Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iljova']Sprawdzę pociągi czy będę miała jak wrócić żeby nie być zbyt późno bo w poniedziałek wstaje o 3:30[/QUOTE]
... czyli nie mal o takiej, o jakiej ja się czasami kładę. Bido, bido... :-( Nie chciałabym żebyś wracała późno, nie ma co kusić losu.

Posted

[quote name='Iljova']Sprawdzę pociągi czy będę miała jak wrócić żeby nie być zbyt późno bo w poniedziałek wstaje o 3:30[/QUOTE]

Jejciu Iluś, to nie ma co na siłę się spotykać w tym tygodniu, tak mi się wydaje. Przekładalismy jak ja nie mogłam, to możemy przełożyć jeszcze raz ;););) Spoko luz nikt nas nie goni ;) Poza tym ja też zasmarkana jestem jeszcze więc może to lepiej. Jak sądzicie?

Chaba, że [B]Iza[/B], z tymi fantami nam się sprawa rypnie? Ale myslę, że tez nie ma pośpiechu ;) I Izuś spokojnie z tymi bazarkami, jak nie dasz rady (co zrozumiałe) to ja wszystkim się zajmę. Fanciochy mi dasz przy najbliższym ;););) spotkaniu albo jakos się na randke umówimy sam na sam ;)

Posted

Sprawdzałam jeszcze te pociągi ale jest ciężko i chyba rzeczywiście skoro Ty jesteś jeszcze chora lepiej przełożyć to na dogodniejszy termin. Bo wiadomo że jak coś dolega to byłoby to dla Ciebie męczarnią a nie przyjemnością. W czasie choroby dobrze mieć swobodę i jak ma się ochotę położyć czy spać to, to zrobić. Czego raczej nie wypadałoby zrobić jak są goście.
Wyzdrowiej i wtedy będziemy ustalać termin :)

Posted

No to zróbmy tak. Przekładka, a tutaj... w kwestii kasy...

Maryś, nie daj Boże przekładka się powtórzy więc... pomyśl, gdzie ma Cię i kiedy Maciek dorwać z latarami, plizzz....

Anuś, Maciek wraca pi razy drzwi Twoją okolicą zatem... Jak dostaniemy fanty od Amici zadzwonię i jeśli będziesz w domu Maciek Ci je, bez towarzyskiego nagabywania, dostarczy pod same drzwi. OK?

Posted

Izulku a może by latary zgrać z fantami, ja podjadę do Ani wtedy:) Bo głupio tak, żeby Maciek latał cały czas. Ja jestem do 19:00 na studiach:( Pewnie do tej godziny nie będzie czekał, chyba, że jutro, bo mam dziurę 2 godzinną, od 15:30 do 17:30, mogę być przy Manufie, okolice Dworca Północnego, Plac Wolności, Smugowa???

Posted

Aneczko i inni zapraszamy na wątek naszej bidy Misia vel Szorstka. Próbujemy go odebrać z Izą z debilnej adopcji i może się uda wreszcie!!! Wasza pomoc niezbędna, obecność, znajomi, pomysły, dobre słowo, a jak portfel da i deklaracje;)
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/195758-Osoby-z-Krakowa-N.-S%C4%85cza-pom%C3%B3%C5%BCcie-przy-odbiorze-MISIA-DS-pomy%C5%82ka%21%21%21/page98"]http://www.dogomania.pl/threads/1957...82ka!!!/page98[/URL]

Posted

Dzieki, że to wszystko tak ładnie zgrywacie:) W razie czego to ja nie jestem umierająca więc wpadajcie kto ma ochotę w każdej chwili ;) Poza godzinami wyzysku w aptece :lol:

Posted

[quote name='Iljova']Ja niedawno wróciłam dopiero do domu, więc przywitam się i zarazem powiem dobranoc :-)[/QUOTE]
... zatem kolorowych snów, pełnych wypoczynku. :-)

Posted

IZULA JEST KOCHANA:):):) PAN MACIEK, MĄŻ JEJ RODZONY TEŻ;):):) Ale to już wszystkie wiemy;) Mam już tylko dwie latary, ale 45 zł za to!!! Aneczko, Słonko Ty wyzyskiwane nasze prześlę jeśli pozwolisz kasiorrrę, jak całość sprzedam. Jak trzeba na już to daj tylko znak:) Dymny najlepiej;)
Ale Ilusia chrrrrrapie, jaaaaa, tu słychać;):):)