Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Ale nas rozpieszczasz tymi zdjęciami :loveu:

jeszcze troche i bedziecie musieli kupić takiego mniejszego kłada dla Theosia :cool3: będzie się ścigal z tatusiem :diabloti:

świetnie wyglądają razem na tym kładzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a Torka jak zawsze z piłeczką :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']koniki:loveu: eh a kiedyś jeździłam sobie(za czasów liceum):roll:[/QUOTE]

Koniki, fajna sprawa ;)

[quote name='dOgLoV']Ale nas rozpieszczasz tymi zdjęciami :loveu:

jeszcze troche i bedziecie musieli kupić takiego mniejszego kłada dla Theosia :cool3: będzie się ścigal z tatusiem :diabloti:

świetnie wyglądają razem na tym kładzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a Torka jak zawsze z piłeczką :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Mam jeszcze na jutro i koniec zdjęć :diabloti:

Rośnie mi mały automaniak :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

te rozmiarówki są dziwne ,ja np mam rozmiar 37 buta,ale 38 i 39 też już nosiłam:evil_lol:

Posted

Pojechałam i oddali mi kasę ;) Chciałam wziąć rozmiar większe, ale nie było :shake: Szkoda, bo były w dobrej cenie i z fajnego materiału :(

Ja w PL noszę buty 40, a tu 41 :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']ale lepiej kasa niz za male spodnie :eviltong:[/QUOTE]

To ja się nie martwiłam, że kasy nie dadzą czy coś ;) Nigdy z tym problemów tu nie ma ;)
Kiedyś nawet oddaliśmy lapka po tygodniu i oddali kasę :D

Posted

[quote name='magdabroy']To ja się nie martwiłam, że kasy nie dadzą czy coś ;) Nigdy z tym problemów tu nie ma ;)
Kiedyś nawet oddaliśmy lapka po tygodniu i oddali kasę :D[/QUOTE]

ooo widzisz bo to nie Polska :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']aparat wypasiony narobic fot i oddac :diabloti:[/QUOTE]

Dokładnie :diabloti:
A my się o tym dowiedzieliśmy po ślubie :mad: a mogłam mieć taki fajny aparat do robienia fot :angryy:
Ale jest jeden warunek-maksymalny czas do oddania to 14 dni ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Dokładnie :diabloti:
A my się o tym dowiedzieliśmy po ślubie :mad: a mogłam mieć taki fajny aparat do robienia fot :angryy:
Ale jest jeden warunek-maksymalny czas do oddania to 14 dni ;)[/QUOTE]

wiedz ile bym fot natrzaskała przez tyle dni ?? :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']wiedz ile bym fot natrzaskała przez tyle dni ?? :diabloti:[/QUOTE]

ja też ,na kompie mam ok 5tyś fot Luny (nacykane przez niecałe dwa lata):diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja też ,na kompie mam ok 5tyś fot Luny (nacykane przez niecałe dwa lata):diabloti:[/QUOTE]

ja mam cała szuflade płyt ze zdjeciami i kilka albumów :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Wiem ;)
Boję się tylko, że nie chciałaby potem go oddać :evil_lol:[/QUOTE]
Ja bym oddała i wzięła drugi i potem znowu oddała i tak w kółko :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Ja bym oddała i wzięła drugi i potem znowu oddała i tak w kółko :diabloti:[/QUOTE]

Tak dobrze nie ma :shake:
Przy zwrocie wypisujesz swoje dane i jakby się tak oddawało coś np. co miesiąc, to w końcu by się skapowali :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Tak dobrze nie ma :shake:
Przy zwrocie wypisujesz swoje dane i jakby się tak oddawało coś np. co miesiąc, to w końcu by się skapowali :evil_lol:[/QUOTE]
oj tam polak potrafi:diabloti::evil_lol:
[quote name='dOgLoV']to w różnych sklepach :eviltong:[/QUOTE]
właśnie:evil_lol: