Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3092_zpsa96bba0b.jpg[/url]

jaki elegancik z Theosia :p

Posted

[quote name='marta.k9080'][URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_3092_zpsa96bba0b.jpg[/URL]

jaki elegancik z Theosia :p[/QUOTE]

Stara się jak może :evil_lol:
Dziś odwiedziła go Zosia i jak zapytałam go: " Gdzie jest twoja dziewczyna?" to pokazał paluszkiem na Zosię :megagrin:

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko tyle :crazyeye::mad::eviltong:[/QUOTE]

ej no nie mam jak komentować więcej bo z tymi poowijanymi paluchami mi sie inne klawisze wciskają niż chce :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ej no nie mam jak komentować więcej bo z tymi poowijanymi paluchami mi sie inne klawisze wciskają niż chce :eviltong:[/QUOTE]

A co mnie to obchodzi :eviltong:

Posted

[quote name='Izabellaa']Tylko 3? :P hihi poczekaj zobaczysz co będzie jak do przedszkola zacznie chodzić ;)[/QUOTE]

W jego wieku 3 to i tak dobrze ;)
A przedszkole już od przyszłego roku, więc pewnie będzie ciągle "zakochany" :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja trzymałam mocno kciuki :(
Dobry wieczór :)[/QUOTE]

Niestety wyszło coś niespodziewanego, co Kasię też wkurzyło i musiała zrezygnować z przyjazdu :(
Mam jednak nadzieję, że w tym roku jakoś uda jej się przyjechać :) A jak nie, to pewnie w następnym roku my pojedziemy nad morze i do Kasi :)

Dzień dobry wieczór :p

Posted

[quote name='Izabellaa']Oj to dopiero się będzie działo ;) a jak przechodzi jesień nie choruje?[/QUOTE]

No właśnie miał teraz kilka dni suchy kaszel, więc dawałam mu syrop ;) A dziś mu zaczęło z nosa lecieć :roll: Dostał krople, włączyłam mu nawilżacz w pokoju i zobaczymy co będzie jutro ;)

Posted

[quote name='Izabellaa']oj nie dobrze no ale jesień ma to do siebie. Moje maluchy ten tydzień też chorowały i też syropek był i taki z apteki i cebulowy no ale powoli przechodzi :)[/QUOTE]

Ja od tygodnia podaję mu tran, właśnie na wzmocnienie ;) Ale chyba będę musiała się rozejrzeć za czymś innym :roll:
Pogoda taka, że się nie dziwię, że z nosa leci :mad:
Syrop z cebuli, właśnie :multi: Jutro mu zrobię, bo już z niego duży chłopak i może pić takie coś ;) Dzięki :)