Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Rozmawiałam z Anią telefonicznie, przeszkadzałam, bo była w pracy, sorrrrrrreczki:), dowiedziałam się, że Ania nie wpadnie już więcej na Dogo i tak jak napisała wcześniej sprawę z Fawkiem uznaje za zakończoną. W takim wypadku poproszę moderatora o to, bym ja została, ponownie zdaje mi się, opiekunem wątku, gdyż do momentu kiedy Fawinka po tym łez padole bryka, rzecz oczywista kwestie związane z nim nie zostają zamknięte, a wręcz są baaardzo otwarte. Pani Agata może liczyć na pomoc wszelaką, gdyby się coś tfu tfu tfu z psem działo. Skontaktuję się z nią telefonicznie i pewnie wtedy poznam odpowiedzi na pytania, które sie pojawiły po relacji Ani.
Aniu raz jeszcze dzięki ogromne za opiekę nad Fawinkiem, chęc pomocy i podarowanie mu DT, kiedy nie mieliśmy gdzie psa zabrać. Za info, foto i czas mu poświęcony. Serducho mi się raduje i teraz, bo widać, że u Pani Agaty przytył wreszcie, dostał ślicznej sierściochy i jest radosny. Wierzę, że ustalimy telefonicznie parę kwestii związnych z budą i będzie alles klar;) Z tego co pamiętam umowa i nas do paru kwestii zobowiązuje względem nowej właścicielki Fawinka, co ma działać na jego i właścicielki korzyść. AMEN I PAX:)

Edited by Marycha35
Posted

:):):):) Udało mu się, miał szczęście do ludzi od pewnego momentu w życiu;). Napisałam do Pianki z prośbą o zmianę prowadzącego, mam nadzieję, że wkrótce już nim zostanę.

• 4 months later...
Posted

Próbowałam się skontaktować z Panią Agatą, właścicielką Fawinki. Po dłuższym czasie usłyszałam, tzn. przeczytałam, bo był to sms w odpowiedzi na moje telefony, że dostęp do info ma Ania i tak ma zostać. Anię prosiłam wielokrotnie, od dłuższego czasu, na różne sposoby o bieżące wiadomości i nie doczekałam się żadnej reakcji. Tak więc nie wiem co u Fawinki, kontakt się urwał:( Aniu może się jednak odezwiesz, co się stało, że unikasz kontaktu????? Czy stało się coś z psem????? Czy może jest pysznie i nie ma się co denerwować???

Posted

[quote name='Marycha35']Próbowałam się skontaktować z Panią Agatą, właścicielką Fawinki. Po dłuższym czasie usłyszałam, tzn. przeczytałam, bo był to sms w odpowiedzi na moje telefony, że dostęp do info ma Ania i tak ma zostać. Anię prosiłam wielokrotnie, od dłuższego czasu, na różne sposoby o bieżące wiadomości i nie doczekałam się żadnej reakcji. Tak więc nie wiem co u Fawinki, kontakt się urwał:( Aniu może się jednak odezwiesz, co się stało, że unikasz kontaktu????? Czy stało się coś z psem????? Czy może jest pysznie i nie ma się co denerwować???[/QUOTE]
Wobec tego, co piszesz na cudowną odmianę i odzew raczej bym nie liczyła. :-(
Szczególna to postawa, delikatnie mówiąc.

• 5 months later...
Posted

Niestety mimo wielu prób kontaktu z Anią nie otrzymałam info jak Fawinka się miewa... Oby piesku dobrze ci było tam gdzie jesteś, o ile jeszcze jesteś. Fawko był wiekowym smoczkiem.