Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4119_zps17cd3b79.jpg[/url] słodziastą ma tą buziulkę :loveu:

ja bym chciała filmik z Theosiem :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_4119_zps17cd3b79.jpg[/URL] słodziastą ma tą buziulkę :loveu:

ja bym chciała filmik z Theosiem :roll:[/QUOTE]

Dzięki :)

Mówisz i masz :evil_lol:
A tak poważnie, to widać tylko kontury Theosia jak tańczy :eviltong:

[url]http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/Album3/SV_A0023_zps29b34080.mp4.html[/url]
[url]http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/Album3/SV_A0024_zps55ac5e4e.mp4.html[/url]

Posted

[quote name='magdabroy']Szkoda mi kasy na takie gadżety :roll: Więc...zapomnij o filmach :eviltong::diabloti:[/QUOTE]

oj tam ja też kasy nie mam na takie gadzety ale za 6 miesiecy nie omieszkam któryś z tych nabyć plus moze jeszcze rozpatrze HTC One bo skoro bede brała nową umowe to i tak telefon nowy mi sie należy :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']oj tam ja też kasy nie mam na takie gadzety ale za 6 miesiecy nie omieszkam któryś z tych nabyć plus moze jeszcze rozpatrze HTC One bo skoro bede brała nową umowe to i tak telefon nowy mi sie należy :eviltong:[/QUOTE]

A ja mam telefon na kartę, więc nic mi się nie należy :eviltong:
Poza tym, to ja korzystam z telefonu tylko do sms'owania i dzwonienia ;) I wiem, że aparat czy kamerka byłaby fajna przez...miesiąc :hmmmm: A potem poszłoby w zapomnienie :evil_lol: No i mi się telefon musi zmieścić w kieszeni, a takie fony się mi nie zmieszczą :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja mam telefon na kartę, więc nic mi się nie należy :eviltong:
Poza tym, to ja korzystam z telefonu tylko do sms'owania i dzwonienia ;) I wiem, że aparat czy kamerka byłaby fajna przez...miesiąc :hmmmm: A potem poszłoby w zapomnienie :evil_lol: No i mi się telefon musi zmieścić w kieszeni, a takie fony się mi nie zmieszczą :eviltong:[/QUOTE]

no raczej nie , to wielkie telefony sa :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tora też tak mymla cały czas językiem ?

no szalu idzie z Neronem dostać a jak w nocy zacznie mymlać to spać nie idzie :mad:[/QUOTE]

Nie wiem, bo teraz siedzi całe dnie na dworze, a w nocy spi w kuchni ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie wiem, bo teraz siedzi całe dnie na dworze, a w nocy spi w kuchni ;)[/QUOTE]

ja tez mam czasami ochotę wywalic Nerona na dwór ale mam za miękkie serce :mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Tora też tak mymla cały czas językiem ?

no szalu idzie z Neronem dostać a jak w nocy zacznie mymlać to spać nie idzie :mad:[/QUOTE]

Luna tak robi,ale nie codziennie/co noc:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']A ja mam telefon na kartę, więc nic mi się nie należy :eviltong:
Poza tym, to ja korzystam z telefonu tylko do sms'owania i dzwonienia ;) I wiem, że aparat czy kamerka byłaby fajna przez...miesiąc :hmmmm: A potem poszłoby w zapomnienie :evil_lol: No i mi się telefon musi zmieścić w kieszeni, a takie fony się mi nie zmieszczą :eviltong:[/QUOTE]

iphone jest mały, mieści się w kieszeni. :grins:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna tak robi,ale nie codziennie/co noc:evil_lol:[/QUOTE]

to się ciesz bo mega wkurzające to jest :lol:

[quote name='Olson']iphone jest mały, mieści się w kieszeni. :grins:[/QUOTE]

kolega miał iphona5 i mi się nie widział , ale ial jeszcze własnie lumie 920 i htc one i powiem ze ten htc najlepszy ;)

Posted

[quote name='Olson']iphone jest mały, mieści się w kieszeni. :grins:[/QUOTE]

Zależy kto jakie ma kieszenie :eviltong:

Do tego ja nie jestem typową kobietą, bo mam małe torebki. A w nich małe kieszonki na telefon :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Zależy kto jakie ma kieszenie :eviltong:

Do tego ja nie jestem typową kobietą, bo mam małe torebki. A w nich małe kieszonki na telefon :eviltong:[/QUOTE]

ej ja w ogóle nie nosze torebek :eviltong: jedynie co to nerke i to nie zawsze :eviltong:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja mam obecnie Samsung galaxy trend,i do kieszeni mi nie wchodzi,więc jak idę z Synem na spacer to nie mam go gdzie włożyć i fot nie ma,Ja muszę mieć wielką torebkę,lubię to co duże:eviltong:[/QUOTE]

ale że wszystko co duże ?? :cool3:

Posted

[quote name='dOgLoV']ojojoj a dlaczegóż to ?? :oops:[/QUOTE]

Bo jak Ciebie nie ma to nudy i chciałam iść spać po obejrzeniu "na wspólnej" ;) ale teraz nie idę spać :eviltong: