Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angi']aaa, nie podejdziesz. Myślałam, że nie przyjadę :P

Ale że na jakiej wystawie?[/QUOTE]

A nie wiem , mozemy sie przypadkowo na jakiejś trafić :eviltong:

a tamte dwie co ?? jedna padła od bąków a druga wpadła pod stół ze zmęczenia ?? :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Myślałam że moze Iza zamiast wina podesłała Ci odór wydobywający się z wnętrza Bobika :diabloti:[/QUOTE]

Ona jest sknera i wino sama wychleje, a mi nie podeśle :mad::(

Posted

[quote name='magdabroy']Ona jest sknera i wino sama wychleje, a mi nie podeśle :mad::([/QUOTE]

spokojnie , Bobik ją ukarał bakami :diabloti: a ja jednak piwa nie otwarłam , odechciało mi się ....

Posted

[quote name='dOgLoV']spokojnie , Bobik ją ukarał bakami :diabloti: a ja jednak piwa nie otwarłam , odechciało mi się ....[/QUOTE]

Jak tak się będziesz brała za to piwo, to do końca roku Ci starczy :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Jak tak się będziesz brała za to piwo, to do końca roku Ci starczy :evil_lol:[/QUOTE]

pewnie tak :evil_lol: latem lubie piwo ale jak chłodno jest na dworze to mi średnio wchodzi , oczy by piły ale jak otworze i wezmę z 2 łyki to mi sie go odechciewa :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jestem, przez tel gadałam i z psami byłam :eviltong: Nie otrułam się (jeszcze) bąkami Bobika :eviltong: Magda, nie jestem sknera, pół butelki winka czeka :D[/QUOTE]

To niech czeka ;) Ja zaraz znika spać :eviltong: