Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do klatki schodowej gdzie mieszkają moi rodzice przybłąkal się młodziutki piesek. Bardzo płakał w nocy i gdy moja mama wychodziła na spacer z moją łatka (Łatka jest tam bo nie może wchodzić po schodach, tam jest 1 piętro a u mnie 3 i Łacia mdleje), piesek wszedł do mieszkania i mama nie miała sumienia go wyprosić. Mój ojciec jest zły bo kotka się piesia boi... Ale coż...
Piesio - nazwałam go Nero jest bardzo chudziutki, młody (nie ma więcej niż rok) bardzo wystraszony i cały czas liże wszystkich po rękach... Szukam chociaż tymczasu, bo długo tam zostac nie może (moi rodzice są starsi i 3 zwierzaki to za dużo). Zreszta Łata nie jest wysterylizowana (trafiła do mnie jako schorowana 13 latka)...

Błagam was o pomoc!

Oto Nero:

Nie mogę wkleic zdjęć :( Moze jutro mi się uda...

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop zaproś na wątek doświadczone dogomaniaczki na pewno coś pomogą zrobią banerek, ogłoszą na fb, ja tego nie potrafię mogę tylko podnosić do gory zeby nie zginął w gąszczu biednych stworzeń.

Posted

Sytuacja jest naprawde na cito! Gdyby łatka dostała cieczki, to nie mam co zrobić z Nero (u mnie 6 zwierzaków w 2 pokojach)! Nero musiałby wrócić na dwór! Błagam o jakiś tymczas - nawet buda! W dodatku nie mam go jak uczyć chodzenia na smyczy... Nie mogę od mojej ponad 70 letniej mamy żeby go uczyła, a ja z tyloma zwierzętami i dyżurami u Dory (mój wątek) nie mam kiedy :placz:

Posted

diana79 napisał(a):
biedactwo może się komuś zgubił :-(

kto może go przygarnąć na DT?

Nikomu się nie zgubił... Znajoma widziała go już parę miesięcy temu... :(

Nie mamy żadnych tymczasów ... Jak łacia dostanie cieczki, to nie wiem co bedzie...Dlatego błagam o tymczas chociaż podwórkowy - on bardzo garnie się do ludzi. :placz:

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie wiem jak mogę pomóc:( Mogę tylko poprosić hotel w Brzyściu o przygarnięcie psa i modlić się, aby pieniądze zaczęły rosnąć na drzewach!!!

agusiazet, a ile kosztuje ten hotelik?

Posted

agusiazet napisał(a):
Kosztuje 300 zł + karma, razem 380 - to sporo, ale to jeden z lepszych hotelików. Jeżeli mój Dexterek znalazłby dom pomogłabym z utrzymaniem Nero!

Nie da rady :shake: Mamy na utrzymaniu Aresa, Dianę, Bola, Dorę. Kuby nie liczę... Na leki Łaci wydaję ponad 200 zł miesięcznie...Na Melę (stawy) równiez sporo...

Mam jeszcze 3 koty :oops:

Posted

Iwona, jak sytuacja będzie patowa, dramatyczne i pies miałby pójść na ulicę to trzeba go dać do hotelu!!! Aśka zrozumie, że z pieniędzmi to trochę może potrwać! Jeśli trzeba to zapytam jej o miejsce!

Posted

agusiazet napisał(a):
Iwona, jak sytuacja będzie patowa, dramatyczne i pies miałby pójść na ulicę to trzeba go dać do hotelu!!! Aśka zrozumie, że z pieniędzmi to trochę może potrwać! Jeśli trzeba to zapytam jej o miejsce!

Sytaucja patowa, ale z hotelikiem nie dam rady :(

Posted

iwop napisał(a):
Sytaucja patowa, ale z hotelikiem nie dam rady :(

To ja jutro zadzwonię do Asi i przedstawię sytuację, może jakoś się uda wkręcić młodego!!! Dam znać! Jakby, co przywieziecie go do Mielca?

Posted

agusiazet napisał(a):
To ja jutro zadzwonię do Asi i przedstawię sytuację, może jakoś się uda wkręcić młodego!!! Dam znać! Jakby, co przywieziecie go do Mielca?

agusiazet :loveu: