Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Nie, z PL ;)

Z Germanów mam ponad 1100km ;)[/QUOTE]
Aha :)
[quote name='Angi']do stolycy autem mam 304 kilometry a do gdańska 540 :P[/QUOTE]
W stolycy nic ciekawego nie ma oprócz fajnych parków gdzie można fajnie z psem spędzić czas i z innymi psiarzami :)

Posted

[quote name='vege*']

W stolycy nic ciekawego nie ma oprócz fajnych parków gdzie można fajnie z psem spędzić czas i z innymi psiarzami :)[/QUOTE]

Ja byłam w Łazienkach Królewskich ;) I jak wyciągnęłam rękę (coś chciałam pokazać Bogdanowi), to momentalnie rękę obsiadły mi sikorki :loveu:

Posted

W Łazienkach jest ładnie nie mogę powiedzieć, że nie :) Jak mówiłam jest dużo ładnych parków, starówka jest przyjemna :) Ale ja nie lubię wielkich miast gdzie wszędzie trzeba jeździć komunikacją miejską i jest duży hałas. Przed wczoraj wracałam ze szkoły autobusem na pksy, żeby jechać do domu i stanęła obok mnie jakaś baba, tak śmierdząca i tak brudna, że się opisać nie da. Włosów z miesiąc nie myła :mdleje: I oczywiście musiała złapać się tej samej rurki do trzymania co ja -.- Jak zobaczyłam, że rurka za mną jest wolna to jak spieprzyłam stamtąd to aż się kurzyło -.-

Posted

[quote name='vege*']Chyba sobie żarty robisz :diabloti:[/QUOTE]

Ja :crazyeye: Nie :diabloti:

Znikam robić obiad, bo za pół godziny wraca Bogdan z pracy ;) Będę później :bye:

Posted

[quote name='Izabela124.']Fajne spacerkowe fotki :)[/QUOTE]

Dzięki :)

[quote name='dOgLoV']Wreszcie fotki na które czekałam :multi::loveu::loveu::loveu::loveu:

Torka miała super zabawe , przydał by wam sie drugi psiak :cool3:[/QUOTE]

To przyjedź z Qwendi :eviltong:

[quote name='marta.k9080']psie zabawy:multi:[/QUOTE]

No :p