Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=blue][B][I]WITAM WAS GORĄCO W SOBOTNIE POŁUDNIE[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B][I]A PRZY OBIEDZIE NIECH NIE BĘDZIE NUDNIE ![/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue][B][I]ALE NIE ZAPOMNIJ O FUTERKACH SWOICH[/I][/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue][B][I]ŻEBY MIAŁY TAKŻE PEŁNO W MISKACH SWOICH[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[INDENT][CENTER]

[/CENTER]
[/INDENT][CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-F-yGR_IVMDY/Tdg-cvZrQOI/AAAAAAAACjE/Kx4mkD9rg7A/63320b1bf5082cb4c18de6536fef3b68%25255B1%25255D.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

Ludziki przez chwilę mnie tu nie będzie bo jestem u mamy w Kutnie ;) Fawinkiem opiekuje się Marcin więc jest w dobrych rekach :) Wracam jutro wieczorem. Pozdrawiam!!!

Posted

[quote name='tana']Ludziki przez chwilę mnie tu nie będzie bo jestem u mamy w Kutnie ;) Fawinkiem opiekuje się Marcin więc jest w dobrych rekach :) Wracam jutro wieczorem. Pozdrawiam!!![/QUOTE]

To jak wrócisz to będziesz mogła ocenić jak się faceci sprawowali ;-) zostając bez Ciebie :-)

Posted

Oooooo, mam pewność, że wzorowo:):):) Marcinie, a może do Nas zawitasz?;)
Edit:
Aniu spokojnej podróży:) Przecież w domku została jeszcze Kresia, się chłopakami zajmie;)

Posted

Już jestem!!! Słuchajcie, Marcin wyleczył Faworka! :) Już nie kaszle i znacznie lepiej oddycha! Widać chłopaki spisali się na medal ;) Ale Kresia pewnie też trzymała łapkę na pulsie.

Posted

[quote name='tana']Już jestem!!! Słuchajcie, Marcin wyleczył Faworka! :) Już nie kaszle i znacznie lepiej oddycha! Widać chłopaki spisali się na medal ;) Ale Kresia pewnie też trzymała łapkę na pulsie.[/QUOTE]
Witaj Aneczko! :loveu: No, to Marcin super się spisał :)

Posted

Z tym całowaniem to proszę nie przesadzać !!!;) Ja protestuję! Same baby tu;) No właśnie kiedy przyjeżdżacie w odwiedziny?;)