Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maleńka Mimi ze schroniska w Radomsku prosi o pomoc i dom.

Imię: Mimi
Sterylizacja: nie
Chip: tak
nr boksu:
Mimi to urokliwa psia dama. Na widok człowieka macha ogonkiem z radości.
Jest bardzo łagodna i towarzyska. Ma kudłate futerko czarno-brązowych odcieniach
z białą krawatką. Jest w typie ratlerka, waży ok. 4-5 kg. Obcięty ogonek.
Zasługuje na kochający dom, w którym znajdzie szczęście.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel.507 180 857
[email protected]

ul. Spacerowa 118
Radomsko

Posted

Jezu jaka słodycz !!!! trzeba szybko ją wyciągać, czy jest szansa na lepsze fotki do ewentualnych ogłoszeń , gdzie niunia obecnie przebywa ??

Posted

Na razie mam tylko te foty, bo w Radomsku będę dopiero w piątek na parę dni. Trzeba jej jak najszybciej. W czwartek będzie w prasie ze zdjęciem.

Posted

Super z prasą , może ktoś wypatrzy i zakocha się w niej, to czekamy może na razie z ogłoszeniami do piątku , jak już będzie po sesji zdjęciowej ?

Posted

Yuki, a może poprosić babcię Lolusia, żeby pomogła szukać domu?
Może wśród psiapsiułek kogoś znajdzie? Może sama będzie chciała drugie maleństwo?
To taki luźny pomysł, ale wart przemyślenia.

Posted

yuki napisał(a):
Poproszę :)

No tak...toż Ty tam już znajomości masz :evil_lol: a może weźmiesz ją na DT? :cool3: na zaleczenie tęsknoty za Lolusiem :eviltong:

Posted

Już poprosiłam ;) Ola robi śliczne banerki, pewni znów będę mieć problemy z wklejeniem :shake: Niuni nie mogę wziąć, bo mam sukę i średnio się razem w chacie dogadają, no i mam problem z TZ więc na razie tymczasiki mi odpadają :(
Ale ona jest maleńka młodziutka , śliczna , raz dwa domek znajdziemy królewnie !

Posted

yuki napisał(a):
Już poprosiłam ;) Ola robi śliczne banerki, pewni znów będę mieć problemy z wklejeniem :shake:

To też już wiesz gdzie poprosić o wklejenie :turn-l:
Dzisiaj w sklepie facet trzymał na rękach ratlerka w sweterku. Odezwałam się do niego, a psiak zaczął się oblizywać, więc wyciągnęłam rękę, a on wlazł na mnie, zlizał mi z twarzy makijaż i wlazł na głowę! Dosłownie!! :-o Taki był szybki i zwinny jak wąż!
A potem nie chciał wrócić do Pana :eviltong:
Mój TZ się śmieje że swój to zawsze do swego ciągnie :mad:ale do tymczasika to on jeszcze nie dorósł niestety :shake: