Marycha35 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Szlag by to Iluś, może niedziela, tak jak Izula podpowiada:) Izul Tobie pasuje niedz???? Może dodatkowy powód do świętowania zyskamy...Szorstuś!!!! Quote
Iljova Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Sprawdzę pociągi czy będę miała jak wrócić żeby nie być zbyt późno bo w poniedziałek wstaje o 3:30 Quote
majqa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Iljova']Sprawdzę pociągi czy będę miała jak wrócić żeby nie być zbyt późno bo w poniedziałek wstaje o 3:30[/QUOTE] ... czyli nie mal o takiej, o jakiej ja się czasami kładę. Bido, bido... :-( Nie chciałabym żebyś wracała późno, nie ma co kusić losu. Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Do tego Fabryczna w robocie!!!!!!!!!!!!! Dzwoniłam do Ani, ona nadal chora....Chyba nici:( Quote
tana Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Iljova']Sprawdzę pociągi czy będę miała jak wrócić żeby nie być zbyt późno bo w poniedziałek wstaje o 3:30[/QUOTE] Jejciu Iluś, to nie ma co na siłę się spotykać w tym tygodniu, tak mi się wydaje. Przekładalismy jak ja nie mogłam, to możemy przełożyć jeszcze raz ;););) Spoko luz nikt nas nie goni ;) Poza tym ja też zasmarkana jestem jeszcze więc może to lepiej. Jak sądzicie? Chaba, że [B]Iza[/B], z tymi fantami nam się sprawa rypnie? Ale myslę, że tez nie ma pośpiechu ;) I Izuś spokojnie z tymi bazarkami, jak nie dasz rady (co zrozumiałe) to ja wszystkim się zajmę. Fanciochy mi dasz przy najbliższym ;););) spotkaniu albo jakos się na randke umówimy sam na sam ;) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Dla mnie luzik:) A jak Wam randka z Izulą wyjdzie, daj proszę znać to po latary tylko wpadnę i kasiorrrka będzie:) Quote
Iljova Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Sprawdzałam jeszcze te pociągi ale jest ciężko i chyba rzeczywiście skoro Ty jesteś jeszcze chora lepiej przełożyć to na dogodniejszy termin. Bo wiadomo że jak coś dolega to byłoby to dla Ciebie męczarnią a nie przyjemnością. W czasie choroby dobrze mieć swobodę i jak ma się ochotę położyć czy spać to, to zrobić. Czego raczej nie wypadałoby zrobić jak są goście. Wyzdrowiej i wtedy będziemy ustalać termin :) Quote
majqa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No to zróbmy tak. Przekładka, a tutaj... w kwestii kasy... Maryś, nie daj Boże przekładka się powtórzy więc... pomyśl, gdzie ma Cię i kiedy Maciek dorwać z latarami, plizzz.... Anuś, Maciek wraca pi razy drzwi Twoją okolicą zatem... Jak dostaniemy fanty od Amici zadzwonię i jeśli będziesz w domu Maciek Ci je, bez towarzyskiego nagabywania, dostarczy pod same drzwi. OK? Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Izulku a może by latary zgrać z fantami, ja podjadę do Ani wtedy:) Bo głupio tak, żeby Maciek latał cały czas. Ja jestem do 19:00 na studiach:( Pewnie do tej godziny nie będzie czekał, chyba, że jutro, bo mam dziurę 2 godzinną, od 15:30 do 17:30, mogę być przy Manufie, okolice Dworca Północnego, Plac Wolności, Smugowa??? Quote
majqa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 No to uzgodnione, Ania z poślizgiem ostateczność (latary), a oby nie i wtedy jutro. :-) Dziękuję za rozmowę Marysiu. :-) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Izulku było mi bardzo miło:) I żałuję, że już po wyborach, IZULA NA PREZYDENTA:):):) Quote
majqa Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A daj spokój... chyba, że mowa o serku pleśniaku. ;-) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Hi, hi, hi, kochana:) MNIAM:):):) Quote
Marycha35 Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Aneczko i inni zapraszamy na wątek naszej bidy Misia vel Szorstka. Próbujemy go odebrać z Izą z debilnej adopcji i może się uda wreszcie!!! Wasza pomoc niezbędna, obecność, znajomi, pomysły, dobre słowo, a jak portfel da i deklaracje;) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195758-Osoby-z-Krakowa-N.-S%C4%85cza-pom%C3%B3%C5%BCcie-przy-odbiorze-MISIA-DS-pomy%C5%82ka%21%21%21/page98"]http://www.dogomania.pl/threads/1957...82ka!!!/page98[/URL] Quote
majqa Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dobry off... Przyłączam się do zaproszenia na wątek Misia. :-) Quote
Iljova Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Właśnie jadę na chwilę do domu, ale muszę jeszcze wyjść jak wrócę to zaproszę kogoś na wątek i sama też się pojawie :-) Quote
tana Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Dzieki, że to wszystko tak ładnie zgrywacie:) W razie czego to ja nie jestem umierająca więc wpadajcie kto ma ochotę w każdej chwili ;) Poza godzinami wyzysku w aptece :lol: Quote
majqa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Fruuu, na sam początek ten chodliwy wątek. ;-) Quote
Iljova Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Ja niedawno wróciłam dopiero do domu, więc przywitam się i zarazem powiem dobranoc :-) Quote
majqa Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Iljova']Ja niedawno wróciłam dopiero do domu, więc przywitam się i zarazem powiem dobranoc :-)[/QUOTE] ... zatem kolorowych snów, pełnych wypoczynku. :-) Quote
Marycha35 Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 IZULA JEST KOCHANA:):):) PAN MACIEK, MĄŻ JEJ RODZONY TEŻ;):):) Ale to już wszystkie wiemy;) Mam już tylko dwie latary, ale 45 zł za to!!! Aneczko, Słonko Ty wyzyskiwane nasze prześlę jeśli pozwolisz kasiorrrę, jak całość sprzedam. Jak trzeba na już to daj tylko znak:) Dymny najlepiej;) Ale Ilusia chrrrrrapie, jaaaaa, tu słychać;):):) Quote
Recommended Posts