pelaodrudego Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Do schronu zostal oddany szczeniak w typie wyżła. Ma 5 m-cy i zaawansowaną krzywicę. Fundacja SOS pokryje koszty leczenia. Malutki bardzo cierpi, wyje z bólu. W tej chwili jest w domu zastępczym ale na cito szukamy tymczasu ! Quote
Kama83 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 jestem u malucha, taki mlody i piekny, a juz musi tyle cierpiec :( Quote
pelaodrudego Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Możesz cos napisac na temat jego leczenia? pytam bo nie mam informacji na bieżąco i straszne jesy dla mnie takie zaniedbanie. Siedzi mi w głowie ten maluszek, jak można doprowadzić do takiego stanu ???!!! Quote
Magiaa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Co u malucha? Czy dalej przebywa w domu zastępczym? Jak długo może tam być? Quote
Kama83 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 to ja napisze, co wiem, na szczecie to nie jest krzywica, a jak to sie madrze nazywalo...? mlodziencze zapalenie stawow. Rokowania sa niezle, ale wiadomo - w domu, nie na betonie schroniskowym Quote
Recommended Posts