sylwija Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 ad. finanse :) [quote name='"Sayrel"'] Tak czy inaczej w takim razie nadwyzka funduszy Selvy wynosi: 63,14 zl Ktora zostanie dodana do deklaracji Ylvy.[/quote] Quote
bela51 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Mam isc na wizyte przedadopcyjna dla Ilvy. Czy ktos moze mi o niej cos blizszego napisac na pw? Quote
Rumi. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 :mad: sylwija :mad: kto nam tu nie mówi że coś się dzieje? ooo ty... ah no i sylwija Ci powie o niej najwięcej Quote
sylwija Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 ja nic nie wiem o wizycie Caromina pisała coś o chętnym domku, miała mi ankietę wysłać.. Quote
bela51 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dom z ogrodem w Bytomiu. Chce jechac w najblizszych dniach. Quote
sylwija Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='sylwija'] Byliśmy z nią wczoraj u Dżafara i razem do lekarza pojechali. Do psów za to się nadaje wyjątkowo, bardzo fajnie kontakt łapie i z moimi domowymi, i właśnie z Dzafarem :) Niestety ma zapalnie skóry, więc dostała antybiotyk + leki zewnętrzne i tabletki z cynkiem - akurat trafiliśmy na lekarkę, która specjalizuje się w dermatologii .. Niestety kuleje trochę na prawą łapkę - jest podejrzenie nadwyrężenia/naderwania więzadła krzyżowego, ale badanie było utrudnione, bo Ylva strasznie się spina i jest sztywna Na środę umówiliśmy się do dr Bissennka - badanie ortopedyczne, rtg i co tam będzie trzeba..[/QUOTE] wizyta była łączona, czyli Ylva i Dżafar + leki na zapalenie skóry, w sumie zapłaciłam sporo ponad 200 pln, ale proszę to policzyć a'konto mojej deklaracji marcowej :) rozmawiałam wczoraj z Jamorem - Ylva oszczędza tę łapkę, szczególnie z rana, jakby potrzebowała się rozgrzać, i po wysiłku fizycznym.. wizyte u dr Bisennika odwołałam, najwyżej znów się umówię, ale póki co coś na stan zapalny spróbujemy podać - bo może to po jakimś urazie.. Quote
Livka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Na konto Ylvy wpłynęły pierwsze pieniążki :multi: od vanili i Livki - bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Nikus Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dostałem zaproszenie od Livki:) to się nazywa "rodzinna molesta":mad: a już sobie obiecywałem: "żadnych stałych deklaracji":shake:..no i mam zgryz:hmmmm: Quote
Livka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ooo ... witaj Nikuś :razz: Wpłynęły pieniążki od moca35 i żabol - pięknie dziękujemy :loveu: Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Ylvy :modla: Quote
sylwija Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Witam i zapraszamy :) Postaram się wybrać w ten weekend do Ylvy - to doniosę, jak się panna czuje :) Quote
sylwija Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='managua']Sylwija bardzo bardzo dziękuję za pomoc kolejnemu naszemu psiakowi :)[/QUOTE] taki piękniś jest tam jeszcze, właśnie wykastrowany i zachipowany : [IMG]http://i54.tinypic.com/11maumu.jpg[/IMG] dziwna sprawa, bo bardzo kierownik namawiał, żeby go zabrać, ale .. jak, gdzie, za co.. :( smutny psiak bardzo i takie maluchy jakieś biedne, ale nie pozwolili im zdjęć robić, więc tylko ukradkiem: [IMG]http://i51.tinypic.com/nb6auu.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/rucvgk.jpg[/IMG] Quote
Rumi. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Piękny haszczak! Dowiedz się czemu chciał abyś go tak szybko brała. No to Ylva sio do nowego domku bo kolejni czekają :D Quote
sylwija Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='greatmadwomen']Piękny haszczak! Dowiedz się czemu chciał abyś go tak szybko brała.[/QUOTE] a jak się dowiedzieć? z tego, co wiem, wolontariusze nie mają tam teraz wstępu, więc.. Dzwoniłam tam jeszcze w tygodniu - pytałam, czy nie ma chipa, tatuażu - nic, był sprawdzany. A jak się pytałam, skąd on w schronie - "nie mogę odpowiedzieć, to tajemnica". To mówię, że chodzi o to, czy z jakiejś interwencji, czy po przejściach psiak, to powiedzieli, że 'Nie' Quote
Rumi. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 kurcze... mógł komuś zwiać, a w schronie się znalazł bo go znaleźli wałęsającego się.... Quote
sylwija Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dla Ylvy szykuje się domek - ten domek, o którym pisała bela51. Zdaje się, że Pani zgłaszała w kilku miejscach - i przez SforeHusky, i przez HuskyAdopcje Ale wygląda na dobry domek :) więc trzymajmy kciuki :) Quote
Livka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ooo ... jakie świetne wieści no to jakby się Ylvie udał domek na jej miejsce mógłby pojechać ten haszczak, o którym pisałaś parę postów wyżej ;) Quote
sylwija Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 wszystko wskazuje na to, że Ylva już jutro pojedzie do domku :) Mi się nie udało dzisiaj do niej pojechać, więc się nawet nie pożegnam.. ale będziemy naciskać na zdjęcia :) z tym miejscem nie jest takie proste, bo u jamora wciąż kolejki, ale będę myśleć, co tu zrobić Quote
Rumi. Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Super! Ale to chyba mogą pieniądze z Jaspera i Ylvy iść na tego haszczaka prawda? chyba dużo zostało.... Quote
vanili Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 czytam i nie wierze, znalazł się domek stały dla Ilvy??????????????????????? wole się upewnić :) ale super by było :) Quote
Plicha Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Super :) Może uda się tamtego hasiorka wyciągnąć. On chyba też młodziutki, moze do domku szybko by poszedł. Quote
Nikus Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ale numer:crazyeye: jak super:multi::multi::multi: Quote
bela51 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ylva juz w domu ! Bawi sie z rezydentem - pudelkiem w zgodzie. Dzwoniła Pani i jest nia zachwycona. Quote
Rumi. Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Super wieści!!! Ale szybko znalazła domek! Quote
Recommended Posts