łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4119_zps17cd3b79.jpg[/url] słodziastą ma tą buziulkę :loveu: ja bym chciała filmik z Theosiem :roll: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4119_zps17cd3b79.jpg[/URL] słodziastą ma tą buziulkę :loveu: ja bym chciała filmik z Theosiem :roll:[/QUOTE] Dzięki :) Mówisz i masz :evil_lol: A tak poważnie, to widać tylko kontury Theosia jak tańczy :eviltong: [url]http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/Album3/SV_A0023_zps29b34080.mp4.html[/url] [url]http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/Album3/SV_A0024_zps55ac5e4e.mp4.html[/url] Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 hihihihi :diabloti: no faktycznie za duzo nie widac :eviltong: zainwestowała bys w nokie lumie 920 albo sony xoerie Z miała bys i aparat i kamerke zawsze przy sobie :mad: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Szkoda mi kasy na takie gadżety :roll: Więc...zapomnij o filmach :eviltong::diabloti: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']Szkoda mi kasy na takie gadżety :roll: Więc...zapomnij o filmach :eviltong::diabloti:[/QUOTE] oj tam ja też kasy nie mam na takie gadzety ale za 6 miesiecy nie omieszkam któryś z tych nabyć plus moze jeszcze rozpatrze HTC One bo skoro bede brała nową umowe to i tak telefon nowy mi sie należy :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']oj tam ja też kasy nie mam na takie gadzety ale za 6 miesiecy nie omieszkam któryś z tych nabyć plus moze jeszcze rozpatrze HTC One bo skoro bede brała nową umowe to i tak telefon nowy mi sie należy :eviltong:[/QUOTE] A ja mam telefon na kartę, więc nic mi się nie należy :eviltong: Poza tym, to ja korzystam z telefonu tylko do sms'owania i dzwonienia ;) I wiem, że aparat czy kamerka byłaby fajna przez...miesiąc :hmmmm: A potem poszłoby w zapomnienie :evil_lol: No i mi się telefon musi zmieścić w kieszeni, a takie fony się mi nie zmieszczą :eviltong: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']A ja mam telefon na kartę, więc nic mi się nie należy :eviltong: Poza tym, to ja korzystam z telefonu tylko do sms'owania i dzwonienia ;) I wiem, że aparat czy kamerka byłaby fajna przez...miesiąc :hmmmm: A potem poszłoby w zapomnienie :evil_lol: No i mi się telefon musi zmieścić w kieszeni, a takie fony się mi nie zmieszczą :eviltong:[/QUOTE] no raczej nie , to wielkie telefony sa :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']no raczej nie , to wielkie telefony sa :eviltong:[/QUOTE] Wiem :p Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Tora też tak mymla cały czas językiem ? no szalu idzie z Neronem dostać a jak w nocy zacznie mymlać to spać nie idzie :mad: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Tora też tak mymla cały czas językiem ? no szalu idzie z Neronem dostać a jak w nocy zacznie mymlać to spać nie idzie :mad:[/QUOTE] Nie wiem, bo teraz siedzi całe dnie na dworze, a w nocy spi w kuchni ;) Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiem, bo teraz siedzi całe dnie na dworze, a w nocy spi w kuchni ;)[/QUOTE] ja tez mam czasami ochotę wywalic Nerona na dwór ale mam za miękkie serce :mad: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Trzeba być twardym, anie mientkim :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']Tora też tak mymla cały czas językiem ? no szalu idzie z Neronem dostać a jak w nocy zacznie mymlać to spać nie idzie :mad:[/QUOTE] Luna tak robi,ale nie codziennie/co noc:evil_lol: Quote
Olson Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']A ja mam telefon na kartę, więc nic mi się nie należy :eviltong: Poza tym, to ja korzystam z telefonu tylko do sms'owania i dzwonienia ;) I wiem, że aparat czy kamerka byłaby fajna przez...miesiąc :hmmmm: A potem poszłoby w zapomnienie :evil_lol: No i mi się telefon musi zmieścić w kieszeni, a takie fony się mi nie zmieszczą :eviltong:[/QUOTE] iphone jest mały, mieści się w kieszeni. :grins: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna tak robi,ale nie codziennie/co noc:evil_lol:[/QUOTE] to się ciesz bo mega wkurzające to jest :lol: [quote name='Olson']iphone jest mały, mieści się w kieszeni. :grins:[/QUOTE] kolega miał iphona5 i mi się nie widział , ale ial jeszcze własnie lumie 920 i htc one i powiem ze ten htc najlepszy ;) Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='Olson']iphone jest mały, mieści się w kieszeni. :grins:[/QUOTE] Zależy kto jakie ma kieszenie :eviltong: Do tego ja nie jestem typową kobietą, bo mam małe torebki. A w nich małe kieszonki na telefon :eviltong: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']Zależy kto jakie ma kieszenie :eviltong: Do tego ja nie jestem typową kobietą, bo mam małe torebki. A w nich małe kieszonki na telefon :eviltong:[/QUOTE] ej ja w ogóle nie nosze torebek :eviltong: jedynie co to nerke i to nie zawsze :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Laski, potrzeba trochę świeżej krwi w wątku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248535-Rozmowy-o-niczym-%29[/url] Ruszyć tyłki :mad: Quote
Oscar Patric Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Ja mam obecnie Samsung galaxy trend,i do kieszeni mi nie wchodzi,więc jak idę z Synem na spacer to nie mam go gdzie włożyć i fot nie ma,Ja muszę mieć wielką torebkę,lubię to co duże:eviltong: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='unikatowydiament']Ja mam obecnie Samsung galaxy trend,i do kieszeni mi nie wchodzi,więc jak idę z Synem na spacer to nie mam go gdzie włożyć i fot nie ma,Ja muszę mieć wielką torebkę,lubię to co duże:eviltong:[/QUOTE] ale że wszystko co duże ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']ale że wszystko co duże ?? :cool3:[/QUOTE] Z tym pytaniem to do RR :mad: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']Z tym pytaniem to do RR :mad:[/QUOTE] Oj tam :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 A tak w ogóle, to pokrzyżowałaś moje dzisiejsze plany Aga :mad: Quote
łamAga Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='magdabroy']A tak w ogóle, to pokrzyżowałaś moje dzisiejsze plany Aga :mad:[/QUOTE] ojojoj a dlaczegóż to ?? :oops: Quote
*Magda* Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 [quote name='dOgLoV']ojojoj a dlaczegóż to ?? :oops:[/QUOTE] Bo jak Ciebie nie ma to nudy i chciałam iść spać po obejrzeniu "na wspólnej" ;) ale teraz nie idę spać :eviltong: Quote
Recommended Posts