki i lekko pod górkę i jak świecą tak kolorowo znicze to jest cudnie i tak magicznie.Wracajac do Gutkowa to przypomnij sobie tam wakacje- zawsze było fajnie :) Quote
lourdnes Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 A na podsumowanie dnia Maniuś z Manią uchylają rąbka tajemnicy co też dziś robili od rana aż do tej pory ;) [URL=http://img191.imageshack.us/i/1009510.jpg/][IMG]http://img191.imageshack.us/img191/7254/1009510.jpg[/IMG][/URL] Tym optymistycznym akcentem kończymy ten dzisiejszy Boży dzionek i wszystkim ładnie życzymy baskowych snów :evil_lol: Quote
Buszki Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 A cóż to za kłaczka Mania ma przy nosku?Czyżby jakaś podusia żywot swój zakończyła? Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Buszki']A cóż to za kłaczka Mania ma przy nosku?Czyżby jakaś podusia żywot swój zakończyła?[/QUOTE] To taka biała preparowana kostka :)Z takich śmiesznych plecionek -nie moge oduczyć szkodników ,że swoje skarby mają znosić do swoich posłanek ;) Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Tu właśnie Mania ukradła tą kostkę Maniowi i szczęśliwa pomyka do łóżka poprzez posłanko,zeby rozpęd był większy. A Maniuś jeszcze chwilę dochodzi do siebie po tej zbrodni ;) [URL=http://img225.imageshack.us/i/1009606.jpg/][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/6780/1009606.jpg[/IMG][/URL] Quote
Buszki Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Teraz widać,że to kostka.Wcześniej jak kłaczek wyglądała ;). Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Buszki']Teraz widać,że to kostka.Wcześniej jak kłaczek wyglądała ;).[/QUOTE] Bo z jednej strony już się trochę sfatygowała ale jeszcze się trzyma- niektóre zabawki nie przeżyły próby czasu ;) Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Czy wasze baski miewają koszmary ? Moje czasem ruszają łapkami we śnie jakby gdzieś biegły ale raczej na wesoło .Dziś za to Maniuś piszczał przez sen aż go obudziłam.Biedny z położonymi uszami i z wylękniałym wzrokiem rozglądał się po pokoju.Ciekawe co tym szkodnikom się śni.Jedyne czego się u nas bał to odkurzacza, który już nie robi na nim wrażenia- może jakiś murzyn z dzidą i psią konkurencją wygrzebany z podświadomości zbiorowej hehehehe.Sen Mańka pozostaje zagadką ale napewno należy go zaliczyć do kategorii koszmar :eviltong: Quote
Cienka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pina jak była mała to też miała koszmary teraz chyba nie ma, bo nie płacze przez sen Quote
Buszki Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Buszi kiedyś tak warczała przez sen,że aż się obudziła :evil_lol:.A Szepsi wczoraj w nocy piszczała,podrygiwała i łapkami przebierała,aż cała kołdra podskakiwała. Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Czyli nie jestem odosobniona w tym przypadku :) Ale ciekawi mnie co też się może śnić naszym szkodnikom, ze mają takie silne emocje :) Quote
Cienka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [FONT=Tahoma]Ja to nawet jak nie śpią zastanawiam sie o czym myśli Jogi taki ma czasem nieprzenikniony wzrok. U Piny czegoś takiego (takiego zamyślenia, zafrasowania) nie zauważyłam[/FONT] Quote
gosiaja Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 każdy pies tak ma ja zawsze kładę rękę na psa żeby czuł się bezpieczny i po chwili się uspokaja Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Też głaszczę i mówię do nich .Ciuszki doszły :)Najpierw szkodniki nie chciały dać się ubrać a potem szalały :) Jutro polatają u Zielonej i narobię fotek .Tu przymiarka w domu ;) Dziękujemy za ubranka i ekspresową wysyłkę :lol: [URL=http://img121.imageshack.us/i/1009735d.jpg/][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/383/1009735d.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img33.imageshack.us/i/1009737c.jpg/][IMG]http://img33.imageshack.us/img33/8318/1009737c.jpg[/IMG][/URL] Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Muszę pilnie nadmienić ,że są to gosiajowe ciuszki i Mania z Maniusiem polecają :) [url]http://www.abamax.pl[/url] Quote
Cienka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 fajowo wyglądają ciekawe co powie zielona na poubierane baski :evil_lol: Quote
lourdnes Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Cienka']fajowo wyglądają ciekawe co powie zielona na poubierane baski :evil_lol:[/QUOTE] Mówi ,że u niej nie zakładać ,bo rodzeństwo zdejmie , będą tarmosić te ubranka :-(.Będę musiała pilnować ale nie poleca ,bo piranie niszczą wszystko ;).Niom zobaczymy jak powieje grozą to zdejme i będą nosiły jak będą ze mna czyli i tak na codzień :P w białym Quote
zielona Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Moje dzielnie biegają "na goło"i żyją haha Przyjedzie taka lourdnes strugać damulkę. Moje zjedzą ją na dzień dobry , to piranie ... Quote
Recommended Posts